هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Reza-H
نه آخه موسسه های معتبر تست میگیرن اگه حس کنن با استعدادی کارآموز میشی ولی یوتیوبرایی که کار دوبله انجام میدن یا خوششون میاد یا نه دیگه آموزشی وجود ندارع چون خودشون کارآموز موسسه های معروفن
مثلا من تست پدرام نایت رو قبول شدم خودش کاراموز گلوریه پارسالم گربه چکمه پوش رو دوبله رسمی انجام داد@Sally
آها. نمی دونستم
خیلی هم خوب
امیدوارم پیشرفت های کارتون چشمگیر باشه
و انسان اثرگذاری برای جامعه تون بشین -
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همتون نقاب دارین
دونه دونه -
Hhh Hh آرهههههههههههه
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این تصویر،
ترسناکتر از کار های هیچکاک و آرجنتنو
ترسناک تر از برگشت خوردن چک یک کارگر
ترسناک از فکرِ به باخت تیم مورد علاقه در بازی فینال
ترسناک تر از رها شدن یک نوزاد گوشه خیابان
و ترسناک تر از رشد سرسام آور اتباع خارجی در کشور است.
این،
هرم جمعیتی سال ۲۰۲۰ ایران و سونامی عظیم پیری در آینده ای نه چندان دور در ایران است.
#...
#هشتگی_که_ناتوان_شد... -
واقعا دارم عذاب وجدان می گیرم بابت ادیت pdf ها:)))
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
VID_20240803_161406_831.mp4
مامانم : چی میبنی که فیلتر شکن وصل میکنی ؟
ویدیوهایی که من میبینم :
Zahra2020
( صداش آشنا نیست ؟ ) -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
-
هعیییی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
واقعا دارم عذاب وجدان می گیرم بابت ادیت pdf ها:)))
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی چون با ذکر منبعس مشکلی نیست
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
خوب نیست
-
خانوم لوبیا اینجا خنک
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar
شمال؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بریم که تعریف کنیم
فکر میکردم اصلا جلسه اولی نمیذاره خودم با ماشین حرکت کنم
خودشم اولش گفت اگه وقت شد یه دور کوچیک هم شاید زدیم
داشت از توضیحات خیلی مقدماتی شروع میکرد منم برای اینکه حوصلم سر نره جلوتر جوابشو میدادم که بدونه در این حد بلدم کمی
در کمال تعجب بعد چند دقیقه شروع به حرکت کردیم
همه چیز خوب بود دنده معکوس ، گرفتن دست اندازا ، فقط پیچا یا کم فرمون میچرخوندم یا زیاد که اونم بعد ۲ تا پیچ سومی یاد گرفتم چجوری فرمون تنظیم کنم و چند دفعه پارک کردن تمرین کردم و وی اینجا اولین سوتیشو داد وقتی توقف کامل کردیم نمیدونستم باید ماشین خلاص بشه بعد کلاچ رها کنم و یهویی رها کردم و خاموش کردمرفتیم یه منطقه از شهر که دنده سه برم و رکورد سرعتمم ۵۵km/hشد ، اون منطقه یه خورده شلوغ تر بود و بعضی ملت اصلا راه نمیدادن دیگه از اونجا هم یک عدد دنده عقب رفتیم...
خب حالا خدا مونده اون چقدر تمرکز و کلاچ گرفته ولی شایدم نمیگرفته
جالب بود ، خب جلسات اول شماها چطور بوده
Akito چیچک Mehrsa 14 @و بقیه دوستانی که کلاس گواهینامه دارند
استرس داشتم ولی فکر میکردم بدتر این حرفا باشه و بیشتر گند بزنم ، راستی یادم رفت بگم همونجا که دنده سه بودم و ملت راه نمیدادن چند بار خودش فرمون میگرفت -
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Alireza Varamanzar
شمال؟نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم لوبیا ارهههههه