به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
چند دقیقه روانشناسی با من
-
سلام
من خانوم هستم
و تصمیم دارم تو این تاپیک
هر روز یک دقیقه با هم درباره ی مبحث روانشناسی که مربوط به حال و هوای شما دانش آموز ها و دانشجو ها هست حرف بزنیم.
اینجا مشاوره نمیدیم اما با گفته هامون میتونیم به مسیر بهتر شدن هم دیگه کمک کنیماما روند کار چه جوریه؟
من هر سه روز یه بار درباره ی مبحث مثل عزت نفس.. اعتماد به نفس.. و رابطه اش با کارو درس براتون مطلب میزارم
که خوندن این مطالب نهایتا 5 دقیقه وقتتون رو میگیره
اگه سوالی داشتین میتونید بپرسید و درموردش گپ بزنیم.
و در ضمن شما هم میتونید تجربه هاتون رو در مورد اون موضوع بنویسید️اسپم اکیدا ممنوعه
امیدوارم که کمک کننده و مفید باشه ️
-
-
منابع حرف های من از چندتا آدم روانشناس و دانشجوی روانشناسیه
که به شما کمک میکنه هم تمرکز بیشتری روی خودتون داشته باشید
هم با آرامش بیشتری مسیر درس و کنکور و دانشگاه رو جلو ببرید
اینجا سعی میکنیم که مهارت کسب کنیم ️ -
قسمت اول
این قسمت : لطفا اجازه بده خودم انتخاب کنم!-همه ما در طول روز و در هر لحظه در حال #انتخاب کردنیم.
+یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟
-یعنی ما هر لحظه داریم تصمیم میگیریم که چه واکنشی نشون بدیم، چه کار کنیم، چه طور فکر کنیم، چه مسیری رو بریم و ...
حتی اگر کاری هم نکنیم این انتخاب ماست، یعنی انتخاب کردیم کاری نکنیم.
اگر چیزی رو تغییر ندیم یعنی انتخاب کردیم که تغییرش ندیم.
اینکه بدونیم چیزی داره به ما آسیب میزنه ولی با بهونه های خوب نگهش داریم یعنی داریم انتخاب میکنیم که نگهش داریم.
اینکه بدونیم یه نفر داره اذیتمون میکنه ولی چون خاطرات خوبی باهاش داریم باز بهش فرصت میدیم یعنی داریم انتخاب میکنیم که بهش فرصت بدیم.
اینکه میدونیم این کاری که میکنیم حالمون رو خوب نمیکنه ولی باز داریم ادامه میدیم یعنی انتخاب میکنیم که ادامه بدیمحتی اگر یه دزد بیاد بگه کیفت رو بده یا میزنمت ما انتخاب میکنیم که کیف رو بدیم.
ما هر روز و هر لحظه انتخاب هایی داریم و اگر به این موضوع آگاه بشید احساس میکنید کنترل زیادی روی زندگیتون دارید.
یه کم اگر روی انتخاب هایی که میکنیم آگاه بشیم و بدونیم که انتخاب های دیگه ای هم داریم که میتونن برای ما بهتر باشن میتونیم زندگی بهتری داشته باشیم.
مثلا من قبلا انتخابم این بود که نوشابه بخورم ولی بعد انتخاب کردم که نوشابه نخورم چون بهتره برام.
من قبلا انتخاب کرده بودم که با بعضی از افراد دوست باشم ولی بعد انتخاب کردم که ارتباطم رو باهاشون به حداقل برسونم.
من قبلا انتخاب میکردم که مدام به مشکلات فکر کنم ولی الان انتخاب میکنم که به فرصت ها فکر کنم.
من قبلا انتخاب میکردم که خودم رو سرزنش کنم ولی الان انتخاب میکنم که با خودم مهربون باشم.پ.ن: کتاب تئوری انتخاب رو اگر دوست داشتید بخونید، کمکتون میکنه ارتباط بهتری با دیگران و با خودتون برقرار کنید و کنترل بهتری روی زندگی داشته باشید.
