هر کی یه گزاره
-
گزاره (:
اکتین دارای جایگاه های متعددی برای اتصال به میوزین است. -
گزاره (:
همواره تغییر زاویه سر میوزین نسبت به دم آن، موجب کوتاه شدن سارکومر می شود. -
گزاره (:
ماهیچه اسکلتی برخلاف ماهیچه صاف می تواند با انجام تقسیمات سلولیِ بدون تقسیم سیتوپلاسم، یاخته های چند هسته ای پدید آورد. -
گزاره (:
در بدن یک زن بالغ هر یاخته ماهیچه ای که بدون اتصال به ناقل عصبی منقبض می شود، قطعاً جزئی از لایه میانی قلب است. -
Michael Veyreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 گزاره
در مشاهده شبکیه از مردمک با دستگاه ویژه، محل خروج عصب بینایی و لکه زرد در یک راستا قرار دارند. -
Mehrsa 14
نمیدونم
خودمم برام سوال شد، چون یه نکته دیگه هم بود اینکه مفصل های لغزنده در چهار جهت بالا پایین چپ راست حرکت میکنن، اما قبلش من نوشته بودم که فقط لغزش دارند.
اینجا رو هم شاید بشه اینجور گفت که مثلا بالا و پایین نمیشن یا.... که بیشتر جهت ها میشه حرکتشون -
Mehrsa 14 در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره🧬🧫🧪
مجرای لنفی راست از پشت سیاهرگ گردنی عبور میکند.گروه ویژهای از یاخته های یک اندام که فقط در موقعیت قرارگیری کولن افقی روده بزرگ موثر است، در افراد سیگاری فعالیت ترشحی بیشتری دارند.
پ.ن:کمک کردن ۱۴۰۱ ایی ها که با تجربه ترن خیلی مفید بوده تشکر
@تجربیابه اینم یه عنایتی بکنید موند رو هوا
-
گزاره (:
قسمتی از سارکومر که رشته های نازک پروتئینی به آن متصل می شوند، میان دو بخش روشن قرار گرفته است. -
گزاره (:
در مفصلی که بین استخوان نیم لگن و ران قرار دارد، استخوان ها در بیشتر جهات حرکت می کنند. -
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to z.e on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zeinab-Evazi بله منم دیدم ممنون
-
z.ereplied to Ahmadreza Amanzadeh on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط z.e انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh
من هم نمیدونستم،
اما الان کلیپ تورق آقای موقاری رو دیدم، درباره اش توضیح دادن که به چه صورت هست. بر اساس همین شکل جدیده -
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to z.e on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zeinab-Evazi فقط من تو صفرتاصد زیست ۱۰ استاد ذبهی تفت دیدم حرفی از ۳ بار نزدن شکلش هم بر اساس چاپ جدیده
پست 8341 از 8415