سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
موضوعات مهم تمرین تحلیلی در سناریوهای دانشگاه فرهنگیان
️ مواردی از قبیل:
️ فرار از منزل و مدرسه
️اعتیاد به مواد مخدر و سیگار و قلیان و شرابخواری
️اضطراب
️ خشونت
️آسیبهای فضای مجازی
️اعتیاد به فضای مجازی
️نگرانی و استرس بابت کنکور و آینده
️عدم علاقه به رشته تحصیلی یا درس مربوطه
️عدم علاقه به معلم مربوطه و ناسازگاری با وی
️رابطه با جنس مخالف
️سیگار کشیدن یا مصرف الکل
️حجاب
️سردرگمی در انتخاب رشته
️معضل کتاب خوانی و عدم علاقه به کتابخوانی و مطالعه
️افول فرهنگ کتابخوانی
️مدگرایی و روحیه غربی
️بی انگیزگی در ادامه تحصیل و ورود به دانشگاه و غیبت های مکرر
️پرخاشگری و افسردگی
️فشار اجتماعی مثل طرد شدن و پایین آمدن اعتماد به نفس
️فشار تحصیلی و عدم توانایی وی در تحصیل
️عدم یادگیری یا یادگیری ناقص در درس مربوطه
️و موضوعات مختلف در رابطه با مشکلاتی که تو کلاس درس ممکنه پیش بیاد و راه حلش
️و....
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
نتایج وقتی که منتشر بشه از سه سایت میتونید مشاهده کنید اگر یکی بالا نیومد اون یکی امتحان بکنید :
http://my.medu.ir
https://dana.medu.ir
http://kart.medu.ir@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@ریاضیا
جواب اعتراض به نمرات. -
🟢 برترین دانشکده های ایران تو هر رشته
دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی
پزشکی دانشگاه تهران
داروسازی دانشگاه مشهد
️پرستاری دانشگاه ایران
️فیزیوتراپی دانشگاه تهران
️بیناییسنجی دانشگاه شهید بهشتی
️شنوایی شناسی دانشگاه تهران -
آمار برگه های تصحیح نشده دهم و یازدهم تا الان :
تعداد برگه های باقی مونده دهم : 490 هزار برگه
تعداد برگه های باقی مونده یازدهم : 712 هزار برگه
-
کسایی که براشون زده نامشخص و یا درحال بررسی، به احتمال زیاد هنوز برگتون تصحیح مجدد نشده
کمی صبور باشید -
نمره سوابق تحصیلی هر داوطلب بر اساس سهمیه او با داوطلبان همان سهمیه همتراز می شود
در محاسبه نمره سوابق ، نمره امتحان نهایی هر درس در خردادماه مبنا خواهد بود .
نمرات تجدیدی در شهریور یا دی ماه در تعیین نمره سوابق داوطلب،هیچ نقشی ندارند .
معدل داوطلب هیچ نقشی در تعیین نمرات سوابق تحصیلی داوطلب ندارد .
سایر نمرات کسب شده از جمله نمرات نیمسال اول یا مستمر در تعیین نمره سوابق تحصیلی نقشی ندارند .
-
اعلام نتایج قطعی آزمونهای نهایی پایه دوازدهم
️شرکتکنندگان در آزمونها و معترضین به نتایج میتوانند نمرات خود را ملاحظه و برای فرایند فارغالتحصیلی به مدارس مراجعه کنند.
️همچنین از آنجا که بزودی سوابق تحصیلی هریک از شرکتکنندگان در آزمونها به سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور ارسال خواهد شد لازم است در روزهای آتی به همین سامانه مراجعه کنند تا نمرات به عنوان سوابق تحصیلی به تأیید ذی نفع برسد.
️مراجعه نکردن برای مشاهده و بررسی سابقه تحصیلی به منزله عدم تائید سوابق است و پس از آن هیچگونه اعتراضی در این خصوص پذیرفته نیست. -
يک برگ توت بر اثر تماس با نبوغ انسان به ابریشم تبدیل میشود.
یک مشت خاک بر اثر تماس با نبوغ انسان به قصری بدل میشود.یک درخت سرو در اثر تماس با نبوغ انسان دگرگون می شود و شکل معبدی میگیرد.