منبع کانال :BaManeBehtar 🪴
حالا شما بگید که انتخاب های ما به چی بستگی داره؟ شما بر چه اساسی توی زندگی تون انتخاب میکنید؟
اگه حق انتخاب رو از شما بگیرن چه حسی بهتون دست میده؟
ما آدما موجودات انتخاب گری هستیم یا اسیر دست سرنوشت؟ -
#دیالوگ
این تقدیر ماست که در روز مشخص بمیریم، نه؟
اما انتخابش با ماست که تا رسیدن اون روز چکار میخوایم بکنیم.Vikings
BaManeBehtar -
قسمت دوم
این قسمت : دوست گرامی به من برچسب نزن!چی بین آدم ها فاصله انداخته؟
#برچسب_زدن یا طبقه بندی کردن!
مغز ما برای اینکه بتونه اطلاعات خیلی زیادی که دریافت میکنه رو پردازش کنه و انرژی کمتری مصرف کنه میاد و با برچسب زدن کار خودش رو خیلی ساده میکنه.یعنی به هرکسی و هر گروهی و هرچیزی یه برچسب میزنه تا ما بتونیم راحت تر قضاوت کنیم و بشناسیم.
خب مشکل کجاست؟
مشکل اینجاست که ما همه افراد اون گروه رو مثل هم میبینیم در حالی که اینطور نیست.اگر من معتقد باشم پسر ها همه اینطوری ان یا دخترها همه اونطوری ان خیلی توی ارتباطاتی که دارم به مشکل میخورم.
این برچسب زدن ها روی افراد باعث میشه تا بین خودمون و اون افراد فاصله بندازیم در حالی که اگر یه نفر رو خارج از گروهی که داخلش هست درنظر بگیریم و باهاش صحبت کنیم نظرمون عوض میشه چون اینطوری خودش داستان زندگی خودش رو بیان میکنه و اینطوری اون جمله که پسرها همه اینطوری ان تبدیل میشه به تقریبا همه پسر ها اینطوری ان به جز فلانی که یه چیز دیگس و اگر همینطور ادامه بدیم این برچسب کلا برداشته میشه و میفهمیم که افراد همونطور که اثر انگشت متفاوتی دارند در خیلی چیزها هم با هم تفاوت دارند.
برای مثال بیشتر میشه به نژادهای مختلف، قوم های مختلف، شهرهای مختلف، کشورهای مختلف، رنگ چشم، رنگ مو، عینکی بودن یا نبودن، اندام، رشته، شغل، قد، وضعیت مالی، وضعیت تحصیلی و خیلی چیزاهای دیگه اشاره کرد که برای هرکدوم حداقل یه برچسب داریم.
البته این کار یه کمی سخته، چون اول اینکه ما نمیدونیم داریم برچسب میزنیم (هرچی باهوش تر باشیم برچسب های خلاقانه تری هم میزنیم که خودمون و دیگران هم خبر ندارن)، دوم اینکه جامعه داره این برچسب ها رو القا میکنه که مقاومت در برابر این هم کار ساده ای نیست و سوم اینکه برداشتن برچسب برای مغز سخته و دوست داره به همون روشی که داشت کار میکرد ادامه بده، چون اینطوری باید یه عالمه انرژی بیشتر مصرف کنه و اطلاعات بیشتری رو بگیره برای هر فرد و اینم سخته.
یه نمونه از برچسب زدن اگر به ذهنت میرسه بگو برامون.
