هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای این مسئله جنسیتی اینجا یه جور دیگه ایه که آشنا میشی باهاش
اصلا مورد داشتیم اکانتایی بودن که بعد کلی حرف و اینا تازه فهمیدیم طرف دختره یا پسر -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 منم قصدم ناراحت کردنتون نبود، معنی حرفمو وقتی میفهمین که انشالله دانشگاه قبول بشین و توی گروه کلاسی که مختلته عضو بشین... اونجا هر کلمه و ری اکشن یه معنای دیگه ای داره
شاید هم مشکل از من بود که جو اینجا رو با جو اونجا مقایسه کردم
یه تومار نوشتم که بگم از اون حرف منظوری نداشتم -
Anzw 18
آفرین دقیقااااااا
من توی گروه های دانشگاه جرئت نمیکنم یه شوخی ساده کنم مسئله جنسیتی میشه اینجا اصلا اینجوری نیست
و چون قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینیم همه خیلی راحتن -
شکرخدا دانشجوعم
-
Anzw 18
آفرین دقیقااااااا
من توی گروه های دانشگاه جرئت نمیکنم یه شوخی ساده کنم مسئله جنسیتی میشه اینجا اصلا اینجوری نیست
و چون قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینیم همه خیلی راحتن -
شکرخدا تر اینجا هم یه محیط مختلطه سه ساله اینجام
-
Anzw 18
آفرین دقیقااااااا
و چون قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینیم همه خیلی راحتنهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هیچ وقت همدیگه رو ببینیم
ولی من یه روز میخاستم ترو از نزدیک ببینم
-
eliwe همین پیام نشون میده که اصلا با جو انجمن آشنا نیستید، اگر آشنا بودید همچین تصوراتی نمیکردید! در ضمن قرار نیست همه جا تذکر بدید، خیلی مواقع میتونید از کنار خیلی چیز ها رد بشید، حتی اگر بر فرض پیام کاربر بلو اشتباه بود، دلیل نمیشه شما واکنش خاصی بدید، میتونید کاملا نادیده بگیرید، انجمن امکان بلاک کردن رو هم فراهم کرده که کاملا پیام های طرف مقابل رو نبینید، اگر قرار باشه چه اینجا چه هر جای دیگه هر کس به رفتاری که حس کرد غلطه واکنش یا تذکر بده که سنگ روی سنگ بند نمیشه و آشوب میشه! به هر حال حساسیت ها و عقاید به شدت متفاوته.
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط eliwe انجام شدهComrade بنظرم واسه یه تذکر کوچیک نیاز نیست بلاک کنیم یا گزارش بدیم... ببخشید ولی به اندازه ای عقل و شعور دارم که بتونم یه تذکر ریز بدم ، امیدوارم این لحن صحبت کردن بهتون بر نخوره، چون دقیقا با همین لحن با من صحبت میکنین
-
هویججج سلام
۱.خیلی آفرین که منشن پروندی
۲.آفرین که فالو نکردی
۳.آفرین که چون فالو نکردی نمیتونم چت باز کنم:) -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهم رحم کن
-
هویججج
و راحتی جوریه که همون بحث حیا و این داستانا حفظ می شه
تاحالا من ندیدم بحثایی دخترا بکنن که گفتنشون جلوی پسرا شاید خوشایند نباشد یا حتی برعکس
هوای همو دارن همه -
Anzw 18
آفرین دقیقااااااا
و چون قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینیم همه خیلی راحتنهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینیم
می شه من یکیتونو ببینم حداقلللل
؟
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم چرا بعضیا به زور سعی دارن خودشونو وارد یه بحث به این کوچیکی بکنن و بهش شاخ و برگ بدن که مثلا بگن من خیلی حساسم و یا بدم...
اصلا من بد و فاقد عقل و شعور، اگه دلتون خنک شد تا به بحث خاتمه بدیم
بچها کلافه شدن والا