هر کی یه گزاره

-
@0Farzam0
دقیقا ببین چ قشنگ اگ قصد نشون دادن اینو داشت مولف نمیومد سبز صابونی و ابی
و صورتی و قرمز
همرو ی کاسه کنه -
@0Farzam0
و صورتی و قرمز
همرو ی کاسه کنه@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0
و صورتی و قرمز
همرو ی کاسه کنهاره اینم یه چیزیه
این رنگو بلد نبودم -
بچه ها میشه از این ب بعد تکلیف هر گزاره ک مشخص شد تهش ی نتیجه ی خطی کوتاه بنویسین؟(الان میگن نه
)
-
بچه ها میشه از این ب بعد تکلیف هر گزاره ک مشخص شد تهش ی نتیجه ی خطی کوتاه بنویسین؟(الان میگن نه
)
@ma-a
نه -
@Soniaaa حداقل نگووووو خخخخ
-
ولی خعلی خوب میشه ها
هر کی حال داشت بنویسه از این ب بعد
ممنون دارش میشم -
نتیجه اخلاقی اینکه رحمان درست میگه اونجا سیناپس داریم ولی اما داره
یک اینک کتاب رنگارو مثل هم کرده و قصد گفتن این نکته رو نداشته
دو اینکه طرح سوال ازون شکل ممنوعه
سه این که گزاره من با توجه ب متن کتاب و بی توجهی ب اون شکل ممنوعه کاملا درسته و ایرادی بهش وارد نیس@ma-a
-
سه این که گزاره من با توجه ب متن کتاب و بی توجهی ب اون شکل ممنوعه کاملا درسته و ایرادی بهش وارد نیس@ma-a
@Soniaaa ممنون داااااااارت شدم خخخ
-
@0Farzam0 دیدی همون موقع که دیدم اینو از ماز غلط گرفتمش و اومدم همین جا مطرحش کردم (کلاس های نکته و تست دارم بیاید رایگانه >
-
-
)
@ma-a
+++
من آخرش نفهمیدم -
در برخی جانوران که از طریق حرکاتی خاص اطلاعاتی را ب جانور هم گونه خود میرسانند ممکن است مغز دارا یا فاقد چند گره بهم جوش خورده باشد
گزاره
-
در برخی جانوران که از طریق حرکاتی خاص اطلاعاتی را ب جانور هم گونه خود میرسانند ممکن است مغز دارا یا فاقد چند گره بهم جوش خورده باشد
گزاره
@Soniaaa
نکنه درسته ؟ -
@0Farzam0 مااااااااااااااااااااززززززززززززززززز اشتباااااااااااااااااااااه کرددددددددددددددددددددددددددد نقطه چند بخشه 3 بخش
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 مااااااااااااااااااااززززززززززززززززز اشتباااااااااااااااااااااه کرددددددددددددددددددددددددددد نقطه چند بخشه 3 بخش
این دفعه رو نادیده میگیرم
-
@0Farzam0 دیدی همون موقع که دیدم اینو از ماز غلط گرفتمش و اومدم همین جا مطرحش کردم (کلاس های نکته و تست دارم بیاید رایگانه >