BaManeBehtar
-
_____ از همون اول که از برچسب زدن حرف زدین آقازاده بودن تو ذهنم بود
ما به یه عده برچسب آقازاده بودن زدیم
یعنی هرکی که بچه ی یه مسئول باشه طبیعتا باید اختلاس کنه ..رشوه بگیره .. ماشین خارجی سوار بشه... آیفون ۱۴ داشته باشه و پارتی بره و.. از این چیزا
این یه برچسبه که رو همههههه ی این آدما خورده
قطعا همچین آقازاده هایی هستن ولی همشون که اینطور نیستن... -
@Zahra-Hamrang در چند دقیقه روانشناسی با من گفته است:
_____ از همون اول که از برچسب زدن حرف زدین آقازاده بودن تو ذهنم بود
ما به یه عده برچسب آقازاده بودن زدیم
یعنی هرکی که بچه ی یه مسئول باشه طبیعتا باید اختلاس کنه ..رشوه بگیره .. ماشین خارجی سوار بشه... آیفون ۱۴ داشته باشه و پارتی بره و.. از این چیزا
این یه برچسبه که رو همههههه ی این آدما خورده
قطعا همچین آقازاده هایی هستن ولی همشون که اینطور نیستن...اینم ی نکته قابل توجهه.
ممنونم از توجهت به بحثمون -
قسمت 3
این قسمت : بنده خیلی هم خوش صحبتم!سلام سلام.
این روزا که میخواین برید دانشگاه
یا تصمیم دارین که دوستای جدید پیدا کنید.
نیاز به خوش صحبت بودن هست نه؟
اما
برای اینکه #خوش_صحبت تر بشیم چکار کنیم؟
چند تا راهکار ساده میگم که اگر استفاده کنید بقیه از صحبت با شما لذت میبرن.1- اول اینکه موقع صحبت کردن به هیچ عنوان حواستون جای دیگه (مثل گوشی، بقیه افراد، دیوار و ...) نباشه و حواستون به طرف مقابل باشه (فرض کن خودت داری با یه نفر حرف میزنی ولی تمام مدت حواسش به گوشیشه یا داره بقیه رو نگاه میکنه، چه حسی پیدا میکنی؟🫠)
2- #شنونده_فعال باشید و صحبت های طرف مقابل رو تمام و کمال سعی کنید متوجه بشید. بعضی از پیام ها پشت حرف ها وجود دارند و بعضی وقت ها از روی حالت بدن و لحنی که داره میتونید متوجه موضوعات دیگه ای بشید.🧏️
3- دانای کل نباشید! خودتون رو یه فرد دانا و فاضل که همه چیز رو میدونه نشون ندید و از کلمات قلمبه سلمبه استفاده نکنید و #تعصب نداشته باشید.
4- سوالات باز بپرسید. یعنی چی؟ یعنی سوالاتی بپرسید که طرف مقابل در جوابش فقط یه کلمه نگه و توضیح بده. اگر یه سوال درمورد چیزهایی که طرف مقابل دوست داره بپرسید بهتره چون اینطوری با شوق و اشتیاق براتون حرف میزنه.
5- با جریان مکالمه همراه باشید. یعنی اگر یه موضوع دیگه مطرح شد و طرف مقابل دوست داشت درموردش صحبت کنه توی ذوق طرف مقابل نزنید و نگید که بحثمون یه چیز دیگه بود و باهاش همراه بشید (میتونید وقتی صحبت هاش تموم شد دوباره به بحث اول برگردید).
6- اگر یه چیزی رو نمیدونید خب بگید نمیدونم، قرار نیست طفره برید یا چیزهای عجیب و غریب تعریف کنید، اینطوری در دید طرف مقابل یه احمق جلوه میکنید (خودتون حتما افرادی رو دیدید که چیزی درمورد یه موضوع نمیدونستن ولی باز هم درموردش حرف میزدن، چه دیدی نسبت به این افراد داشتید؟)
7- یه مورد مهم اینه که توجه داشته باشید که تجربیات ما و بقیه اصلا مثل هم نیست و اصلا امکان نداره یه موضوع مشابه برای دو نفر مثل هم باشه. اگر داره از تجربیاتش میگه اون ها رو با تجربیات خودتون مقایسه نکنید و درعوض #همدلی کنید.
