مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
@dr-sogand-77 بله اگه خودشون اینجوری گفتند
ولی فک کنم باید وقتی مرحله اول رو میری بزنی پیش خود را تا تاریخ 31 شهریور 97 میگیرمبیژن شفیعی ولی میگه توی سیستم پاسخگویی سنجش بهم گفتند برو اموزش و پرورش
-
بیژن شفیعی ولی میگه توی سیستم پاسخگویی سنجش بهم گفتند برو اموزش و پرورش
@dr-sogand-77 خب اگه به آموزش و پرورش دسترسی داره بهتره بره اونجا درستش کنه که دیگه استرسم نداشته باشه و همه کاراشو انجام داده باشه
الانم یکی از دوستانم مشکل معدل داشت رفت همونجا براش اصلاح کردن . -
@dr-sogand-77 خب اگه به آموزش و پرورش دسترسی داره بهتره بره اونجا درستش کنه که دیگه استرسم نداشته باشه و همه کاراشو انجام داده باشه
الانم یکی از دوستانم مشکل معدل داشت رفت همونجا براش اصلاح کردن .@بیژن-شفیعی. یعنی نمیتونه اصلاح کنه بعدا؟!ویزایشش کنه همونطور که مدرسشون گفته؟!
-
@dr-sogand-77 من نمیگم نمیشه ولی معمولا کسی که میخواد کنکور بده باید استرس این چیزا رو از خودش دور کنه و فقط حواسش به خوندن باشه
-
سلام مشکل من خیلی عجیبه ولی اگه دوستان مورد مشابهی رو دیدن تا حالا لطف کنن بگن. تو سوابق دیپلم من محل تولد اشتباه درج شده بود وقتی پیگر درست کردنش شدم گفتن که از دوران راهنمایی این طوری ثبت شده و قابل اصلاح نیست و باید با همون اطلاعات غلط ثبت نام کنم ولی شاید تو مدرک پیش دانشگاهیم درست بشه. به نظر شما بعد از کنکور و موقع انتخاب رشته مشکلی به خاطر این اشتباه به وجود نمیاد؟
-
سلام مشکل من خیلی عجیبه ولی اگه دوستان مورد مشابهی رو دیدن تا حالا لطف کنن بگن. تو سوابق دیپلم من محل تولد اشتباه درج شده بود وقتی پیگر درست کردنش شدم گفتن که از دوران راهنمایی این طوری ثبت شده و قابل اصلاح نیست و باید با همون اطلاعات غلط ثبت نام کنم ولی شاید تو مدرک پیش دانشگاهیم درست بشه. به نظر شما بعد از کنکور و موقع انتخاب رشته مشکلی به خاطر این اشتباه به وجود نمیاد؟
yusef اخه اموزش پرورش یه مرکزشهر بوده بعد الان بردنش یع جای بد مسیر و دور افتاده..وایشونم نمیخاد که خانوادش مطلع بشن...پس یعنی میشه بعدا ایمورد روویرایشش کرد؟؟؟
-
yusef برو توی همین سیستم پاسخگویی سوالتو مطرح کن..
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء کسی هست ک خونوادش از کارکنان آموزش پرورش باش؟؟
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء کسی هست ک خونوادش از کارکنان آموزش پرورش باش؟؟
@dr-lila چ سوالی داری بپرس
-
@dr-sogand-77 برا ویرایش اطلاعات زمانی هس؟؟@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
-
@dr-sogand-77 برا ویرایش اطلاعات زمانی هس؟؟@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
@dr-lila در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
فک کنم میشه تا 5 بار ویرایش کرد همین الانم میتونی ویرایش کنی
-
@mahtab77
برو تو این سایت dipcode.medu.ir
کد دانش آموزیتو بزن
کد منطقه رو بزن
پیش دانشگاهی رو انتخاب کن بهت میده -
@dr-lila در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
فک کنم میشه تا 5 بار ویرایش کرد همین الانم میتونی ویرایش کنی
-
@romisa1234 منظورم اینه ک زمانش کی تا کی وقت هست من الان نمیخوام میخوام تا یکی دو ماه دیگ ی چیزی ویرایش کنم ک اگ ویرایش نشه متخلف حساب میشم
@dr-lila احتمالا فروردین مهلت ویرایش دوباره بدن
-
سلام من ی سوال داشتم معدل دیپلمم رو از کجا میتونم بگیرم مدرک دیپلم قبلا دادم دانشگاهی ک رفتم و الان اصلا یادم نیست چند بوده
mina071 اگه مدارکت رو به صورت اسکن شده هم فرستاده باشی به سیستم گلستان دانشگاه الان همونجا هستند
-
@9d-sf-r این سوال خود منم هستش
-
yusef امروز یه نفر با تاریخ تولد اشتباه میخواست ثبتنام کنه مجبور شد بره آموزش و پرورش اصلاحش کنه شما هم بری اصلاح میکنند براتون