یک رشته پشم گوسفند در اثر تماس با نبوغ انسان به صورت لباسی فاخر در میآید.اگر در برگ، خاک، چوب و پشم این امکان هست که ارزش خود را از طریق انسان صد برابر بلکه هزار برابر کنند آیا من نمیتوانم با این بدن خاکی که نام مرا حمل میکند چنان کنم.
شما عظیمتر از آن هستید که میاندیشید
آگ ماند ینو -
️ درخواست حذف یک کد رشته خاص
داوطلبینی که انتخاب رشته انجام داده اند و الان بهردلیلی میخواهند یک کد رشته خاص حذف شود (شاید جابجایی را نیز بپذیرند ولی درخواست حذف شانس پذیرش بیشتری دارد) میتوانند از طریق سامانه درخواست مجازی سنجش اقدام کنند:
http://darkhast.sanjesh.orgبرای حذف کد رشته بهتر است دلیل منطقی بیاورید تا بررسی کنند و اگر مورد قبول واقع شود حذف خواهد شد.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا -
️ دلیل افزایش یا کاهش نمرات بدون اینکه دانش آموز اعتراض گذاشته باشد از زبان یکی از مسوولین حوزه تصحیح اوراق نهایی:
سلام در مورد اعتراضات پایه ی دوازدهم مواردی نمره کم شده و مواردی نمره زیاد شده و در بیشتر موارد تغییری نداشته. در بعضی موارد برگه ها بخاطر اختلاف زیاد نمره در تصحیح اول و دوم به تصحیح سوم رفته که در بعضی موارد بعد از اعلام نمره بنا به شرایط نمرات و اختلاف سه تصحیح به بخش بازبینی رفته و نمره تغییر کرده بدون اینکه دانش آموز اعتراضی ثبت کرده باشد.
-
️دهمیا و یازدهمیا:
۴ تا درسی که افتادی رو میتونی با تک ماده پاس کنی به شرطی که:+معدل سالیانه اون درست بالای ۱۰ باشه
بقیه اشو باید بری مجدد امتحان بدی
تو کنکور هم اون نمره نهایی(خرداد) مد نظره که بعدا میتونی ترمیمش کنیکجا برم؟ برنامه امتحان اومده؟
برو به مدرسه ات هم برا تک ماده میتونی درخواست بدی هم برا ثبتنام امتحان مجددامتحان مجدد دهم یازدهمیا نهایی نیست و مدرسه خودش میگیره و برنامه میده
امتحان مجدد دوازدهمیا امتحانش نهایی و از ۱۵ مرداد شروع میشه!
-
تو یک اتفاق عجیب دیشب چندتا از بچه هاا ۳ ۴ تا درس مردود شده بودن ولی الان چک کردن دیدن پاس شدن و نمرهاشون رفته بالا اونم بدون اعتراض
-
جزئیات امتیازات برای ورود بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان
دانشآموزان در 9 استعداد بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان وارد میشوند که عبارت است از:
راهیافتگان به المپیادهای ملی و دارندگان مدالهای کشوری المپیادها با تأیید باشگاه دانشپژوهان جوان؛
برگزیدگان مسابقات رسمی قرآنی، فرهنگی ـ هنری و ورزشی، در سطوح استانی و کشوری، با تأیید معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول؛
برگزیدگان جشنوارهها و رویدادهای رقابتی معتبر بنیاد ملی نخبگان (بخش دانشآموزی جشنواره جوان خوارزمی، روبوکاپ آزاد ایران و مانند آن)، جشنوارههای فنی مهارتی و المپیاد ملی مهارت و مانند آن، برگزیدگان مسابقات ملی دانشآموزی (مانند جشنواره پژوهشسراهای دانشآموزی و...) و مسابقات رسمی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در سطح ملی، برگزیدگان مسابقات و جشنوارههای معتبر ملی حوزوی با تأیید بنیاد ملی نخبگان، سمپاد، معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول
حافظان کل یا 10، 15 و 20 جزء قرآن کریم، با تأیید سازمان دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی یا معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی؛
اعضای مجامع ملی تشکلهای دانشآموزی با تأیید بالاترین مقام تشکل؛
برگزیدگان استانی رویداد ملی استعداد معلمی (راهیافتگان به مرحله کشوری)؛
دارندگان رتبه زیر 1000 کشوری در کنکور (با ضریب تأثیر متفاوت)؛
دارا بودن امتیاز معدل 16 در آزمون نهایی (بهصورت تأثیر ضریب مثبت و منفی).