8- حرف هاتون رو تکرار نکنید. بعضی وقت ها یه حرفی رو چند بار میزنیم ولی طرف مقابل توجهی نشون نمیده ولی ما باز هم ادامه میدیم به تکرارشون. خب اگر میخواست توجه کنه همون دفعه اول و دوم توجه میکرد، با تکرار حرف هامون حوصله طرف مقابل رو سر میبریم و نتیجه خوبی نمیگیریم.🫤
9- #شفاف صحبت کنید و اصل مطلب رو بگید. طفره رفتن و یا با #کنایه صحبت کردن رو باید کم کم بذارید کنار.🫥
BaManeBehtar
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا -
_ در راستای این پست لازمه اضافه کنیم
فکر کردن سخت است، پس به همین دلیل بیشتر مردم قضاوت میکنند.
کارل یونگ
قضاوت کردن به خودی خود بد نیست. قضاوت کردن کمک میکنه دنیای اطرافمون رو بهتر بشناسیم، اما مشکل اینجاست که قضاوت های ما نسبت به آدما و اطرافمون معمولا یک طرفه و بدون داشتن اطلاعات کافیه و این باعث میشه که نادرست باشه.
مهم اینه که بتونیم درست فکر کنیم، ابعاد موضوع رو کامل بسنجیم و آماده گفتگو و پذیرش نظرات مختلف باشیم.
%(#ff0000)[پس قضاوت هم میتونه یک نوع برچسب زنی باشه ]
-
%(#ffe100)[عزت نفس]
به زودی..عزت نفسیعنی؟
یعنی من چقدر خودم را قبـول دارم و معتقـدم برای مواجهـه با مسائل زندگی توانمنــد هستــم و این حق را دارم ڪه از زندگی لذت ببـرم و از مواهب آن بهـرمند شوم.کتاب : #قدرت_خودباوری
اثر : #دکتر_ناتانیل_براندن -
%(#b3ff57)[عزت نفس چیه؟]
خیلیا عزت نفس رو با اعتماد به نفس اشتباه میگیرن
عزت نفس از دوتا کلمه ساخته شده
عزت، یعنی عزیز بودن
نفس، هم که یعنی خود
عزت نفس یعنی عزیز و ارزشمند دونستن خودموننه به خاطر اینکه فلان مدرکو دارم یا پسر فلان ادمم یا فلان ثروتو دارم ...نهههه!!!
بخاطر اینکه انسانم و همین که وجود دارم و نفس میکشم و زندگی میکنم ارزشمندم مهم نیست که چه قدر توانایی دارم
چه مدرک هایی دارم
دقت کنید که مهمه اما نشانه اصلی عزت نفس داشتن این ارزشمندی ها نیست ️اینو بدونیم همونجوری که خیسی به آب چسبیده و آبی وجود نداره که خیس نباشه
ارزشمندی هم به انسان چسبیدهمن ارزشمندم همونجوری که دیگران ارزشمندن
دیگران ارزشمندن همونجوری که من ارزشمندم.
هفت نشانه عزت نفس پایین (که حاصل عدم احترام گذاشتن خودتون به خودتون هست):- وقتی که اذیت میشید حرفی نمیزنید.
- به چیزتیی که واقعا میخواید نه بگید بله میگید.
- بیش از حد عذرخواهی میکنید.
- تلاش میکنید که همه از شما خوششون بیاد.
- طبق ارزش های خودتون عمل نمیکنید.
- خودتون رو کوچک میکنید تا دیگران رو راضی نگه دارید.
۷. اجازه میدید که دیگران حد و مرزهای شما رو زیر پا بذارن.
%(#ff5500)[عزت نفس به این معنا نیست که من انسانی کامل هستم یعنی من پذیرفته ام که کامل نیستم]
%(#ff55ff)[و ازش خجالت نمیکشم]
اگرچه تلاش میکنم که هر روز بهتر از قبل باشم ..%(#b3ffff)[قراره بازم در موردش حرف بزنیم]
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
#عزت_نفس
منابع:
ta_sefr
asexam -
%(#ff0062)[نشانه های عزت نفس بالا چیه] ؟!
