هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
SiliS
آها اینجوری
خب آخه یه جوریه
کاش خودم می تونستم انجامش بدم
حس بدی می گیرم:(نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی چرا ؟ و چرا نتونی؟
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
آها فهمیدم جریانش چیه -
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Sally
Have got همون معنی Have رو میده نشان دهنده مالکیت
فقط تفاوت شون تو استفاده از فعل کمکی do هست -
پرستو بابایی چرا ؟ و چرا نتونی؟
SiliS
برنامه ش واسه ویندوزه
صفحه آرایی رو منظورمه
و خب منم نتونستم نسخه ی اندرویدش رو پیدا کنم -
Akito میوه که اصلا اشکال نداره، ولی درباره آجیل خیلی ندید بهش، ولی هرچقدر خواستید میوه بدید، مثل موز، خیار، هندوانه، سیب و ... خیلی دوست دارن، سبزی هم میخورن، پنیر هم خیلی دوست دارن ولی ترجیحا نون و پنیر ندید بهش، ضرر داره.
@Comrade_Bayat عه چه جالب...
هی به بابام میگفتم بهش میوه نده ممکنه براش خوب نباشه... -
SiliS
برنامه ش واسه ویندوزه
صفحه آرایی رو منظورمه
و خب منم نتونستم نسخه ی اندرویدش رو پیدا کنمنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی عاوو کدوم برنامس؟
-
پرستو بابایی عاوو کدوم برنامس؟
SiliS
ایندیزاین -
parisa khany در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate از تابستان لذت ببر
🪁
اصلا خیلی حوصلم سر میره
در صورتی که کار روزانه هم زیاد دارما
ولی زمان دانشگاه زمان خالی اصلا نداشتم الان زمان خالی واسم میاد اعصابم می ریزه بهم میخوام یه جوری پر شهنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSuccinate ایناست که بده
-
SiliS
ایندیزایننوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی با ایندیزیان چه میکنه ؟
-
CpR
خوبم مرسی
شما مگ منو میشناسی؟نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar شکر
آره خب میبینمت اینجا
چن باری هم برخورد داشتیم -
بریم که تعریف کنیم
فکر میکردم اصلا جلسه اولی نمیذاره خودم با ماشین حرکت کنم
خودشم اولش گفت اگه وقت شد یه دور کوچیک هم شاید زدیم
داشت از توضیحات خیلی مقدماتی شروع میکرد منم برای اینکه حوصلم سر نره جلوتر جوابشو میدادم که بدونه در این حد بلدم کمی
در کمال تعجب بعد چند دقیقه شروع به حرکت کردیم
همه چیز خوب بود دنده معکوس ، گرفتن دست اندازا ، فقط پیچا یا کم فرمون میچرخوندم یا زیاد که اونم بعد ۲ تا پیچ سومی یاد گرفتم چجوری فرمون تنظیم کنم و چند دفعه پارک کردن تمرین کردم و وی اینجا اولین سوتیشو داد وقتی توقف کامل کردیم نمیدونستم باید ماشین خلاص بشه بعد کلاچ رها کنم و یهویی رها کردم و خاموش کردمرفتیم یه منطقه از شهر که دنده سه برم و رکورد سرعتمم ۵۵km/hشد ، اون منطقه یه خورده شلوغ تر بود و بعضی ملت اصلا راه نمیدادن دیگه از اونجا هم یک عدد دنده عقب رفتیم...
خب حالا خدا مونده اون چقدر تمرکز و کلاچ گرفته ولی شایدم نمیگرفته
جالب بود ، خب جلسات اول شماها چطور بوده
Akito چیچک Mehrsa 14 @و بقیه دوستانی که کلاس گواهینامه دارند
استرس داشتم ولی فکر میکردم بدتر این حرفا باشه و بیشتر گند بزنم ، راستی یادم رفت بگم همونجا که دنده سه بودم و ملت راه نمیدادن چند بار خودش فرمون میگرفتنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده@Silver-ek
فکر میکردم اصلا جلسه اولی نمیذاره خودم با ماشین حرکت کنم
اولین روزی که رفتم برای آموزش
قبلش دقیقا همین فکر رو میکردم ...
بعد از چند دقیقه؛ زد کنار و گفت پیاده شو
من مات و مبهوت داشتم بهش نگاه میکردم ...
گفتم : الان یکم زود نیست؟=..) (با استرس فراااون)
گفت: نه...
(بعد متوجه شدم انگار خیلی از آموزشگاه ها همینطور آموزش میدن)
کلاچش خیلییی برام سفت بود(خودروی تیبا) که درست کلاچ نمیگرفتم و دنده رو عوض میکردم ؛ ی صدایی میداد که انگار داره قولنج میشکونه(که این مورد تا پااین جلسات کلاس هاادامه داشت ولی خیلییی کمتر شد)
️
بیشتر تو خط سمت راست(که سرعت ماشین کمتره) حرکت میکردیم... به استادم میگفتم اینم لاینِ جاده چقدر خوبه
نمیشه با همین سرعت(دنده ۱ و ۲) و همین قسمت بریم؟
گفت: خیرر؛ برو دنده۲
میخواستم لاین رو عوض کنم سریع میپیچیدم (که درست نیست) و بهم اخطار میداد ...
بعضی وقت ها ماشین پشت سرم بوق میزد که جلوش رو براش خالی کنم ؛ تا میخواستم اینکار رو کنم؛ استادم میگفت سمت راستت ماشینه ، پس نمیتونی کاری کنی؛ بذار هرچقدر میخواد بوق بزنه=)))
روز اولم حدودا اینطور بود
موفق باشید️
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله حس میکنم آلزایمر داره دست میذاره رو شونه ام و بهم سلام میکنه
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی مرد سلام
-
خوشمزس
-
Alireza Varamanzar شکر
آره خب میبینمت اینجا
چن باری هم برخورد داشتیمنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCpR
معرفی میکنید جناب؟
بلی -
ای کاش یکی به من بگه استفن کی درست میشه بزنم همون قسمت
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS سلام مرد
-
VID_20240803_161406_831.mp4
مامانم : چی میبنی که فیلتر شکن وصل میکنی ؟
ویدیوهایی که من میبینم :
Zahra2020
( صداش آشنا نیست ؟ )دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally ن چ باحاله جوزف