هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تولد جهاد خانم هم بود فک کنم یادم رفت
جهاد خانم تولدتون مبارک
انشاالله سالم و سلامت در کنار خانواده سالیان سال زندگی عالی داشته باشید و شاهد پیشرفت های روزافزون در حیطه های مختلف خصوصا شیمی باشید
jahad_121 -
تولد جهاد خانم هم بود فک کنم یادم رفت
جهاد خانم تولدتون مبارک
انشاالله سالم و سلامت در کنار خانواده سالیان سال زندگی عالی داشته باشید و شاهد پیشرفت های روزافزون در حیطه های مختلف خصوصا شیمی باشید
jahad_121@f-nalist
خیلی ممنونم لطف دارید.
️
ان شاء الله بهترین پیش روی شما
و همیشه سلامت باشید و چیزای جدید رو تجربه کنید
خیلی ممنونممنم دقیقا 10 روز قبلی تولدم بود
-
هعی
اینم اخرین روز دی ماه
چقدر زود گذشت
برم
بخوابم که فردا خواب نمونم️
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k
تازه ببین،
هرچی این مدت زدم پس کلههاتون که نگین و فلان، دیگه امشب سونیا حجت رو تموم کرد.🤌
واقعا ازتون بدم میادlO_Ol
با توئما@danial-hosseiny
من چیکار کردم مگه -
عجیبه خیلی مودب شده
-
برمیگرده به من میگه چشم
-
@f-nalist
خیلی ممنونم لطف دارید.
️
خیلی ممنونممنم دقیقا 10 روز قبلی تولدم بود
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist
خیلی ممنونم لطف دارید.
️
خیلی ممنونمخواهش میکنم متشکرم
منم دقیقا 10 روز قبلی تولدم بود
خب خوبه زیاد با تاخیر تبریک نگفتم
-
-
Blue28
داداشتو میگی؟ -
تولدتت مبارک سوسیس خان:>
اولین دوستم تو انجمن🩵
Succinate -
@f-nalist نه یکی دیگس
-
@danial-hosseiny همممم
خب
از اول که بحث رو شروع کردم نظر به نقد افت کیفیت شخص هنرمند داشتم نه صرفا پذیرفته شدنش توسط سلیقه هنرمند
حرفهایی که اولش زدم منظور من به طور کلی افت هنرمند بود چه خارج چه داخل چارچوب
کاری با چارچوب کارش هم ندارم بار ها خارج شده و ثابت کرده کارش خوبه و پسندیده شده
درسته طرفدار میگی تاثیر نداره
ولی کی هست که ارزش میده؟
کی هست که ارزش رو تعیین میکنه؟
من رفیقم رو مثال زدم تا بگم عمق فاجعه صرفا انقدره
شخص طرفدار چه اشتباه بگه چه نگه تاثیر گذاری زیادی روی اثر هنرمندان داره
مثال بگم برات عصر مشروطه
شعر ها عامیانه تر بود و اعتراضی چرا؟
که مخاطب راحت تر درک کنه و تاثیر بگیره
اینجا مخاطب تاثیر نداشته؟
هنرمند اینجا نیازمند مخاطب بوده و به خاطرش کارش رو تغییر داده
حالا آقای علی سورنا رو اگر از حرف ها متوجه نشدی بگم منظورم بود که خارج از بحث سلیقه چه از نظر ادبیات چه قلمش چه حتی خوندنش حتی خارج از چارچوب خودش افتی رو داشته که مورد پسند خیلی از مخاطب ها هم نبودهنوشتهشده در ۲۹ دی ۱۴۰۳، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهBounty hunter
کلا هنر برای من، هنر برای هنره...
نه هنر برای مردم...
کما اینکه توی سیر تاریخ هنر به کرات دیدم که شده هنرمندی توی دوران خودش درک نشه اما بعدتر فهمیده بشه.