%(#380062)[چندتاشو براتون الان میگم]:
️ راحت بودن در تعریف کردن از دیگران
️ قدرشناسی
️ برخورد باز و گشاده
️ استقلال داشتن و اعلام رای و نظر
️ احساس امنیت داشتن و خوب دونستن بقیه
️ پذیرش راحت اشتباهات#اعتمادبنفس
#عزت_نفس
@ta_sefr | تا صفر -
%(#ffff33)[چند نشانه از عزت نفس پایین]
️انتقاد زیاد از بقیه
️همه رفتارهای بقیه رو منفی برداشت کردن
️ نیاز به تایید دیگران داشتن
️مقایسه افراطی خود با بقیه
️از مردم طلبکار بودن
️اعتماد به نفس پایین
️قضاوت های افراطی
️بیش از حد سرزنش کردن خودشون
️ همیشه بقیه رو مقصر دونستن
️اصرار روی موضع خودشون و تعصب
️حس گناه و شرم نسبت به خودشون
️ اضطراب اجتماعیشما چند تا از این نشونه هارو دارید ؟
#اعتمادبنفس
#عزت_نفس
@ta_sefr | تا صفر
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
این قسمت : بنده حالم خوبه شما چطور؟!
%(#37ff4b)[انکار]
انکار یک مکانیسم دفاعیه
کاری که ما موقع رنج استرس موقعیت های سخت و در مواقع واکنش به این اتفاقات از خودمون نشون میدیم.2#انکار.
%(#ff4c4c)[اگر خیلی ساده بخوام بگم توی این مکانیزم خیلی در برابر قبول کردن واقعیت مقاومت نشون میدیم از خودمون.]️برای اینکه با فشارهای روحی مواجه نشیم.
یه جورایی توی این روش به خودمون دروغ میگیم و خودمون رو گول میزنیم.افرادی که از اتفاقات ناخوشایند زندگی خود چیزی نمی آموزند، وجدان هستی را مجبور می کنند تا آن اتفاقات را تا آنجا که نیاز باشد تکرار کند تا فرد آن چیزی را که آن اتفاقات ناخوشایند می خواهند آموزش دهند، یاد گیرد.
%(#ff4cff)["آنچه که انکار میکنی تو را شکست می دهد، آنچه که قبول می کنی تو را تغییر می دهد.]
کارل گوستاو یونگاگر قراره رنج مارو اگاه کنه پس نباید وقتی چیزی ما رو ناراحت میکنه رو انکار کنیم
رنج باید مارو اگاه کنه که اون وضعیت رو تغییر بدیم.
باید از اون مسیر دور بشیم و مسیر رو تغییر بدیم
اگه ما فقط صرفا غصه بخوریم یا غمگین باشیم
این فایده ای برای رفع رنج ما نداره.وقتی احساساتمون رو #سرکوب و #انکار میکنیم و توی خودمون جمعشون میکنیم اون احساسات از بین نمیرن و ناپدید نمیشن.
در عوض به یه شکل دیگه خودشون رو آزاد میکنن.
این آزاد شدن میتونه خودش رو به شکل اعتیاد و مریضی و ... نشون بده.
و یا با علائم و درد های روانی دیگه، مثل اضطراب و پرخاشگری و ....
پس حواست باشه وقتی داری احساست رو سرکوب میکنی داری چه ضرری به خودت میزنی.
باید یه جایی هم برای احساساتی که تجربه میکنیم باز بذاریم.
و به جای اینکه قورتشون بدیم، شیوه درست ابرازشون رو یاد بگیریم.
اگر احساس بدی داشتی ناراحت نباش و از دست خودت عصبانی نشو. همه ما در روز احساسات مختلفی رو تجربه میکنیم و تمامش طبیعیه.
قرار نیست همیشه شاد و سرزنده باشیم.پ.ن: فیلم Inside Out رو ببینید (حتی اگر قبلا دیدید یه جستجو انجام بدید و کمی درمورد نقدش و توضیحاتی که این فیلم داره بخونید و بعد دوباره ببینیدش، پشیمون نمیشید )
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@انسانیا
@همیار
@تجربیا
BaManeBehtar -
هر تلاشی برای فرار از چیزهای منفی، اجتناب، سرکوب یا ساکت کردن آنها فقط %(#ff0000)[نتیجهٔ معکوس] میدهد.
