هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Blue28 درحدود ۸ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خبببب
پس الکی ناراحت نباش -
زنیکه گفته بود ۸۰ درصد سخت تر از فوقانی طرح میکنما
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۹ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج نمیدونم نمیزنه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Blue28 درحدود ۹ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
فداسرت
چند درصد؟🫠 -
ریدم
مبارک خیلیا -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۹ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
ادیت
ها تو دانشگاه به من میگن تریاکی چون چای و قهوه زیاد میخورم -
بچه ها برام دعا کنید
دو روز سنگینی پیش رو دارم
خیلی ممنون -
خدایا شیمی تموم شه
به اون بنده خدا هم قول دادمفقط کی ریاضی مو بخونم
-
خواب بود زنگ زدم بیدارش کردم
نمی دونستم
کهقرار بود 9 بیاد گفتم بچه کوچیک داره کل سحر حالا بیداره هاا
عجب بچه خوبیه می زاره مامانش بخوابه. -
lO_Ol
سلام خانوم دکتر
تولدت مبارک باشه
امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و امسال کنار خانواده و کسایی که دوستشون داری به بهترین نحو برات بگذره -
lO_Ol راستیییی من نمی دونم تبریک گفتم یا نه اگر گفتم این دوبارش
️️️️️️مبارک باشههه ان شاء الله تو زندگی تون هميشه سربلند و سلامت و خوشحال باشید و چیزای خوب وجدیدی رو تجربه کنید🩵🩵🩵
-
lO_Ol نه صمیمی صمیمی که نه ولی به هرحال ادم مدتی رو کنار شون زندگی کرده
2 3 تا شون مثلا واقعا خیلی دلسوزن و هوا مون رو دارن
من بهشون احترام می زارم و واقعا رفتم خونه دلم برای خوابگاه تنگ شد خودم مونده بودم عجیب بود
با اینکه این چند ماه کم اذیت نشدم تو خوابگاه
ولی مثلا بیمارستان می خواستم برم
یکیشون خیلی چندین بار همراهم اومده و من چون حالم خیلی بد بود اصلا کاری نمی تونستم بکنم همه کارمو انجام دادهخب من هنوز که هنوز مدیونشم و خیلی دلسوزه برای همه مون
ادم ها با معرفتی هستن
ولی اره درست می گید نباید صمیمی شد زیاد
و اینکه هیچی هم موندگار نیست
ولی برام قابل احترامن -
خدایا خودت کمکم کن امروز شیمی مو به سر انجام برسونم️
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به jahad_121 درحدود 12 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به lO_Ol درحدود 12 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol راستش منم قصد و نیتم همین بود ولی جو اینجا خیلی عجیبی
خودمم تعجب میکنم
البته فقط با ۳ یا ۴ تاشون اینشکلی ام
پست 81 از 146715