@دانش-آموزان-آلاء -
رازهای مهم نهایی که ازش بیخبریییی!!!!!
ﺳﺎل۱۴۰۳ﺗﻐﯿﯿﺮاتی داﺷﺘﻪ...️
از ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺮگزاری اﻣﺘﺤﺎﻧﺎت ﺷــﺒﻪ ﻧﻬﺎیی ﺑﻪ ﺻــﻮرت ﺳــﺮاﺳــﺮی در کشور ﺑﺮای پایه دﻫﻢ و ﯾﺎزدﻫﻢ و اﻫﻤﯿﺖ
ﺑـﺎﻻﺷـــﻮن ، ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺗﺮﻣﯿﻢ ﻣﻌـﺪل ، اﻫﻤﯿـﺖ ﺑـﺎﻻﺗﺮ اﻣﺘﺤـﺎﻧـﺎت ﻧﻬـﺎﯾی و ﺟﺮﯾـﺎﻧـﺎت ﺳـــﻮاﺑﻖﺗﺤﺼـــﯿﻠی
و...
در اﯾﻦ بخش ﺑﻪ ﺗﻮﺿﯿﺢ اﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت ﻣﯿپﺮدازﯾﻢ...ﺧﻼﺻﻪﻧکﺎت ﻣﻬﻢﻣﺼﻮﺑﺎتﺳﺎزﻣﺎن ﺳﻨﺠﺶ:
کﻨکﻮر۱۴۰۳:
🟢ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی۵۰درﺻﺪ ﻓﻘﻂ دوازدﻫﻢ(:
-۲۸درﺻﺪ ﻋﻤﻮﻣی
-۲۲درﺻﺪ اﺧﺘﺼﺎﺻیکﻨکﻮر۱۴۰۴:
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی۶۰درﺻﺪ ﯾﺎزدﻫﻢ + دوازدﻫﻢ(:
-۳۰درﺻﺪﻋﻤﻮﻣی
-۳۰درﺻﺪ اﺧﺘﺼﺎﺻیکﻨکﻮر۱۴۰۵:
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی۶۰درﺻﺪ دﻫﻢ +ﯾﺎزدﻫﻢ + دوازدﻫﻢ(:
-۳۰درﺻﺪﻋﻤﻮﻣی
-۳۰درﺻﺪ اﺧﺘﺼﺎﺻیبا ﺗﺮﻣﯿﻢ ﻣﻌﺪل، ﻣﻌﺪل ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﻤیکﻨﺪ ﻓﻘﻂ ﺗﺮاز ﺳــﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼــﯿﻠیﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣی کﻨﺪ.پﺲ ﺑﺮای پﺬﯾﺮش
رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﺑﺪون کﻨکﻮر و ﺑﺎ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی ، ﺗﺮﻣﯿﻢ ﻧﻘﺸی ﻧﺪارد. و ﻓﻘﻂ روی کﻨکﻮر ﺗﺎﺛﯿﺮ دارد.
در ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی ،ﻧﻤﺮهﻫﺮ درس ﻫﺴﺖ کﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺗﺮاز ﻣی دﻫﺪ ﻧﻪ ﻣﻌﺪل!
ﺿﺮﯾﺐ ﻫﺮ درس در اﻣﺘﺤﺎﻧﺎت ﻧﻬﺎﯾی = ﻧﺸﺎن دﻫﻨﺪهﻣﯿﺰان اﻫﻤﯿﺖآن درس در ﺗﺮاز ﻧﻬﺎﯾی ﻧﻤﺮه ای کﻪ داﻧﺶ آﻣﻮز در اﻣﺘﺤﺎن ﻧﻬﺎﯾی ﻣﯿگﯿﺮد در ﺿـﺮﯾﺐ آن درسو ﻣﯿﺰان ﺳـﻬﻢ ﺳـﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼـﯿﻠی
ﺿـــﺮب ﺷـــﺪه و ﺑـﺎ ﺗﻮﺟـﻪ ﺑـﻪ ﻋﻤﻠکﺮد داوﻃﻠﺒﯿﻦ ، در آن درس ﺑـﻪ داﻧﺶ آﻣﻮز ﺗﺮازی ﻣی دﻫـﺪ.