اجتناب از %(#ff0000)[رنج]، خود یک نوع %(#ff0000)[رنج] است.
اجتناب از درگیری، خود یک نوع درگیری است.انکار شکست خود یک نوع شکست است.
#هنر_ظریف_رهایی_از_دغدغهها
#مارک_منسن@دانش-آموزان-آلاء
اگه بخش انکار رو نخواندید حتما سر بزنید.دوست ندارم حرفام رو طولانی کنم
ولی وقتی ما رنج رو انکار میکنیم.
وقتی الکی به همه میگیم حالمون خوبه
یا حتی تلاش میکنیم با وجود حال بد برای از دست ندادن آدم ها به خواسته هاشون تن بدیم داریم انکار میکنیم.این خیلی مهمه
که به حالمون توجه کنیم به این که خوب نبودن
مشکلی نداره.
این که رنج لازمه ی زندگیه
ازش فرار نکنیم
بهش فکر کنیم ریشه یابی کنیم و قبولش کنیمکه چی بشه؟
ادامه دارد...
-
خانوم در چند دقیقه روانشناسی با من گفته است:
%(#b3ff57)[عزت نفس چیه؟]
خیلیا عزت نفس رو با اعتماد به نفس اشتباه میگیرن
عزت نفس از دوتا کلمه ساخته شده
عزت، یعنی عزیز بودن
نفس، هم که یعنی خود
عزت نفس یعنی عزیز و ارزشمند دونستن خودموننه به خاطر اینکه فلان مدرکو دارم یا پسر فلان ادمم یا فلان ثروتو دارم ...نهههه!!!
بخاطر اینکه انسانم و همین که وجود دارم و نفس میکشم و زندگی میکنم ارزشمندم مهم نیست که چه قدر توانایی دارم
چه مدرک هایی دارم
دقت کنید که مهمه اما نشانه اصلی عزت نفس داشتن این ارزشمندی ها نیست ️اینو بدونیم همونجوری که خیسی به آب چسبیده و آبی وجود نداره که خیس نباشه
ارزشمندی هم به انسان چسبیدهمن ارزشمندم همونجوری که دیگران ارزشمندن
دیگران ارزشمندن همونجوری که من ارزشمندم.
هفت نشانه عزت نفس پایین (که حاصل عدم احترام گذاشتن خودتون به خودتون هست):- وقتی که اذیت میشید حرفی نمیزنید.
- به چیزتیی که واقعا میخواید نه بگید بله میگید.
- بیش از حد عذرخواهی میکنید.
- تلاش میکنید که همه از شما خوششون بیاد.
- طبق ارزش های خودتون عمل نمیکنید.
- خودتون رو کوچک میکنید تا دیگران رو راضی نگه دارید.
۷. اجازه میدید که دیگران حد و مرزهای شما رو زیر پا بذارن.
%(#ff5500)[عزت نفس به این معنا نیست که من انسانی کامل هستم یعنی من پذیرفته ام که کامل نیستم]
%(#ff55ff)[و ازش خجالت نمیکشم]
اگرچه تلاش میکنم که هر روز بهتر از قبل باشم ..%(#b3ffff)[قراره بازم در موردش حرف بزنیم]
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
#عزت_نفس
منابع:
ta_sefr
asexam%(#1fffff)[در باب عزت نفس] :
#کتاب
آدم سالم نیازی به آزار دیگران ندارد.
تا وقتی کسی از درون در عذاب نباشد، برای بی رحمی کردن در حق دیگران انگیزه کافی ندارد.اما حقیقت تخلف ناپذیری که واقعا باید به آن فکر کنیم این است که بدرفتاری و خباثت دیگران از رنجشان ناشی میشود. آنها ما را اذیت میکنند چون در جایی در اعماق وجودشان خود را آزار میدهند.
آنها بدخلق، بدزبان و بی ادب اند چون حالشان خوب نیست.
