هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hako اونموقع تو خاکه دیگ
-
تو خراب کردی همه چیزو خودت
-
Hako دیگ آب از سر گذشته چی کنم
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه فرقی داره کافور بخوری یا دوغ... هردوشون همون حالتو دارن....
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا شکرت=)))
-
هعی دوستانی که ترک انجمن کردیدهعی
-
چرا دیگه تاپیک های درسی زیادی دیده نمیشه
کلا یه کمرنگی خاصی از بچهها ۱۴۰۴ میبینم
و همچنین خود چنل های کنکوری -
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوتا دبیر فیزیک داشتم .
یکیشون فیزیک فرهنگیان بود (دبیر مدرسه) یکیشون فیزیک محض ماده 28 (دبیر خصوصی)یروز سر کلاس مدرسه بحث مکانیک کوانتوم شد.
دبیر مدرسه که مکانیک کوانتومو نخونده بود میگفت : مکانیک کوانتوم اگه به اخرش برسی میگن ثابت میکنه خدایی نیست. برای همون تو ایران کامل درسش نمیدن (عجب)دبیر خصوصیم که ارشد فیزیک محض داشت یبار به طور اتفاقی سر کلاسش از کوانتوم حرف شد .بعد من همونجا پرسیدم که راستی همچین چیزی که میگن(حرف دبیر مدرسه)
گفت: کسی که مکانیک کوانتوم نخونده اینطور فکر میکنه ولی اصل مکانیک کوانتوم اثبات خود خودت خداست ....نتیجه رو یکی از معروف ها میگه : با نوشیدن جرعه از علم بی خدا میشوی اما در نهایت علم خود خدا به سراغت می اید....
-
چرا دیگه تاپیک های درسی زیادی دیده نمیشه
کلا یه کمرنگی خاصی از بچهها ۱۴۰۴ میبینم
و همچنین خود چنل های کنکورینوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
اون خانمه که پروفش مینیون ها بودم دیگه نیست که هی تاپیک فیزیک بزنه.... -
سرگیجه از کجا اومدی امتحان دارم...
-
دوتا دبیر فیزیک داشتم .
یکیشون فیزیک فرهنگیان بود (دبیر مدرسه) یکیشون فیزیک محض ماده 28 (دبیر خصوصی)یروز سر کلاس مدرسه بحث مکانیک کوانتوم شد.
دبیر مدرسه که مکانیک کوانتومو نخونده بود میگفت : مکانیک کوانتوم اگه به اخرش برسی میگن ثابت میکنه خدایی نیست. برای همون تو ایران کامل درسش نمیدن (عجب)دبیر خصوصیم که ارشد فیزیک محض داشت یبار به طور اتفاقی سر کلاسش از کوانتوم حرف شد .بعد من همونجا پرسیدم که راستی همچین چیزی که میگن(حرف دبیر مدرسه)
گفت: کسی که مکانیک کوانتوم نخونده اینطور فکر میکنه ولی اصل مکانیک کوانتوم اثبات خود خودت خداست ....نتیجه رو یکی از معروف ها میگه : با نوشیدن جرعه از علم بی خدا میشوی اما در نهایت علم خود خدا به سراغت می اید....
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-vinyzo
جمله اصلیش اینه :
نوشیدن اولین جرعه از لیوان علوم طبیعی ، تو را به یک بی دین تبدیل میکند اما در انتهای این لیوان خدا منتظر توست !
ورنر هایزنبرگ ( از بنیانگذاران مکانیک کوانتومی)