هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Kourosh Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Kourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پدو
من ۱۸ سالمه ، پدوفیل؟
ولی خب ممنون از توصیه تون -
Alireza Varamanzarreplied to Akito on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
سلام
خیر -
میخوام بالا بیارم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
سلام ریحانه
حالتون خوبه؟ چیزی شده؟ -
مغزم خوابید دیگه
/: -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️
-
Gharibe Gomnamreplied to jahad_121 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
سلام فاطمه جان
باشگاه بودم استادمون امروز نبود کمک مربی اومد
دختره الاغ چهارساعت وایساده میگه شنا برید بعد یه بچهی ۸ ساله اشتباه میرفت بخاطر اشتباه اون از اول شمارش میداد
بعد میگفت شیرجه بزنید حرکتو اشتباه یاد میداد هی گیر میداد
بعدشم گفت بالانس برید گفتم باید پامو بگیری گفت میگیرم من رفتم خنگ حواسش یه جا دیگه رفت خوردم زمین دیگه از اونجا حس میکنم هرچی اب خوردم میخوام بالا بیارم -
mr.vinyzoreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ببخشید ریپ میزنم.. ولی پیشنهادم اینه اویشن نمک بخورین سریتر بالا بیارین حالتون بهتر میشه...
-
Gharibe Gomnamreplied to mr.vinyzo on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
نه بابا اشکال نداره
نمیخوام بالا بیارم خودش خوب میشه قبلا اینجوری شدم
فقط از دست دختره عصبانی ام همین بدترش میکنه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ای وای
چقدر نامنظم و بی اصولسعی کن غذا و نون محلی بخور که معدت سازگار بشه
ان شاء الله زود حالت مساعد بشه️
-
بعد اینا دونفر بودن یکیشون از من یه سال کوچیکتره خدایی دیگه خیلی رو اعصابم بود این میگفت بیا چپ اون یکی میگفت بیا راست
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo اره یا اب لیمو اینا هم خوبه
-
Gharibe Gomnamreplied to jahad_121 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
آره دیگه کلا هرباشگاهی تو بگو یه جلسه در ساااال خود استاد نباشه اینجوری میشه اینا که مربی نیستن -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
هیچی دیگه
-
استاد باید کنسل میکرده...
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️
-
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه نبودین چند وقت...
چند روز نبودم.
خودم امیدوارم بیشتر بتونم بیام و ...
هرچند نمیدونم چطور پیش میره... -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه یه چنله هست اسمش فککنم تهران پادکسته..باز رفتم تل نگا میکنم آیدیشو بهت میدم
فکر کردم کانالی مخصوص ادبیاته!
-
14181/139967