در نهایت باید باور کنیم هرکس ما را به عمد آزار میدهد خودش باید به شدت آسیب دیده باشد.آلن دوباتن
گاهی از نه شنیدن میترسیم: جستارهایی در باب هراس و ناامنی
بنظر من رنجی که از درون تجربه میکنیم رابطه مستقیمی با #عزت_نفس داره، هرچقدر بتونیم سلامت روانمون رو بیشتر کنیم عزت نفس ما هم بیشتر میشه و یا هرچقدر بتونیم عزت نفس رو بیشتر کنیم رنج کمتری رو تجربه میکنیم.
BaManeBehtar
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار -
من همیشه سعی کردم اینطوری باشم. نتیجه هم اینو نشون داده ۸۰ درصد مواقع به هدفم رسیدم.
ولی وقطی من همه این ویژگیا رو با وسواس رعایت میکنم
و طرف مقابل همه اینا رو نادیده میگیره واقعا عصبی میشم یه رفاقت من سر همینا داشت به هم میخورد که من نشستم چند بار با طرف مقابل رح و رو راست حرف زدم و گفتم این مشکلات رو داری
قبول هم میکرد هاا واقعا خودشم نمیخواست این کارو کنه ولی ناخداگاه رو مغز من بود
نمیدونم چطور باید باهاش کنار اومد و طرف مقابل باید چه کاری رو انجام بده -
وقتی احساساتمون رو #سرکوب و #انکار میکنیم و توی خودمون جمعشون میکنیم اون احساسات از بین نمیرن و ناپدید نمیشن.
اگر احساس بدی داشتی ناراحت نباش و از دست خودت عصبانی نشو. همه ما در روز احساسات مختلفی رو تجربه میکنیم و تمامش طبیعیه.
قرار نیست همیشه شاد و سرزنده باشیم.حالا راجب این
توی انجمن با چند تا از بچه ها حرف زدیم .
بحث از اونجایی شروع شد که من گفتم کاش ماها پسر ها هم میتونستیم راحت مثل دخترا گریه کنیم و خب بحث ابراز احساسات باز شد
اختلاف نظر اونجایی خودشو نشون داد که من میگفتم همه باید احساساتشون رو بروز بدن .. گاهی گریه کنن
و گاهی راحت چیزای که تو دلشونه بریزن بیرون حالا همراه با واکنش طبیعی مثل گریه کردناما فرد (یا افرادی ) که باهاشون هم صحبت شدیم میگفتن که تخلیه کردن این احساسات واسه مردا باعث میشه اونا ضعیف نشون داده بشن و بعدا تو زندگی مشترک همسرشون و یا فرزندانشون راحت نتونن بهشون تکیه کنن. و این مسئله رو با استدلالی این میگفتن که °خانوم ها دوست دارن به یه آدم قوی تکیه کنن و یا فرزندان دوست دارن پدرانشون قوی باشه° از حرفاشون یه نتیجه کشیدم بیرون به طور خلاصه و اونم این بود : گریه کردن و تخلیه احساسات موجب ضعیف جلوه کردن فرد میشه
حالا من سعی داشتم نظر خودم رو توضیح بدم و مدام سوالای رو میکردن که اگه طرف مقابل داره درست میگه من بتونم متوجه بشم ولی از هر طرف نگاه کردم این از نظر من منطقی نبود!
نظر من به طور خلاصه و موردی بخوام بگم :
تخلیه احساسات لازمه واسه همه و ربطی به جنسیت نداره
تخلیه احساسات موجب تضعیف شدن شخصیت ما تو ذهن یک آدم منطقی نمیشه !میشه لطفا نظر خودتون و نظر منابعی رو که خوندید در این مورد بگید که اگه جایی رو اشتباه میکنم متوجه بشم.
-
اهورا در چند دقیقه روانشناسی با من گفته است:
وقتی احساساتمون رو #سرکوب و #انکار میکنیم و توی خودمون جمعشون میکنیم اون احساسات از بین نمیرن و ناپدید نمیشن.
