هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Narges_
منظورت اعضاست؟
اگه آره
نه
چند بازیگر کره ای ؛ بعد از آموزش دیدن
در کشور های جهان رستوران باز میکنن و خودشون ی رستوران رو میگردونن(برای چند هفته)
بازیگرای ثابتش: پارک سوجون، چوی ووشیک ، جانگ یومی ، لی سو جین(اسم آشپزخونه از ایشون گرفته شده)
تو فصل اولش : تهیونگ هم بودتو فصل دومش : گو مین شی اومده. واقعااا سخت کوش و منظمه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 عجب
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally د رو بفت /:
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فککنم انقد استفن استفن کردم شب بیاد به خوابم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Pr.Gh.ir on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek واااااایییییییی معروف شدم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 آیناز رفیقم متن آقای سیلور رو ترجمه کن برام جیرینگی
-
آدمای نرمال :
یعنی چی ربات ها زندگی انسان رو اینجوری تصاحب میکنن
پس فرصت خلاقیت و فکر انسان چی میشه ؟
من :
چههه باحال یکی پیدا شد به شما صدا های ذهن جواب بده
من که خیلی خستم شماها خودتون سنگاتون با هم وا بکنید -
@Silver-ek
Tell i have a friend wich is a carrot
She is confused among the ways that can lead her to her interest, she doesn't know how she can start dubbing -
هربار آدمها رو ناامید میکنم انگار پنج سالهام، همش میخوام بپرسم که قهری؟ دیگه دوستم نداری؟ معذرت میخوام، بیشتر تلاش میکنم، قول میدم.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
🫂 -
@Silver-ek
جدیه جدی ، هیچ ایده ای ندارم چطوری دوبله رو شروع کنم... -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی برو اون ور خب
-
Zahra2020
سلام من کنکورم تموم شده حالا حس میکنم آدم مفیدی نیستم
این سوال زهرا ۲۰۲۰ ام هست و داره پیامتو میخونه بهش سلام کن
چکار کنیم- سلام زهرا ۲۰۲۰ ، تبریکات خدمت شما که کنکورت تموم شده فرزندم ، اینکه فکر میکنی مفید نیستی رایجه ( خودیه اصلا هیچ کس مفید نیس) ارزش تو رو یه امتحان بی ارزش به نام کنکور اصلا نمیتونه مشخص کنه ( ولش کن اصلا ، لذت ببر از زندگی ) نقطه قوتتو پیدا کن و براش وقت بذار برو سمت علاقت با دوست خانواده آشنا مشاور حرف بزن انرژی مثبت باش و خب خودتو باور کن خیلی پتانسیل داری داخل این سفر عجیب غریب موفق باشی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
ولی آخه خودم زودتر خوابم برد
شبت آروم هویش کوشولوم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Pr.Gh.ir on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
@Silver-ek باور کن امروز داشتم ب این فک میکردم از من بیکار تر نیست
ولی امشب فهمیدم اتفاقا داریم.... اونم تویی -
هویججج دانشجویان درس خونreplied to پرستو بابایی on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
پرستو بابایی
مرسی مامی
10555/154366