هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
۵تشییع جنازه باشه
حدودا ۵ونیم ۶میان و تا اذان میمونن
۱_۱ونیم ساعت
من حرفی ندارم خبفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2
خدارحمت کنه
پس زیاد حرفی نمی تونید بزنید دیگه
حالا شما سکوت کنید خودشون نیاز شد سر صحبت رو شروع می کنندببخشید روی تودلی تون
-
jahad_121
تنها اطلاعاتم کشتی و تکواندو امروزه که اهلش نیستن
سیاسی هم دوست بابام هست ولی خب ما باهم حرفی نداشتیم تو این زمینهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهزهرا بنده خدا 2
از کشتی ها و مسابقات تعریف کنید.
-
زهرا بنده خدا 2
خدارحمت کنه
پس زیاد حرفی نمی تونید بزنید دیگه
حالا شما سکوت کنید خودشون نیاز شد سر صحبت رو شروع می کنندببخشید روی تودلی تون
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjahad_121
مرسی
از اقوامشون نبودن
صرف آشناییت میرن تشییع رو
حالا زیاد مهم نیست منو میشناسن خداراشکر -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قهرمان سخرهنوردی میگفت: اونجایی که مه دارم توش تمرین مکنم دخمهاس مه اسمشه باشگاه نمیزارم. یه چاردیواری با چن تا میله. اگه درس نکنن شرایطمان ره دلیلی برا ماندن ندارم. خسته شدم، پارسالم اینه گفتم واقعا خسته شدم دیگه چه بگم.
واقعا متاسفم منم نمیدانم چه بگم..
-
زهرا بنده خدا 2
از کشتی ها و مسابقات تعریف کنید.
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjahad_121
بله -
Zahra2020
حتما یه آزمایش کوچیک برید تشخیص درست بدید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
درست میشه
️
-
jahad_121
مرسی
از اقوامشون نبودن
صرف آشناییت میرن تشییع رو
حالا زیاد مهم نیست منو میشناسن خداراشکرفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 اها
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این همون مداحه است
پارسال اومده بودن خونمون
خدا منو ببخشه
️
داشتن به مامانم اینا میگفتن جوونای این دوره زمونه حوصله ندارن
دیگه بالوالدین احسانا عوض شده
ما باید احترام بچه ها رو نگه داریم
من: برا شما باید قرآن جدید بیارن
خدا میبرتم جهنم واسه این حرف
آخه منظورشون اون چیزی که من زود گارد گرفتم نبود
ولی جوابمو ندادن
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روزیه دارم میبینم که دیه تیمی برا شرکت تو ماسبقات جهانی نداشته باشیم. کلا اسم ایران تو تو تورنومت ها حذف بشه. متاسفممم....
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا من خیلی مودبم مثلاااااا
خانمشون از حرفم خنده شون گرفت
آقاهه بیشتر ناراحت شدن
-
قهرمان سخرهنوردی میگفت: اونجایی که مه دارم توش تمرین مکنم دخمهاس مه اسمشه باشگاه نمیزارم. یه چاردیواری با چن تا میله. اگه درس نکنن شرایطمان ره دلیلی برا ماندن ندارم. خسته شدم، پارسالم اینه گفتم واقعا خسته شدم دیگه چه بگم.
واقعا متاسفم منم نمیدانم چه بگم..
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
عجب...
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamid-s
شما ب اون آمپول میگید آزمایش کوچیک🫣 -
روزیه دارم میبینم که دیه تیمی برا شرکت تو ماسبقات جهانی نداشته باشیم. کلا اسم ایران تو تو تورنومت ها حذف بشه. متاسفممم....
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 فقط قایق رانی ک آخر شدن
یعنی باید رفت تو دیوار
-
Matin Mousavi 1
عجب...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh واقعا اینا که دارن مدال میگیرن با هیچی دارن مدال میارن...
کیانوش رستمی وزنه بردار کرمانشاهی المپیک ۲۰۱۲ طلا گرفت یه بچه روستایی! وزنه هاش همه قوطی روغن بودن! دیه نزاشتن بیاد! کلااا هدر رفتن. سوخت شد او استعداد. تمان شد و رفت. کم نداشتیم ایجو کسایی که سوختن
-
Matin Mousavi 1 فقط قایق رانی ک آخر شدن
یعنی باید رفت تو دیوار
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهZahra2020 بعد وزیر ورزش بود کی بود میگفت فراتر عه انتطار بود..
️
توقع داشت غرق بشه
-
Zahra2020 بعد وزیر ورزش بود کی بود میگفت فراتر عه انتطار بود..
️
توقع داشت غرق بشه
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
آره همینو اینقدر خندیدم اینقدر خندیدمبدبختی داریم ما
-
Matin Mousavi 1
آره همینو اینقدر خندیدم اینقدر خندیدمبدبختی داریم ما
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️