قرار نیست همیشه شاد و سرزنده باشیم.حالا راجب این
توی انجمن با چند تا از بچه ها حرف زدیم .
بحث از اونجایی شروع شد که من گفتم کاش ماها پسر ها هم میتونستیم راحت مثل دخترا گریه کنیم و خب بحث ابراز احساسات باز شد
اختلاف نظر اونجایی خودشو نشون داد که من میگفتم همه باید احساساتشون رو بروز بدن .. گاهی گریه کنن
و گاهی راحت چیزای که تو دلشونه بریزن بیرون حالا همراه با واکنش طبیعی مثل گریه کردناما فرد (یا افرادی ) که باهاشون هم صحبت شدیم میگفتن که تخلیه کردن این احساسات واسه مردا باعث میشه اونا ضعیف نشون داده بشن و بعدا تو زندگی مشترک همسرشون و یا فرزندانشون راحت نتونن بهشون تکیه کنن. و این مسئله رو با استدلالی این میگفتن که °خانوم ها دوست دارن به یه آدم قوی تکیه کنن و یا فرزندان دوست دارن پدرانشون قوی باشه° از حرفاشون یه نتیجه کشیدم بیرون به طور خلاصه و اونم این بود : گریه کردن و تخلیه احساسات موجب ضعیف جلوه کردن فرد میشه
حالا من سعی داشتم نظر خودم رو توضیح بدم و مدام سوالای رو میکردن که اگه طرف مقابل داره درست میگه من بتونم متوجه بشم ولی از هر طرف نگاه کردم این از نظر من منطقی نبود!
نظر من به طور خلاصه و موردی بخوام بگم :
تخلیه احساسات لازمه واسه همه و ربطی به جنسیت نداره
تخلیه احساسات موجب تضعیف شدن شخصیت ما تو ذهن یک آدم منطقی نمیشه !میشه لطفا نظر خودتون و نظر منابعی رو که خوندید در این مورد بگید که اگه جایی رو اشتباه میکنم متوجه بشم.
سلام چه بحث جالبی رو گفتین
درسته. هر کسی باید بتونه گریه کنه و احساستش رو %(#ff0000)[سرکوب] نکنه
خیلی زود درمورد سرکوب قراره حرف بزنیممهمه که چیزی که شما گفتین رو همه بدونن
چون به نظرم این باور غلط باعث آسیب های جدی و روحی به آقایون شده%(#48ff00)[گریه کردن واکنش طبیعی نسبت به غم و فشار روحی و درده.]
فروید میگه وقتی احساسات سرکوب میشه از بین نمیره بلکه بعدا
به شکل بدتری برمیگرده.
خشونت های مختلفی علیه اقایون هم وجود داره
که دقیقا یکی از اون ها همین قضاوت کردن درباره بحث بروز احساساته.
حالا همین گریع نکردن و عدم بروز احساسات میتونه
بعدا باعث پرخاشگری خشونت و رفتار های زن ستیزانه بشه (حتی)و البته یادمون نره که :
درسته که یک فرد فارغ از جنسیت اگه لوس و ضعیف باشه نمیتونه تکیه گاه خوبی باشه.
اما همه ی آقایون و خانوما
حق دارن احساساتشون رو بروز بدن و کسی بابت این داستان نمیتونه بهشون انگ ضعیف بودن
یا تیکه گاه نبودن رو بزنهانسان های آگاه میتونن به احساساتشون واقف باشن
اونارو بشناسن درست بروزش بدن.همه آدم های قوی هم ممکنه روزی خسته بشن و کم بیارن
باید معیار هامون رو محکم تر و اساسی تر بچینیمپس گریه کردن نمیتونه معیار خوبی برای محک زدن ی مرد یا زن باشه
درسته؟اهورا ممنون از مشارکت شما در بحث جالبی که ارائه دادین
%(#ff00ff)[قراره درباره سرکوب هم حرف بزنیم]
شما هم اگه تجربه از انکار و قضاوت دارین برامون بگین 🫂