ﺑﺮای ﻫﺮ درس اﯾﻦ روش درس ﺑﻪ درس اﺟﺮا ﻣی ﺷــﻮد ﺗﺎ در ﻧﻬﺎﯾﺖ۵۰درﺻــﺪ ﺳــﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼــﯿﻠیﺗﺸــکﯿﻞ داده
ﻣی ﺷﻮد و در ﻋﻤﻠکﺮد ﻧﻬﺎﯾی و ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻧﻬﺎﯾی کﻨکﻮر ﺗﺎﺛﯿﺮ داده ﻣی ﺷﻮد.
ﺑﺎ اﯾﻨکﻪ ﺿـﺮﯾﺐ ﻋﻤﻮﻣی ﻫﺎ ﻧﺴـﺒﺖ ﺑﻪ پﺎرﺳـﺎل کﺎﻫﺶ پﯿﺪا کﺮده اﻣﺎ اﻫﻤﯿﺘﺸـﻮن از ﺳـﺎل گﺬﺷـﺘﻪ ﺑﯿﺸـﺘﺮ
ﺷﺪه چونﺳﻬﻢ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی در کﻨکﻮر ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪه!!!🧨ﻣﺜﺎﻟی از ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺗﺮاز دروس در اﻣﺴﺎل:
داﻧﺶ آﻣﻮز ادﺑﯿﺎت رو۱۷گﺮﻓﺘﻪ ، ﺿﺮﯾﺐ ﻓﺎرﺳی =۱۸٫۶۴، ﺳﻬﻢ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی =۵۰
۱۷۱۸٫۶۴۵۰=۱۵٫۸۴۴چنتا ﺗﻌﺮﯾﻒ :
ﻣﻌﺪل کﻞ دﯾپﻠﻢ :ﻣﻌﺪل کﻞ ﻫﺮ ﺳﻪ ﺳﺎل دﻫﻢ ، ﯾﺎزدﻫﻢ و دوازدﻫﻢﻣﻌﺪل کﺘﺒی ﻧﻬﺎﯾی :ﻣﻌﺪل درس ﻫﺎﯾی کﻪ ﺑﻪ ﺷکﻞ ﻧﻬﺎﯾی ﺑﺮاﺷﻮن ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠی اﯾﺠﺎد ﻣﯿﺸﻪ
ﻧﻤﺮه کﻞ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠی :ﻣﯿﺎﻧگﯿﻦ وزﻧی ﺗﺮاز ﺷﺪهدروس ﻋﻤﻮﻣی و اﺧﺘﺼﺎﺻی
ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت ﺟﺎﻟﺐ:
️ﺿﺮﯾﺐ ادﺑﯿﺎت>ریاضی
️ﺿﺮﯾﺐ دینی > فلسفه
️ﺿﺮﯾﺐ زبان > فنون
️ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺎرﯾﺦ و ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷﻨﺎﺳی ﯾکﺴﺎﻧﻪ
️ﺿﺮﯾﺐ رﯾﺎﺿی و آﻣﺎر و ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎ ﯾکﺴﺎﻧﻪ
️ﺿﺮﯾﺐ ﻋﺮﺑی ﺗﺨﺼﺼی و ﻓﻠﺴﻔﻪ ﯾکﺴﺎﻧﻪﺗﻮ اﯾﻦ درس ﻫﺎ ﺑﺎ ﺿـــﺮﯾﺐ ﯾکﺴـــﺎن ، ﻣﯿﺸـــﻪ ﺑﺎ ﻧﻤﺮه ﯾکی ، ﻧﻤﺮه اون ﯾکی درس روﺟﺒﺮانکﺮد و ورق رو
ﺑﺮگﺮدوﻧﺪ.دو ﻧﻔﺮ ﺑﺎ ﻣﻌﺪل ﯾکﺴﺎن ﺗﺮاز ﯾکی ﺷﺪه۱۰۰۰ﯾکی۹۰۰۰چﺮا؟؟
داﺳـﺘﺎن ﺿـﺮﯾﺐ ﻣﯿﺎد وﺳـﻂ اﯾﻨﺠﺎ! ﻧﻔﺮاول ﻣﻤکﻨﻪ ادﺑﯿﺎت رو ﺧﻮب گﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷـﻪ وﻟی ﺳـﻼﻣﺖ وﺑﻬﺪاﺷـﺖ
و ﻋﻠﻮم اﺟﺘﻤﺎﻋی رو ﺧﺮاب کﺮده ﺑﺎﺷﻪاﻣﺎ ﻧﻔﺮ دوم ادﺑﯿﺎت رو ﻧﻤﺮه ﺧﻮﺑی ﻧگﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ...