برای همین کلا احترام میذارم به اینکه یه هنرمند خودش از هنرش چی میخواد به جا بذاره و تلاش میکنم خودش رو با معیار و دید خودش، و بعد از اون با فنی که درون اثرش به کار میبره بسنجم.
گاهی افول مشاهده میشه و گاهی هم صعود...
اینجوری خیلی فرق داره. جو همواره اثر میذاره روی ذهنیت آدم.
مثلا فیلم قهرمان اصغر فرهادی که ساخته شد، کلللللللی داستان درست شد که فیلمنامه دزدیه و فلانه و بیساره و مخاطبین از مخالف بگیر تا موافق درگیر شدن و هی فحاشی و فلان و بیسار...
کی به فیلم توجه کرد؟ مخاطب که درگیر داستان و جنجال بود... یه بخشی از منتقدین هم حتی درگیر شدن.
منتقدین کار درست نشستن خود فیلم رو دیدن... نه حواشی فیلم رو... نه فحاشی به فیلم رو!
برای من کلا مقولهٔ پیشبرد هنر، به خاطر و در کنار مخاطب یه چیز بیخوده...
اونم مخاطبی که اکثرا، چه واقعا بخوایم چه نخوایم، دنبال زیر نخلا و این چیزاست...
کسی دنبال تفکر نیست. واقعا هنرمندی که کارش دنبال تفکر رفتنه، هنر برای هنر رو انتخاب میکنه.
کما اینکه از منش و رفتار این دوتا هم کاملا مشهوده که هیچ اهمیتی براشون نداره که مخاطب بفهمه، نفهمه، گوش بده، نده، انگار که تو دینی در دلت به دنیا و جهان پیرامونت احساس میکنی و فقط باید این دین رو ادا کنی.این آلبوم واقعا جا برای نقد و گفتگو داره... جدای از چارچوب سلیقهٔ مخاطب.
من واقعا یدونه مورد که توی ذهنم بود برات گفتم. خیلی بیشتر از اینها حرف برای گفتن داره.
قصهٔ آخر، اون دهکدهای که میسوزه توسط آتیشی که خود مردمش درست میکنن، قوافی که به کار میره، نوع گفتار بهرام روی ترک که چقدررررررر زیرکانه لحنِ گرگ رو استفاده میکنه (که من واقعا هربار غبطه میخورم که چطور لحن گرگ بهرام واقعا اینقدر گرگه)... جای دقت و تأمل داره اینها. -
Blue28
آها خداروشکر -
-
@f-nalist
-
Bounty hunter
کلا هنر برای من، هنر برای هنره...
نه هنر برای مردم...
کما اینکه توی سیر تاریخ هنر به کرات دیدم که شده هنرمندی توی دوران خودش درک نشه اما بعدتر فهمیده بشه.
برای همین کلا احترام میذارم به اینکه یه هنرمند خودش از هنرش چی میخواد به جا بذاره و تلاش میکنم خودش رو با معیار و دید خودش، و بعد از اون با فنی که درون اثرش به کار میبره بسنجم.
گاهی افول مشاهده میشه و گاهی هم صعود...
اینجوری خیلی فرق داره. جو همواره اثر میذاره روی ذهنیت آدم.
مثلا فیلم قهرمان اصغر فرهادی که ساخته شد، کلللللللی داستان درست شد که فیلمنامه دزدیه و فلانه و بیساره و مخاطبین از مخالف بگیر تا موافق درگیر شدن و هی فحاشی و فلان و بیسار...
کی به فیلم توجه کرد؟ مخاطب که درگیر داستان و جنجال بود... یه بخشی از منتقدین هم حتی درگیر شدن.
منتقدین کار درست نشستن خود فیلم رو دیدن... نه حواشی فیلم رو... نه فحاشی به فیلم رو!
برای من کلا مقولهٔ پیشبرد هنر، به خاطر و در کنار مخاطب یه چیز بیخوده...
