-
MohsenTaheri
همش ت میوفته خخ
تیرگی بیرون نرفت از دل به علم ظاهری
خانه را روشن نمیسازد چراغ پشت پانوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-ma آفتاب آمد دلیل آفتاب / گر دلیلیت باید از وی رو متاب
-
@fatemeh-ma آفتاب آمد دلیل آفتاب / گر دلیلیت باید از وی رو متاب
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsenTaheri
بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود
داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود -
MohsenTaheri
بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود
داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشودنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط MohsenTaheri انجام شده@fatemeh-ma دردی ست غیر مردن کان را دوا نباشد / پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن
خنده وه کنی؟؟؟ -
@fatemeh-ma دردی ست غیر مردن کان را دوا نباشد / پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن
خنده وه کنی؟؟؟نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شدهMohsenTaheri
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
ب ی چیز دیگ خندیدم^^ -
MohsenTaheri
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
ب ی چیز دیگ خندیدم^^نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-ma دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
-
@fatemeh-ma دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شدهMohsenTaheri
روزگار و هرچه در وی هست بس ناپایدار است
ای شب هجران تو پندارم برون از روزگاری -
MohsenTaheri
روزگار و هرچه در وی هست بس ناپایدار است
ای شب هجران تو پندارم برون از روزگارینوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-ma یا رب این آتش جان سوز که بر جان من است / سرد کن زان سان ک کردی بر خلیل
شب خوش -
@fatemeh-ma یا رب این آتش جان سوز که بر جان من است / سرد کن زان سان ک کردی بر خلیل
شب خوشنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsenTaheri لذت بیکرانهایست عشق شدهست نام او
قاعده خود شکایتست ور نه جفا چرا بوَد -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi
مردم دیده ما جز به رخت ناظر نیست
دل سرگشته ما غیر تو را ذاکر نیست -
@kosar-mottaghi کار هر کس نیست خرمن کوفتن
گاو نر میخواهد و مرد کوهن -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi
کجاست همنفسی تا به شرح عرضه دهم
که دل چه میکشد از روزگار هجرانش -
Mahdi H
تو یک ساعت چو افریدون به میدان باش تا زان پسبه هر جانب که رو آری درفش کاویان بینی
-
Mahdi H شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
-
Mahdi H
تو یک ساعت چو افریدون به میدان باش تا زان پسبه هر جانب که رو آری درفش کاویان بینی
-
قانون مشاعره:
حرف آخر بیت مادر
با حرف اول بیتی که میخواییم بگیم یکی باشند
مثال:
من همانم که شبی عشق به تاراجش برد ( بیت مادر)
دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد( بیتی که در جواب داده شده)اینم بیت مادر این تاپیک:
دلي كز معرفت نور و صفا ديد به هر چيزي كه ديد اول خدا ديد
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شدهلطف خدا بیشتر از جرم ماست
نکتهی سر بسته چه دانی خموش -
لطف خدا بیشتر از جرم ماست
نکتهی سر بسته چه دانی خموشنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-ma
شعر حافظ همه بیت الغزل معرفت است
آفرین بر نفس دلکش و لطف سخنش -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi H
شبی که ماه مراد از افق طلوع کند
بُوَد که پرتو نوری به بام ما افتد
.
.
خوبی مهدی؟= )