درﺳﺘﻪ کﻪ ﻣﻌﺪل ﯾکﺴﺎﻧﻪ اﻣﺎ ﺑﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺿﺮﯾﺐ روی ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﯿﻠی ،ﺗﺮازﻣﺘﻔﺎوت ﻣﯿﺸﻪ.
پﺎرﺳـﺎل ﺣﺘی ﺿـﺮﯾﺐ ﻋﻤﻮﻣی ﻫﺎ ﺑﯿﺸـﺘﺮ ﺑﻮده اﻣﺎ چﻮن ﺳـﻬﻢ ﺳـﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼـﯿﻠی۴۰درﺻـﺪ ﺑﻮده ، اﻣﺴـﺎل
ﻫﻤﻮن ﻧﻤﺮه پﺎرﺳﺎل ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﺳﻬﻢ ﺳﻮاﺑﻘﻪ۵۰درﺻﺪ ، ﺗﺮاز ﺑﯿﺸﺘﺮی ﻣﯿﺪه.اﻫﻤﯿﺖزﯾﺎداﻣﺘﺤﺎﻧﺎت ﻧﻬﺎﯾی۱۴۰۳از چند ﺟﻬﺖ :
1️⃣ﺑﺮای پﺬﯾﺮش رﺷــﺘﻪ ﻫﺎی ﺑﺪون کﻨکﻮر و ﺑﺎ ﺳــﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼــﯿﻠی ، ﺗﺮﻣﯿﻢ ﻧﻘﺸــی ﻧﺪارد. و ﺗﺮﻣﯿﻢ ﻓﻘﻂ روی
کﻨکﻮر ﺗـﺎﺛﯿﺮ دارد.پﺲ ﺑچـﻪ ﻫـﺎی دوازدﻫﻤی اﻣﺴـــﺎل ﺑﻬﺘﺮه کـﻪ ﻧﻤﺮات دﯾپﻠﻢ و ﻣﻌـﺪل ﺧﻮدﺷـــﻮن رو
ﺗﻀﻤﯿﻦ کﻨﻨﺪ کﻪ از ﻧﻈﺮ پﺬﯾﺮش ﺑﺪون کﻨکﻮر داﻧﺸگﺎه ﻫﻢ ﻣﺸکﻠی ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.2️⃣ﺧﺮداد۱۴۰۳ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎرﯾﻪ کﻪ اﺳﺘﺜﻨﺎ اﺟﺎزه ﺗﺮﻣﯿﻢ ﻣﺠﺪد ﺑﻪ داوﻃﻠﺒﺎن داده ﺷﺪه
3️⃣ﺑچـﻪ ﻫـﺎی ﯾـﺎزدﻫﻤی ﻫﻤﯿﻦ اﻣﺴـــﺎل پﺮوﻧـﺪه اﻣﺘﺤـﺎﻧـﺎت ﻧﻬـﺎﯾی ﯾـﺎزدﻫﻤﺸـــﻮن رو ﺧﻮب ﺑﺒﻨـﺪن و ﻧﻤﺮه ای
ﺑگﯿﺮن کﻪ ازش راﺿــی ﺑﺎﺷــﻦ و ﺣﺪااﻻﻣکﺎن ﺑﻪ ﺗﺮﻣﯿﻢ ﻧﻤﺮات ﯾﺎزدﻫﻢ ﻧﯿﺎز پﯿﺪا ﻧکﻨﺪ چﻮن ﺑﻌﺪ ﻣﺠﺒﻮرﻧﺪ
کـﻪ ﻫﻤﺰﻣـﺎن ﺑـﺎ اﻣﺘﺤـﺎﻧـﺎت ﻧﻬـﺎﯾی دوازدﻫﻢ و در ﻣـﺎه ﺧﺮداد ﺗﺮﻣﯿﻢ ﯾـﺎزدﻫﻢ ﻫﻢ اﻧﺠـﺎم ﺑـﺪن کـﻪ ﺑﺴـــﯿـﺎررر
ﻓﺸﺮده و ﺳﺨﺖ ﻣﯿﺸﻪ...