اونم مخاطبی که اکثرا، چه واقعا بخوایم چه نخوایم، دنبال زیر نخلا و این چیزاست...
کسی دنبال تفکر نیست. واقعا هنرمندی که کارش دنبال تفکر رفتنه، هنر برای هنر رو انتخاب میکنه.
کما اینکه از منش و رفتار این دوتا هم کاملا مشهوده که هیچ اهمیتی براشون نداره که مخاطب بفهمه، نفهمه، گوش بده، نده، انگار که تو دینی در دلت به دنیا و جهان پیرامونت احساس میکنی و فقط باید این دین رو ادا کنی.این آلبوم واقعا جا برای نقد و گفتگو داره... جدای از چارچوب سلیقهٔ مخاطب.
من واقعا یدونه مورد که توی ذهنم بود برات گفتم. خیلی بیشتر از اینها حرف برای گفتن داره.
قصهٔ آخر، اون دهکدهای که میسوزه توسط آتیشی که خود مردمش درست میکنن، قوافی که به کار میره، نوع گفتار بهرام روی ترک که چقدررررررر زیرکانه لحنِ گرگ رو استفاده میکنه (که من واقعا هربار غبطه میخورم که چطور لحن گرگ بهرام واقعا اینقدر گرگه)... جای دقت و تأمل داره اینها.نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny لحن خوک بهرام تو ترک آینه...
-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۴۰۳، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آی آی آی
🤌
@danial-hosseiny
تحویل بگیر
هی باخودم میگفتم این بچه عادی نیستا -
@danial-hosseiny همممم
خب
از اول که بحث رو شروع کردم نظر به نقد افت کیفیت شخص هنرمند داشتم نه صرفا پذیرفته شدنش توسط سلیقه هنرمند
حرفهایی که اولش زدم منظور من به طور کلی افت هنرمند بود چه خارج چه داخل چارچوب
کاری با چارچوب کارش هم ندارم بار ها خارج شده و ثابت کرده کارش خوبه و پسندیده شده
درسته طرفدار میگی تاثیر نداره
ولی کی هست که ارزش میده؟
کی هست که ارزش رو تعیین میکنه؟
من رفیقم رو مثال زدم تا بگم عمق فاجعه صرفا انقدره
شخص طرفدار چه اشتباه بگه چه نگه تاثیر گذاری زیادی روی اثر هنرمندان داره
مثال بگم برات عصر مشروطه
که مخاطب راحت تر درک کنه و تاثیر بگیره
اینجا مخاطب تاثیر نداشته؟
هنرمند اینجا نیازمند مخاطب بوده و به خاطرش کارش رو تغییر داده
حالا آقای علی سورنا رو اگر از حرف ها متوجه نشدی بگم منظورم بود که خارج از بحث سلیقه چه از نظر ادبیات چه قلمش چه حتی خوندنش حتی خارج از چارچوب خودش افتی رو داشته که مورد پسند خیلی از مخاطب ها هم نبودهنوشتهشده در ۲۹ دی ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهBounty hunter در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثال بگم برات عصر مشروطه
که مخاطب راحت تر درک کنه و تاثیر بگیرهو اینی هم که میگی، درسته حرفت.
اما هنر رو مقطعی میکنه.
دوتا چیز ریشهٔ هنر هنرمند رو میخشکونه.
سیاست و دنبال مخاطب دویدن...
چون سیاست مقطعیه و بالأخره یک روز تموم میشه. دولتها عوض میشن، جاها عوض میشه و و و...
مخاطب هم که هرروز داره میره جلوتر.چرا بچهها اینجا هنوز از شجریان و بسطامی و امثالهم حرف میزنن؟
چون اون هنر برای خودش داره کار میکنه... نه مخاطبش =))الآن موسیقی پاپ ما عملا داره دنبال مخاطب میدوه.
نتیجهشم داریم میبینیم...