b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
حل نشده های شیمی
-
دوستان برای قلمچی بعدی که ph هست حسابی این جارو میترکونیم....کلی مساعل سخت و نفس گیرم من پیدا میکنم میزارم....ولی الان میخواستم تست بزارم بودجه بندی توی قلمچی هنوز به ph نرسیده و منم مسلط نشدم روی ph زیاد.....شیمی سوم شما ها میزنید یا دوم؟ منظورم اینه که الان بخوام تست بزارم از استوکیومتری بزارم دیگه اره؟ کسی نیست که دوم بخواد بزنه این ازمون؟ @mahdis127 @Soheil95s95
tamom
@romisa1234 -
@njzamin در حل نشده های شیمی گفته است:
دوستان برای قلمچی بعدی که ph هست حسابی این جارو میترکونیم....کلی مساعل سخت و نفس گیرم من پیدا میکنم میزارم....ولی الان میخواستم تست بزارم بودجه بندی توی قلمچی هنوز به ph نرسیده و منم مسلط نشدم روی ph زیاد.....شیمی سوم شما ها میزنید یا دوم؟ منظورم اینه که الان بخوام تست بزارم از استوکیومتری بزارم دیگه اره؟ کسی نیست که دوم بخواد بزنه این ازمون؟ @mahdis127 @Soheil95s95
tamom
@romisa1234من دوم
-
@soheil95s95 در حل نشده های شیمی گفته است:
tamom
@romisa1234من دوم
پس سوم رو خوندین دیگه؟
-
tamom
@romisa1234منم دوم برداشتم
سومو خوندم -
reza213 در حل نشده های شیمی گفته است:
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
reza213
در توضیح 159
آرایش الکترونی گازهای نجیب هم میتونه آرایش خود اتم گاز نجیب باشه هم یه کاتیون پایدار هم آنیون پایداراین نکته رو از کجا یاد گرفتید یا بود؟
خب عنصرهای گروه های 17 و 16 و 15 میخوان با گرفتن الکترون به آرایش گارهای نجیب برسن که میشن آنیون پایدار
عنصرهای گروه 1 و 2 و 3 هم با از دست دادن الکترون به ارایش گاز نجیب پایدار می رسن که میشه کاتیون پایدار -
reza213 در حل نشده های شیمی گفته است:
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
reza213
یون 4 بار منفی پایداری نداره توضیح 157
رد گزینه 2نفهمیدم!
سوال 157 رد گزینه 2
گزینه 2 نوشته سیلیسیم 4 بار منفی که یون 4 بار منفی پایدار نداریم.
نوشته فسفر یه بار منفی ، که فسفر با گرفتن یه الکترون میشه 16 الکترونه در حالی که گوگرد دو بار منفی به آرایش 18 الکترونه گاز نجیب آرگون میرسه پس این دو تا آرایش الکترونی یکسانی ندارن یکی 16 الکترونست و اون یکی 18 الکترونه -
@mahdis127 در حل نشده های شیمی گفته است:
@njzamin بعضی سوالاش خدایی زیاده سخته ،شایدم واسه من زیادی سخت بود
نه برای منم زیادی سخته.... ولی باید ادم سختا رو هم بلد باشه تا از رقبا تحت هیچ شرایطی عقب نباشه چه سوالات اسون بیاد چه سخت.....خوب پس من رسیدم خونه تست میزارم از ایکیو نمیزارم چون همه دارنش
-
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
نامگذاری اینا رو مشکلی ندارید؟ ک تست های بعدی رو بذارم(عکس زیر)
1 یون سولفید
2 یون هیذروژن سولفید
3 گاز هیدروژن سولفید
4 هیدروسولفوریک اسید
5یون سولفلت
6 یون سولفیت
78یون هیدروژن سولفیت
8 یون هیدروژن سولفات
9 دی هیدروژن سولفات یا سولفوریک اسیددرسته ؟
-
tamom
انشالله فردا چندتا تست از همین بخش می ذارمکدوما درستن؛
1)در میان فراورده های شیمیایی ک بیشترین تولید سالانه را دارند،بیشتر انها را اسیدوباز ها تشکیل میدهد
2)استفاده از بازها برای شستشو،درنخستین بارها زمانی بود ک هنوز از ساختار بازها اگاه نبودند
3)ازجمله داروهای با خاصیت اسیدی میتوان به
C9H8O4
C13H18O2
و با خاصیت بازی به
MgH2O2
اشاره کرد.
4)از فراورده ی حاصل از حرارت دادن سنگ مرمر،میتوان برای افرایش ph خاک استفاده کرد
5)انواع ترشی ها و میوه های مثل نارنگی و لیمو دارای اسیدندچرا اینو کسی جواب نداد....
-
tamom
1)در میان فراورده های شیمیایی ک بیشترین تولید سالانه را دارند،بیشتر انها را اسیدوباز ها تشکیل میدهد
2)استفاده از بازها برای شستشو،درنخستین بارها زمانی بود ک هنوز از ساختار بازها اگاه نبودند
C9H8O4
C13H18O2
و با خاصیت بازی به
MgH2O2
اشاره کرد.
4)از فراورده ی حاصل از حرارت دادن سنگ مرمر،میتوان برای افرایش ph خاک استفاده کرد
5)انواع ترشی ها و میوه های مثل نارنگی و لیمو دارای اسیدندچرا اینو کسی جواب نداد....
4 و 5 و 3 درسته
بقیه یکم بیشتر وقت میخواد -
@mahdis127 در حل نشده های شیمی گفته است:
tamom جوابام درست بود ؟ و سوالاتونو از کجا میگیرین؟
اره...فقط اونجا باید توجه کنید اگ «مولکول »رو نمیگفت،میشد مثلا منیزیم هیدورکسید رو گفت...و الان ک گفته ،الکل ها مثال خوبین..
(در واقع منظورم اینه تفاوت بین یون هیدروکسید،و گروه عاملی هیدوکسیل) -
tamom
C9H8O4
C13H18O2
و با خاصیت بازی به
MgH2O2
اشاره کرد.
1 رو یادم رفته سولفوریک اسید و نیتروژن و آهک و ... بود
ولی 2 درسته