هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Alireza Varamanzar واقعاً کارشون حرف نداره
خب از جایی ویدیویی چیزی میدیدن؟
یا کتابی؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAkito
خیر
شخصیت کارتونی رو کشید -
Akito
خیر
شخصیت کارتونی رو کشیدAlireza Varamanzar آره برا اتک آن تایتانه...
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انقد برنامه برا تولدش چیدم زحمت کشیدم
واقعا بقیه باعث شدن ک گند زده بشه ت حالم
:/// -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam فرمول شیمیایی امیر چیه؟
میگذره به هر طریقی میگذره :)) روالی؟ -
کسی کابرینی دیده؟
-
کنکور واقعا یکی از عجیب ترین و پیچیده ترین مقوله هاییست که یک فرد نوجوان توی زندگیش بهش برمیخوره !
با کلی ناملایمت و کلی فشار و استرس سر و کله میزنه ، تا شاید بتونه معنای نظم ، روحیه ، خودباوری و جنگندگی رو حس کنه ...
اما این پروسه بلافاصله بعد از اتمام آزمون ها تموم میشه؟
نه ؛ بیشترین فشار رو یک کنکوری توی تابستون بعد کنکور حس میکنه ، چون همه ی سرش چرخ میزنه که اگه نشه چی ! یعنی من ناکافی بودم؟! یعنی من بلد نبودم بجنگم ! یعنی من نظم نداشتم ؟تو این موقعیت اونا نیاز دارند یکی اونا رو فارغ از نتیجه و بابت هر تلاش کرده و نکردشون از اعماق وجود دوست داشته باشه و بهش افتخار کنه .
من ( سیناپس ) به عنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ به تک تک زحمات کوچک و بزرگتون میبالم و شما برای من قبل از هر نتیجه ای برنده اید ، برنده ی یک جنگ شاید نابرابر...اگه دور و برتون کنکوری دارید این روزا بیشتر هواشو داشته باشید
️
️امیرسینا قصری
-
دلم گرفته
-
استادم دعوام کرد
-
دو ساعت تمرین فشرده انتظار داره باشگاه خودمونم بیام خب اونقد بدنم آماده نشده
-
حداقل یه وعده صبح یه وعده عصر نه متوالی ۴ ساعت تمرین اونم بوکس
-
چی بگم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
68» قالُوا ادْعُ لَنا رَبَّكَ يُبَيِّنْ لَنا ما هِيَ قالَ إِنَّهُ يَقُولُ إِنَّها بَقَرَةٌ لا فارِضٌ وَ لا بِكْرٌ عَوانٌ بَيْنَ ذلِكَ فَافْعَلُوا ما تُؤْمَرُونَ
(بنىاسرائيل به موسى) گفتند: از پروردگارت براى ما بخواه تا بر ما روشن كند كه آن چگونه (گاوى) است؟ (موسى) گفت: همانا خداوند مىفرمايد: ماده گاوى كه نه پير و از كار افتاده باشد و نه بكر و جوان، (بلكه) ميان اين دو (و ميان سال) باشد. پس آنچه به شما دستور داده شده (هر چه زودتر) انجام دهيد.
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم آدم بلاخره باید یکی رو داشته باشه
حرفای نگفته شو بهش بگه یا سکوت بهتره و
باید تو دلش نگه داره... -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتایی که ساکت ترم وقت هایی که حتی حرف هایی که راز نیستند رو نمیزنم کمتر تو دردسر می افتم کمتر عذاب وجدان میگیرم
اما یه جاهایی یه حرفایی رو ادم دلش میخواد در لحظه به یه نفر بگه بار از روی دوشش کم بشه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️