4️⃣دﻫﻤی ﻫﺎ ﻫﻢ کﻪ ﻫﻤﻮن داﺳﺘﺎن ﯾﺎزدﻫﻤی ﻫﺎ...امیدوارم که مطالب براتون مفید بوده باشههههه️
-
بارم بندی شیمی۱ پایه #دهم
در نوبت شهریور ماه ۱۴۰۳
1⃣ فصل اول: ۶/۵ نمره
2⃣ فصل دوم: ۶/۵ نمره
3⃣ فصل سوم: ۷ نمرهبارم بندی شیمی۲ پایه #یازدهم
در نوبت شهریور ماه ۱۴۰۳
1⃣فصل اول: ۷/۵ نمره
2⃣فصل دوم: ۷/۵ نمره
3⃣ فصل سوم: ۵ نمرهبارم بندی شیمی۳ پایه #دوازدهم
در نوبت شهریور ماه ۱۴۰۳
1⃣ فصل اول: ۶/۵ نمره
2⃣فصل دوم: ۵ نمره
3⃣ فصل سوم: ۴ نمره
4⃣ فصل چهارم: ۴/۵ نمره#اطلاعیه
-
-
به نام خالق رویا ها
سلام به همه ی بچه های خوبِ خستگی ناپذیر
امیدوارم تو این روز ها حال دلتون آروم باشه
کاملا میفهممتون که تو این شرایط تلاش کردن چقدر سخته
اما ازتون میخوام پر قدرت ادامه بدین چون شما آینده ی ایران رو میسازین
ایران زیبامون منتظر شماست.️
اومدم یکم دلییی باهم صحبت کنیم
تا این روز های سخت ادامه دادن کمی راحت تر بشه🥲بچه ها من نمیدونم
چه رویایی تو سرتون هست و شب هارو با تصوررسیدن به چه هدفی صبح کردین اماااا به یک چیز کاملا مطمئنم که تنها
تو هستی که حاضری برای رویایی که جز تو کسی
کسی قادر به دیدنش نیست از دل و جون مایه بزاری
پس توانایی هات رو بشناس و به قدرت درونت پی ببر و این مسیر رو به مقصد برسونش🤍️بچههههه های من،
هییچچچچ وقتتتتت نبود ابزار و امکانات رو بهونه نکن چرا که شرایط هرگز در ابتدای کار برایت مهیا نخواهد شد🟢 از هرچه که در دست داری به بهترین شکل استفاده کن و به این مطمئن باش شروع موفقیت
هیچ فردی چه قبل از تو و چه بعد از تو بدون چالش نبودهجسارت کن و قدم اول رو
محکم بزار
و با تلاش و جسارت و به مرور تو مسیرت مجهز میشی
اما تو این مسیر فقط گیرنده نباش
انرژی ،شور و نشاطت رو به جهان پیرامون ساطح کن🪐بزااااااار بهت ی نکته ی خیلیییی مهم بگم
اگر برای شروع منتظر ایده آل ترین شرایطی
این انتظار تا ابد طول میکشههر فرد موفقی که امروز میبینم یا مورد تحسین ماست
روزی تو ی بدترین شرایط شروع کرده
و یک تصمیم سرنوشت ساز و سخت میگیره
و تصمیمش اینه برای هدف شروع کنه و بجنگهههه و از ساحل آروم و امنش بکشه بیرونبچه های من ، هدفتون رو تو قلبتون ببیند از مه جاده از پیچ در پیچی هاش نترسید
برید تو دل سختی تو ها و خودتون به اوج برسونیدتو مسیرت منتظر معجزه و اتفاق فوق العاده نباش معجزه دقیقااا توییی معجزه اراده ی تو هست
مطمئن باش شمع درونت خیلی اثر بخش و قدرت مند هست نسبت به خورشید بیرونما چیزیییی به اسم شکست نداریم؛
شکست های متعدد چراغ هایی هستند که مسیرمون روشن تر میکنند
