مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
@dr-lila
نه اینطور نیست بعد کنکور هم میشه زد
مثلا انتخاب رشته پیام نور رو الان نزنی و بعد کنکور بزنی بازم میشه
دفترچه خوندن همینش خوبه که با حرف بقیه نمیترسی -
@dr-masod خب پیام نور ب چ درد میخوره بدون کنکور هر رشته ای بخوای پیام نور داره دیگ
میگم میخوابید ثبت نام کلا بیخیال شید بعد کنکور وقت زیاد برا ثبت نام
-
@dr-lila
حرف من رو درست متوجه نشدید
من گفتم که همیشه برای چیز های جزئی بعد کنکور دوباره امکان قرار میدن.و اون پیام نور یه مثال بود برای اینکه شیر فهم بشید ولی بازم متوجه نشدید
من در همین حد سواد داشتم.بقیه اش رو نمیدونم -
@dr-masod ممنون از لطفتون ،منظورتون فک کنم این بود ک برا ویرایش اطلاعات بعد کنکور وقت میدن
-
@dr-sogand-77 بله کلا که باید تایید بشه چون بدون کد سوابق تحصیلی مراحل ثبتنام جلو نمیره اول باید کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیشت رو بزنی البته اگه الان ایشون فارغ التحصیل شدن کامل اگرم نشدن که مشکلی نیست
@بیژن-شفیعی. ببینید امتحان دی ماهشو داده همین امسال وقبول شده الان فارق التحصیل حساب میشه؟؟؟هرچی میره توی سایت کد سوابق پیشو بهش نمیدن چیکارکنه؟
-
@بیژن-شفیعی. ببینید امتحان دی ماهشو داده همین امسال وقبول شده الان فارق التحصیل حساب میشه؟؟؟هرچی میره توی سایت کد سوابق پیشو بهش نمیدن چیکارکنه؟
@dr-sogand-77 احتمال داره کد دانش آموزی پیشش عوض شده باشه یا احتمال داره مدرسه هنوز اطلاعاتش رو نفرستاده برای سازمان پس بهتره یه سر به مدرسه بزنه
-
@dr-sogand-77 بعد داخل سایت سنجشم قسمت سیستم پاسخگویی سوالت رو بپرس کمتر از نصف روز جوابت رو میدن
-
@dr-sogand-77 بعد داخل سایت سنجشم قسمت سیستم پاسخگویی سوالت رو بپرس کمتر از نصف روز جوابت رو میدن
بیژن شفیعی واقعا جواب میده؟
-
بیژن شفیعی واقعا جواب میده؟
@dr-sogand-77 آره 100%جواب میده
-
بیژن شفیعی من رفتم نوشته بود باید عضو بشم اطلاعات نوشتم تایید هر چی زدم نشد
-
بیژن شفیعی میگه رفتم توی سیستم پاسخگویی سوالمو مطرح کردم الان بیشتر از چند ساعته جواب ندادن
-
بیژن شفیعی میگه رفتم توی سیستم پاسخگویی سوالمو مطرح کردم الان بیشتر از چند ساعته جواب ندادن
@dr-sogand-77 بستگی داره که سوال در مورد چه موضوعی باشه ولی مطمئنا جواب میدن من خودم بیشتر از 10 تا سوال پرسیدم که همه رو جواب دادن
-
بیژن شفیعی من رفتم نوشته بود باید عضو بشم اطلاعات نوشتم تایید هر چی زدم نشد
@dr-lila چه اخطاری میده موقع ثبت نام ؟
-
@dr-lila چه اخطاری میده موقع ثبت نام ؟
بیژن شفیعی هیچی چندباره رو تایید کلیک کردم هیچی نشد
-
@dr-sogand-77 بستگی داره که سوال در مورد چه موضوعی باشه ولی مطمئنا جواب میدن من خودم بیشتر از 10 تا سوال پرسیدم که همه رو جواب دادن
@بیژن-شفیعی. اقا بیژن حالا شما نمیدونید دوستم باید چیکار کنه ؟باید بره اموزش پرورش یانه؟چون فرصت زیادی باقی نمونده
-
@بیژن-شفیعی. اقا بیژن حالا شما نمیدونید دوستم باید چیکار کنه ؟باید بره اموزش پرورش یانه؟چون فرصت زیادی باقی نمونده
@dr-sogand-77 اگه میتونه که بره آموزش و پرورش که چه بهتر سریعتر کارش انجام میشه
-
@dr-sogand-77 بعد یه سوال کارنامه دی ماهش رو داره
چون کد دانش آموزی دی ماهیا عوض میشه -
@dr-sogand-77 بعد یه سوال کارنامه دی ماهش رو داره
چون کد دانش آموزی دی ماهیا عوض میشهبیژن شفیعی بله کارنامشو بهش دادند بعد میگه از مدرسه تماس گرفتند گفتند باکدسوابق دیپلمت ثبت نام کن ..بعدا توی اسفند ماه ویرایش کن تصیح کن چون نمرات هنوز از طرف اموزش پرورش وارد سیستم نشده...بنظرشما همین راهیو ک اینا گفتندبره؟
-
بیژن شفیعی بله کارنامشو بهش دادند بعد میگه از مدرسه تماس گرفتند گفتند باکدسوابق دیپلمت ثبت نام کن ..بعدا توی اسفند ماه ویرایش کن تصیح کن چون نمرات هنوز از طرف اموزش پرورش وارد سیستم نشده...بنظرشما همین راهیو ک اینا گفتندبره؟
@dr-sogand-77 بله اگه خودشون اینجوری گفتند
ولی فک کنم باید وقتی مرحله اول رو میری بزنی پیش خود را تا تاریخ 31 شهریور 97 میگیرم