هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-HeLiUm
دوبااااااااره شروع کرد!!!!!نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa بع تو ربطی دارع ؟/;
-
@mr-dentist در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi دارم اونو
نکته و تست مد نظرمه !صبر کنین من خودم میذارم
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi دارم اونو
امیر گزینه دوو نداری
؟؟؟
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-HeLiUm
دوبااااااااره شروع کرد!!!!!چ گیری دادید شما ها ! بیخیال بذارید هرکی هرجور راحته باشه !
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-dentist
مگه دیوونسس همش اینو میزاره؟؟منظورش از این شکلک چیه؟ -
donya bivafa بع تو ربطی دارع ؟/;
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده-HeLiUm
اره به من ربط داره! -
@mr-dentist
مگه دیوونسس همش اینو میزاره؟؟منظورش از این شکلک چیه؟نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mr-dentist
مگه دیوونسس همش اینو میزاره؟؟منظورش از این شکلک چیه؟تو چرا گیر میدی خب منظورت از این کار چیه
-
@mr-dentist
مگه دیوونسس همش اینو میزاره؟؟منظورش از این شکلک چیه؟نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa منظورم اینع کع فضولام رو پیدا کنم.میگیری یا واضح تر توضیح بدم بت؟/;
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نامردیه بذارم
-
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi دارم اونو
امیر گزینه دوو نداری
؟؟؟
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi زهره بشین سر جات
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mr-dentist
مگه دیوونسس همش اینو میزاره؟؟منظورش از این شکلک چیه؟تو چرا گیر میدی خب منظورت از این کار چیه
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi
خب این هروقت میخواد اینو میزاره الرژی پیدا کردم بهش -
نامردیه بذارم
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نامردیه بذارم
یه دیقه بیا پی وی لطفا
تا نامردیو یادت بیارم
-
@zohre-nowrouzi
خب این هروقت میخواد اینو میزاره الرژی پیدا کردم بهشنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa آلرژیه شما رو ایشون نمیتونن درمان کنن که ! بهتره برید دکتر
-
donya bivafa منظورم اینع کع فضولام رو پیدا کنم.میگیری یا واضح تر توضیح بدم بت؟/;
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده-HeLiUm
نه گرفتن من بهت نشون میدادم ولی....
معلومه خودتون حسابی فضولین که میخوایین فضول هارو پیدا کنین -
@zohre-nowrouzi
خب این هروقت میخواد اینو میزاره الرژی پیدا کردم بهشنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
خب این هروقت میخواد اینو میزاره الرژی پیدا کردم بهشخب بذاره .. بیخیال باو اروم ریلکس
-
@zohre-nowrouzi
خب این هروقت میخواد اینو میزاره الرژی پیدا کردم بهشنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa
واقعا یه ایموجی دعوا داره؟ -
donya bivafa آلرژیه شما رو ایشون نمیتونن درمان کنن که ! بهتره برید دکتر
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-dentist
شما وکیل مدافع نیستین..کسی بهتون جق حرف زدن نداد -
نامردیه بذارم
یه دیقه بیا پی وی لطفا
تا نامردیو یادت بیارم
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نامردیه بذارم
یه دیقه بیا پی وی لطفا
تا نامردیو یادت بیارم
نمیتونم
-
-HeLiUm
نه گرفتن من بهت نشون میدادم ولی....
معلومه خودتون حسابی فضولین که میخوایین فضول هارو پیدا کنیننوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa خعلی خودتو تو عاینع نگا کردی همه رو شکل خودت میبینی .
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا تو رو خدا بیخیال شین
-
@mr-dentist
شما وکیل مدافع نیستین..کسی بهتون جق حرف زدن ندادنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa تو دو روزه اومدی آلا میخوای از تو اجازه بگیریم همهمون برای حرف زدن ؟
-
@zohre-nowrouzi زهره بشین سر جات
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi زهره بشین سر جات
بذا از فرصت استفاده کنم یکم دعوا کنم