هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مجوز افزایش ۲۰درصدی قیمت غذاهای سلف دانشجویی به دانشگاههای وزارت علوم صادر شد/ وزارت بهداشت نیز احتمالا تعرفهای مشابه تعیین خواهد کرد
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تعرفه غذای دانشجویی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را اعلام کرد.
غذای پر هزینه (عموماً وعده ناهار) : ۱۵۰۰۰۰ ریال
غذای متوسط هزینه (عموماً وعده شام) : ۱۲۰۰۰۰ ریال
غذای کم هزینه (عموماً وعده صبحانه) : ۷۵۰۰۰ ریال
دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی می توانند در شرایط خاص و با توجه به شرایط جغرافیایی، اقتصادی و منطقه ای با تشخیص هیأت رئیسه تا ۲۰ درصد مبلغ تعیین شده را افزایش دهند.
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بپرسم بچه ها کجا میرن برنامشون چیه؟کجا قبول شدین؟
-
مجوز افزایش ۲۰درصدی قیمت غذاهای سلف دانشجویی به دانشگاههای وزارت علوم صادر شد/ وزارت بهداشت نیز احتمالا تعرفهای مشابه تعیین خواهد کرد
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تعرفه غذای دانشجویی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را اعلام کرد.
دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی می توانند در شرایط خاص و با توجه به شرایط جغرافیایی، اقتصادی و منطقه ای با تشخیص هیأت رئیسه تا ۲۰ درصد مبلغ تعیین شده را افزایش دهند.
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شدهjahad_121 عوا
من یروز رفتم دانشگاه با دوستم
غذا نیم پرس رایگان بود
یه پرس ده تومن بود
کیفبتشم بد نبود
دوغم داشت تازه -
-
jahad_121 عوا
غذا نیم پرس رایگان بود
یه پرس ده تومن بود
کیفبتشم بد نبود
دوغم داشت تازه -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هووووووووووممممممممم
-
jahad_121 عوا
غذا نیم پرس رایگان بود
یه پرس ده تومن بود
کیفبتشم بد نبود
دوغم داشت تازهBlue28
اره قیمت ها غذا خوبه
کیفیت که میگید خوبه
زنده می مونیم -
-
jahad_121 ما نیم پرس گرفتیم که رایگان باشه
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسرا معافیت گرفتین؟ هزینه چند شد؟
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
البته من چون دانشجو نبودم غذای یکی دیگه رو خوردم
-
SiliS تاپیک قبولیو نگاه نمیکنی؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Blue28 کار بسیار عالییی
رژیمم میگیریم انگار
کامل یعنی چی اصلا -
-
حقیقتا خوش به حال کسایی که شهر خودشون قبول شدن
-