هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده حدود 16 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا ی جونی بده دوباره از شنبه برگردم ب روال=)
-
._.Zahra.K یه استاد داریم برای یکی از درسای اصلیمونه
برا خودش شرکت داره استادم هست تدریس آنلاین برای بقیه کشورام میذاره از کلی مرد موفق تره الان
بنظرم جنسیت نداره اگه علاقه نداشته باشی پسرم باشی شاید داخل مهندسیا موفق نباشی ، ولی برای استخدامی یسری رشته ها بیشتر مرد جذب میکنن که باید حواست باشه کدوم مهندسی قراره بری
همین طرز تفکراست که کلا باعث شده همه رشته ها مهندسی اکثریت کلاس پسر باشن ، الان همین برق ۲/۳ نفر دختر دارن سر کلاسا معمولا
ولی بعضی مهندسیا دختر بیشتر دارنPr.Gh.ir
ممنون من خودمم همچین تفکری ندارم ولی وقتی یه کسی که تا دکترا برق خونده اینو به من میگه با خودم میگم خب قطعا یه چیزی هست که این آدم بعد از این همه سال داره این حرفو میزنه -
._.Zahra.K وقت فکر کردن به اینا نیس
و گرنه من تابستون رفتم شریف همایش انتخاب رشته کلی دختر دانشجوی مهندسی دیدم که موفق بودن و تو شرکتهای مطرح کار میکردنAqua
ممنون -
._.Zahra.K به هر چیزی اشتیاق اتشین داشته باشی
تاکید میکنم هرچیزی
براش کار هست نگران نباش اگر واقعا دوسش داریma.a
امیدوارم باشه -
Pr.Gh.ir
ممنون من خودمم همچین تفکری ندارم ولی وقتی یه کسی که تا دکترا برق خونده اینو به من میگه با خودم میگم خب قطعا یه چیزی هست که این آدم بعد از این همه سال داره این حرفو میزنهنوشتهشده حدود 16 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده._.Zahra.K
یه مردی هم بود شده بود رتبه ۴۴ کنکور ، برق شریف خونده بود
ارشد هم برق شریف میخونه ، بعد دبیر ریاضی و فیزیک بود.. به آدم نگاه نکن ،گفتم که جنسیت نداره این موضوع ، فقط دختر بودن برای اینکه داخل مهندسیا موفق نشی دلیل کافی نیست -
نوشتهشده حدود 16 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط ari_14 انجام شده
به هرچیزی
آسیبی کنی
آن چیز جان گیرد
چنان گردد
ک از عشقش
بخیزد صد پریشانی -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چرا من بعد این همه عربی خوندن نتونستم با یه عرب حرف بزنم
️
چون این ادبیات قدیم عرب و زبان قرآنه نه ادبیات الانشون
Sachli دقیقا اره +++
-
از اون روزایی که از بدن دردم لذت میبرم :)) واقعا تنها دردی که همش دعا میکنم بمونه و تا وقتی که هست عشق میکنم همینه خدایا شکرت 🥲
مولانه میگه در عالم پیر هرکجا برنایی ست
عاشق بادا که عشق خوش سودایی ست
واقعا قشنگ گفته️
-
S.daniyal hosseiny غرور هرچیز قشنگی رو خراب میکنه دانیال
نوشتهشده حدود 15 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهSachli
غرور؟!
سهتا لایک؟؟
من چی گفتم شما چی برداشت کردین!
من اینجا چهار سال مثل یه معلم بودم و آموزش دادهم. هم ادبیات رو، هم تلاش کردم مثل یک دوست و شاید یه بزرگتر، نکاتی رو گفته باشم که از نظر خودم گفتنی بوده.
الآنم همین بوده.
کما اینکه من خودم اون لحظه معنای درست در خاطرم نبود. از امیر پرسیدم ببینم بلده یا نه. جوابش رو دیدی؟! جوابش اینطور بود که نه بلد نیستم و جواب نداد. حتی اگه بلد بود جواب رو توی دلش قایم کرد. من کی باهاتون اینطور رفتار کردم؟! تاحالا شده سؤالی از من بپرسین جوابشو نگیرین؟! بعد از اینکه دیدم پاسخ نداد هم نکتهای رو بهش گوشزد کردم که احساس کردم بهتره گوشزد کنم.
غرور؟!
بیانصافی جالبی بود و واقعا ناراحت شدم... به خصوص از شخصی مثل تو که هم قدیمیتری نسبت به بقیه هم لااقل میزان گفتگومون با خیلیا از اینجا بیشتر بوده، هم باهمدیگه عملا کلاس داشتیم. -
Sachli
غرور؟!
سهتا لایک؟؟
من چی گفتم شما چی برداشت کردین!
من اینجا چهار سال مثل یه معلم بودم و آموزش دادهم. هم ادبیات رو، هم تلاش کردم مثل یک دوست و شاید یه بزرگتر، نکاتی رو گفته باشم که از نظر خودم گفتنی بوده.
الآنم همین بوده.
کما اینکه من خودم اون لحظه معنای درست در خاطرم نبود. از امیر پرسیدم ببینم بلده یا نه. جوابش رو دیدی؟! جوابش اینطور بود که نه بلد نیستم و جواب نداد. حتی اگه بلد بود جواب رو توی دلش قایم کرد. من کی باهاتون اینطور رفتار کردم؟! تاحالا شده سؤالی از من بپرسین جوابشو نگیرین؟! بعد از اینکه دیدم پاسخ نداد هم نکتهای رو بهش گوشزد کردم که احساس کردم بهتره گوشزد کنم.
غرور؟!
بیانصافی جالبی بود و واقعا ناراحت شدم... به خصوص از شخصی مثل تو که هم قدیمیتری نسبت به بقیه هم لااقل میزان گفتگومون با خیلیا از اینجا بیشتر بوده، هم باهمدیگه عملا کلاس داشتیم.نوشتهشده حدود 14 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شدهS.daniyal hosseiny
سلام
ببخشید که ریپلای میزنم
منم زیاد باهاتون برخورد نداشتم که کاملا بشناسمتون...
و حس غرور گرفتم...(هرچند میشه از اون دیدی که شما گفتید هم قضیه رو دید اما اون موقع بیشتر برای من بیشتر این مسئله دیده شد)
مجازیه و لحن هم درست منتقل نمیشه و این مسائل پیش میاد........ -
نوشتهشده حدود 14 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینکه۱۱ساعت خوابیدم اذیت کننده است برام...
اما سعی میکنم خودم و شرایط حال حاضرم رو بپذیرم...
اینم میگذره...
#تودلی -
نوشتهشده حدود 14 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
برم با آشپزخونه سرگرم شم...
-
از روی نوشتن نمیشه غرور دید حتی اگه نخواد غرور داشته باشه چطور بنویسه که اینطور برداشت نشه ؟
مهم چیزیه که تو دلشه و قطعا مغرور نیست -
Maaaah
مرسی سلامت باشی🩵 -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده حدود 13 ساعت پیش آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
حتمااا یک برنامه و یک لیست از کار هام باید اماده کنم
که این مدت تعطیلات خوب استفاده کنم -
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-