هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
vivienne هر طور شده نزار تحمیل کنن بری چیزی که بهش علاقه نداری
بحث یه عمر زندگیته، هر طریقی شده جلوشون وایستاAqua
میترسم نشه چیزی که میخوام از هر دو بمونم -
Hako نه نسوخت
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito
عههه باح باح یه تخم مرغش کم بود ...بندری که تخم مرغ نداره...
-
vivienne
تو میتونیییییییییییییییییییییی دومم بیاررررر تو میتونی یه کاری کنی همینایی که این حرفارو میزنن روزی جلوت زانو بزنن:)Hako
سعیمو میکنم
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito
عههه باح باح یه تخم مرغش کم بود ...بندری که تخم مرغ نداره...
-
Aqua از هیچی بهتر نیست؟
-
Hako خب همیناست دیگه...
فقط هنوز آب تو رب گوجه نریخته بود -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Hako شما خوابگاهی نیستین
-
Hako ویرایش زدم
-
vivienne بحث علاقست
و گرنه خب اینهمه رشته
مسیر موفقیت که فقط از رشته تاپ و فرهنگیان که نمیگذره
بستگی به دیدگاه خودت دارهAqua اگه به علاقت نرسی چی؟راه اسون تر به پول رسیدن رو انتخاب نمیکنی؟
-
تعریف می کرد برام می گفت:
شب قبل امتحان مهمان داشتیم توی خانه مادر شوهرم من بعد رفتن مهمان ها و جمع کردن ظرف ها و باقی کارها تا صبح برای امتحان خوندم صبح که با عجله داشتم می رفتم توی آشپزخانه یک میخ قطور رفت توی پاشته پام(با دست نشان می دهد که میخ بلندی بوده) دیرشده بود و من میخ را با دست کشیدم بیرون و زود به سمت مدرسه رفتم ...اگر مدسه متوجه می شد دختری عقد کرده نمی گذاشتند به تحصیل ادامه دهد (بحث 20 و خوردی سال پیش است)
با خودم فکر می کنم که من و امسال من آیا فرزندان این شیر زنان نیستیم؟شجاعت؟اراده؟هدف؟ -
استادم میگه دروس فرهنگیانو صفر بزنی حله
ولی اگه مامانم اینو ببینه سکته میکنه -
تعریف می کرد برام می گفت:
شب قبل امتحان مهمان داشتیم توی خانه مادر شوهرم من بعد رفتن مهمان ها و جمع کردن ظرف ها و باقی کارها تا صبح برای امتحان خوندم صبح که با عجله داشتم می رفتم توی آشپزخانه یک میخ قطور رفت توی پاشته پام(با دست نشان می دهد که میخ بلندی بوده) دیرشده بود و من میخ را با دست کشیدم بیرون و زود به سمت مدرسه رفتم ...اگر مدسه متوجه می شد دختری عقد کرده نمی گذاشتند به تحصیل ادامه دهد (بحث 20 و خوردی سال پیش است)
با خودم فکر می کنم که من و امسال من آیا فرزندان این شیر زنان نیستیم؟شجاعت؟اراده؟هدف؟@Ailin در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دختری عقد کرده نمی گذاشتند به تحصیل ادامه دهد
الان هم نمیزارن مدارس معمولی درس بخونن:)