هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا هر جوری حساب میکنم تقارن درنمیاد
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگ رسیدیم🥴
-
د>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-
Is this the place we used to love؟
-
بلو قبل اعلام نتایج سال قبل تخمین بهمنی زدی اشتباه بود؟
-
لا تخطُرین ببالي
في الیوم الواحد الامرتین..
مرة من الصباح الي المساء
و مرة من المساء الي الصباح
ـــــــــــــــــــــــــــــ
در روز به تو فکر نمی کنم
بجز دوبار..
یکبار از صبح تا شب
و بار دیگر از شب تا صبح.. -
@f-nalist سلام پارسال تخمینی نزدم
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam اینجا فاصلهی بین دو نیمهی فینال چنپیونزلیگ هست و کروس با خونسردی تمام داره سشوار میکشه
-
This could be the end of everything
-
@AmirBarsam اینجا فاصلهی بین دو نیمهی فینال چنپیونزلیگ هست و کروس با خونسردی تمام داره سشوار میکشه
@AmirBarsam نههه
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حاجی یه آهنگ تو تل برات فرستادم
اینجا جاش نبود -
This could be the end of everything
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شدهپرستو بابایی
ما تو فارسیش موندیم حالا شما خارجکی میحرفی؟
🥲
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 آرههه
نیمه نهایی چنپیونزلیگ 2021 که رئال با چلسی بازی داشت بکی از بازیکنای چلسی به اسم کای هاورتز گفته بود خواب رو از تونی کروس و رئال میگیریم
حتی فن پیج های خارجی رئال هم این عکس کروس رو گذاشته بودن نوشته بودن فارغ از هر نتیجه ای نمیتونید خواب رو از کروس بگیرید -
حاجی یه آهنگ تو تل برات فرستادم
اینجا جاش نبودنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar فیلترشکن باز نمیکنه
-
Alireza Varamanzar فیلترشکن باز نمیکنه
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam پروکسی نداری؟
-
@AmirBarsam پروکسی نداری؟
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar نه پروکسی هم باز نمیکنه
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط اونجایی که پیشرو میاد بخونه
-
Alireza Varamanzar نه پروکسی هم باز نمیکنه
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam پروکسی هم الان برات فرستادم