شکست ها راهنمایان ما هستند تا ما رو به سمت مسیر درست هدایت کننداگر جایی احساس ضعف کردین دیگری رو تو مسیرش یاری کن
هرجا نا امید شدی ، امید کسی باش
لبخند بزن تو سختی ها
که این لبخندت در اوج سختی و نا امیدی مقتدر تر از لبخندت در شرایط عادی هستو به عنوان آخرین حرف "وظیفه ی ما بهترین خود بودن است"
با مقایسه های بی جا شور و انیگزه رو از خودت سلب نکن و خودت رو دست کم نگیر که تو شاهکار خالقیو فراموش نکن این تاریکی شب هاست
که به ستاره ها مجال درخشیدن میده -
گفتم در مورد چالش هاتون حرف بزنم
یکی از مشکلات و چالش دانش اموزا
نفهمیدن تفاوت حفظ کردن درس و یادگیری شونه🫠
که یکی از عوامل رسیدن به موفقیت و درست تست زنی روش خوندن هست
در مورد ی تکنیک حرف بزنم؟تکنیک اکیتو ریکال (بازیابی فعال) چی میگه؟
این تکنیک به ما میگه اقااا و خانممم
به جای دو بار و چند بار خوندن مطالب بهتره سعی کنیم مطالب و از حافظه بازیابی کنیمحالا چجوری؟🫨
بعد خوندن کتاب و یا جزوه هر چند دقیقه یک بار
توقف کنید و بدون نگاه کردن به متن
از خودتون سوال بپرسید
نکات مهم این متن چی بود؟🫣
چی میخواد بگه این درس؟
چه کلمات و مطلب جدیدی داشت؟
ارتباط این مطلب با مطلب قبلی چی بود(سوالات ترکیبی پرسیدن)و سعی کنید چشماتون ببندین و به کتاب نگاه نکنید
و هرچی که یاد گرفتین و جواب بدین
و سوالاتون رو هی جزئی تر کنیدصرفا روخوانی و چند بار خوندن متن به صورت
طوطی وار اطلاعاتتون بیشتر نمیکنه(تصور غلط رایج)
هر چقدر بازیابی از متن کتاب براتون سخت تر باشه فایدش بیشتره 🥳اشتباه جواب دادن باعث و به معنی پس رفتتون نیست به راه حل سوالا دقت کنید
تا پیشرفت کنید ️️اوایل به کار گیری این راه حل خسته میشید
و فکر میکنید چند بار خوندن از متن ساده تر بوده
این دروغ و کلک ذهنتونه که راه ساده تر و کم فایده تر انتخاب کنهبا چند بار طوطی وار خوندن با متن اشنا میشید ولی تو جلسه امتحان متن کنارت نیست
تایم تست زنی متن کنارت نیستآشنا بودن با متن و این که موقع خوندن بگیم
آهااا اره اینو بلدم اسمش یادگیری نیست توهم داناییهاین سوال پرسیدن از خودتون باعث میشه بدونی کجارو خوب نخوندی
به کدوم جزئیات توجه نکردی
کجای درسو لازمه ترکیبی یاد بگیریو عامل اصلی و مهم اینه ذهنتون مطالب حفظ نمیکنه
بازیابی میکنه🥳
و کمتر فراموش میکنید
و درس رو اصولی و مفهومی شخم زدی -
Hamid.s سلام ببخشید محدوده سنی که از این طریق پذیرش دارن تا چند سال هست؟
-
@Parisa-Azimi
به طور کلی سن دانشگاه فرهنگیان حداکثر ۲۴ هست ولی این مورد نمیدونم استثنا هست یا نه
چیزی نگفتن