هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hhh Hh خیلی دوس دارم حرفتانه باور کنما ولی متاسفانه ۹۵ درصدش به اقتصاد ربط داره:)))
چرا داره ظلم مکنه. ایکه تلاششه کنه دلیل بر ظلم نکردنش نی. همیکه او بچه نمیتانه یه زندگی حداقلی داشته باشه خودش بزرگترین ظلمه
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی دوس دارم حرفتانه باور کنما
درک میکنم
مشکلی نیست
دید و تجربه افراد متفاوته تو این موضوعولی متاسفانه ۹۵ درصدش به اقتصاد ربط داره:)))
درباره درصدی که گفتید نمیتونم اظهار نظر کنم.
ولی قبول دارم که بخش عمده مشکلات امروز به اقتصاد ربط دارهچرا داره ظلم مکنه. ایکه تلاششه کنه دلیل بر ظلم نکردنش نی. همیکه او بچه نمیتانه یه زندگی حداقلی داشته باشه خودش بزرگترین ظلمه.
با این تلاش و نتیجه
این ظلمیه که از طرف جامعه بهشون تحمیل شده
نه خودِ شخص
و این ظلم ، کل اون خانواده رو در بر میگیره ؛ نه صرفا کودک ... -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hhh Hh orLfznaPsOvVAA80wcoJmQPC.mp3
. شرمنده بفرمایید️
تازه به وای فا وصل نیستم
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
تو بودی که فکر میکردی اگه بری من میمیرم
وقتی که برمیگردی دوباره جون میگیرم
تو بودی که فکر میکردی نمیشه بی تو سر کرد
برای قصهی عشق باید تو رو خبر کرد -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Zahra2020
اسم آهنگو بگو تا متنشو ترجمه کنم برات 🥲 -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو مثل گلی، ناز و خوشگلی
-
Zahra2020
اسم آهنگو بگو تا متنشو ترجمه کنم برات 🥲دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی والله نمیتونم حتی تایپ کنم
-
Zahra2020
اسم آهنگو بگو تا متنشو ترجمه کنم برات 🥲دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ریمیکس شاد ...تل میفرستم،
-
پرستو بابایی والله نمیتونم حتی تایپ کنم
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شدهZahra2020
عیب نداره خودشو بفرست چیزی متوجه شدم میگم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
-
Zahra2020
اسم آهنگو بگو تا متنشو ترجمه کنم برات 🥲نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
من میتونم دو تا بگم؟=) -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی هر شهر غریبی با تو میشه موندنی شد
قصهی هزار و یک شب میشه بود و خوندنی شد -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متن آهنگ گرگ داریوش رو باید رو یه کتیبه حک کنن و به عنوان میراث ملی نگهداری کنن ازش
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
پرستو بابایی
من میتونم دو تا بگم؟=)Hhh Hh
ارهههه حتما️
فقط اگه جافی باشه نصفه نیمه بلدم -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DJ Amir Barsam in the mix
-
Hhh Hh
ارهههه حتما️
فقط اگه جافی باشه نصفه نیمه بلدمنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh به به