هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=58be64c4cce)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=58be64c4cce)
-
@0farzam0 فرزام داش من نظر بنده اینه اون که رو درست بخون داره میگه گولبول قرمز ضمتن تخریب اخه چه ربطی داره این که گول بول قرمز خودش تخریب میکنه خودش رو نمیدونم این بدبخت داره میگه سلولی که ضمن فلانی اینجوریم هست خوب این واقعا نمیدونم والا اصلا جمله داره یه چیز بسیار درستو میگه فقط اون جا تقریبا باید بگف ت و100 درصد غلطه مثل نفرون در کلیه واوسسیت در تخمدان که نباس بگه یک میلیون این اگر بگه یک میلیون غلطه دمتی بیضه بگه 34 غلطه باس بگه حدود 34 چون 34 دقیق نیست
-
Rahman Aa
رحمان من این موضوع رو قبول دارم
یه ذره با حرفای سونیا تردید کردم
که میشه اینجوری هم خوندش یا نه
برای همین -
Rahman Aa
رحمان من این موضوع رو قبول دارم
یه ذره با حرفای سونیا تردید کردم
که میشه اینجوری هم خوندش یا نه
برای همین -
گزاره
هر نوع تغییر ماندگار در نوکلئوتید های ماده وراثتی که تنها در یکی از انواع تقسیمات یاخته ای امکان وقوع دارد ، ممکن نیست همواره باعث ایجاد تغییر در یاخته های حاصل از تقسیم شود . -
گزاره
هر نوع تغییر ماندگار در نوکلئوتید های ماده وراثتی که تنها در یکی از انواع تقسیمات یاخته ای امکان وقوع دارد ، ممکن نیست همواره باعث ایجاد تغییر در یاخته های حاصل از تقسیم شود . -
_Reza_ میگم که کلا نمدوعه
دیگ جون رحمان ولشش تحریک نکنن بزار بخونم من 3 روزه نخوندم بذلایللل خیلییی بد پسس بیخیال شو رفیق
-
چند مورد جمله زیر را به درستی تکمیل میکند؟
«یاخته های پوششی مخاط طویل ترین قسمت لوله گوارش انسان،................میتوانند ...............»
الف) بر خلاف یاخته های کولون و همانند یاخته های پوششی غدد زیرآرواره ای- یون ترشح کنند.
ب) همانند یاخته های اصلی غدد معده و بر خلاف یاخته های مخاط روده کور- آنزیم های گوارشی ترشح کنند.
ج) همانند کبد،لوزالمعده و یاخته های پوششی سطحی مخاط معده- بیکربنات ترشح کنند.
د بر خلاف یاخته های پوششی مناطق قبل و بعد آن- ریزپرزهایی واجد سه گروه اصلی از مولکول زیستی داشته باشند.1)1 2)2 3)3 4)4
منبع: کتاب نشرالگو یازدهم
مولف: اشکان هاشمی -
@M_hmdi
سلام منظورش پمپ سدیم پتاسیمه که با تغییر شکل خودش و مصرف ATP باعث برگشت به حالت ارامش میشه -
@M_hmdi
سلام منظورش پمپ سدیم پتاسیمه که با تغییر شکل خودش و مصرف ATP باعث برگشت به حالت ارامش میشه -
پرستو بابایی خیر
@M_hmdi
دریچه دار پتاسیمی ؟! -
@M_hmdi
دریچه دار پتاسیمی ؟! -
@M_hmdi قال رحمان(اس_گ):
هرگز پتانسیل ارامش رو با حالت ارامش اشتباه نگیریدد
کسی که باعث میشه پتانسیل ارامش در سلول برقرار بشه: دریچه دار پتاسیمی
کسی که در برگرداندن حالت ارامش نقش داره: پمپ
کسانی که در حفظ حالت ارامش نقش دارن: پمپ و نشتی ها -
Reza-H درود ... اولین جسم قطبی ( معادل اووسیت ثانویه ) توانایی لقاح رو با اسپرم داره ... لقاح که انجام بشه اولین جسم قطبی تقسیم میوز ۲ ( سیتوکینز مساوی خوبه بدونی ) انجام میده و یدونه دومین جسم قطبی خارج میشه یدونشم کروموزوم هاش با اسپرم ادغام میشه و توده یاخته بی شکلی رو بوجود میاره که درنهایت با قاعدگی از بدن خارج خواهد شد .