هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 مه؟؟
-
Blue28 مه؟؟
Matin Mousavi 1 نه بابااا
داداشمو میگفتم
-
از یه ۱۹ ساله چه انتظاری دارین اونم جایی این حرفارو زده که حتی مامان باباشم نبودن ببینن داره چیمیگه جو گرفتتش یه چیزی گفته ...زشته این همه هیت بگیره ...طرف مدال اور المپیکه ... میتونی برو مدالو بگیر..
قانون از اولم بوده که اونایی که مدال اور المپیک میشن میتونن هر دانشگاهی که بخوان تربیت بدنی بخونن .میتونست بره تربیت بدنی فرهنگیان رو بزنه ..اشتباه کرد ولی این همه هیت گرفتن باباتش منصفانه نیست واقعا ..
جنم دارین برین خودتون مدال بگیرین...@mr-vinyzo اتفاقا باید هیت بگیره تا متوجه بشه از سر جو چیزیو نگه...:/
یه روز یه نفر که تو اهل بازار به عنوان دلقک و آدم مزخرفی شناخته میشد، رفت جلو ملا نصرالدین یه متلکی گفت و حرف زشتی زد و ملا خندید بهش پول داد
این یارو هم دید عه چه باحال
یکم بعد رفت جلو یه نفر دیگه همین حرفارو زد، یارو پادشاه بود و فرداش اعدامش کردن
رفتار غلط، غلطه
طرف ۱۸ رو رد کرده پس یه آدم عاقل و بالغه
برای یه آدم عاقل، رفتار نا عاقلانه سزاواره هیته -
نمیگم بهش فوش بدیم و این حرفا
ولی جای انتقاد داره -
@mr-vinyzo اتفاقا باید هیت بگیره تا متوجه بشه از سر جو چیزیو نگه...:/
یه روز یه نفر که تو اهل بازار به عنوان دلقک و آدم مزخرفی شناخته میشد، رفت جلو ملا نصرالدین یه متلکی گفت و حرف زشتی زد و ملا خندید بهش پول داد
رفتار غلط، غلطه
برای یه آدم عاقل، رفتار نا عاقلانه سزاواره هیتهدانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
میفتم یاد وقتی که علیرضا قربانی زنش فوت کرد و بعدش کنسرت گذاشت و چون ناراحت بود صداش زیاد اوکی نبود و خیلی انتقادها گرفت و انتقادها هم درس بودن کاملا!
علیرضا قربانی درجه یکککه ولیییی باید وقتی نمیتانه، اجرا نکنه! زنم فوت کرده و فلان شد و بهمان نداریم!
کسی که در هر حرفهای میره بالا و میره جز حرفهای ها باید بدانه که کجا چه میگه و کجا چه رفتاری مکنه! ایکه طرف ۱۹ سالشه و طرف باباش پیشش نبود و خالش بغلش نبود نشد حرف! طرف جز حرفهای هاس باید بدانه داره چه میگع و چه مخواد!مهران مدیری گفت بچه بودم رفتم خانه یکی عه بزرگان برا تست. زمستان بود برف بود کفشام کثیف بود. تا وسط راهرو رفتم، صدام کرد گفت گمشو بیرون سال دیه همین موقع بیا، عع چرا مه که هنوز اصن چیزی نگفتم!! لازم نی چیزی بگی هنرمندی که انقد شعور نداره وقتی میره خانه مردم کفش برفیشه بتکانه بعد بره تو بدرد نمخوره!
بله ایجوریاس
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخواستم آهنگ لاله تی ام بکس رو بذارم روش ولی بخاطر این چند روز نمیشه
-
Michael Vey در خط خط یه گردو
گفته است:
این از اون نقاشیاییه که حال پاک کردن خط خطیای اولیهشو نداشتم
اما دوسش دارم :>
...Finally
پ.ن: چجوری انقدر نقاشی تون خوبه؟نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAkito ممنونمم چشات خوب میبینه🥲
چی بگم کلا نقاشیو خیلی دوست دارم.. همیشه هم خوب نمیشه الان دقیقا قبل اینکه این نقاشیو بکشم میدونی دقیقا پشت برگش چی کشیده بودم؟اینو
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
رو بچگی و جهالت درخواست داده ولی نگاه باید رو اونی باشه که قراره قبول یا رد بکنه درخواستش رو
نخیر اتفاقا از روی سیاست گفته
از آب گل آلود ماهی گرفته
هاااا اگه نذارین پزشکی بخونم منم فرار میکنم اینجا به اندازه کافی بهم توجه نمیشه درست مثل کیمیا علیزادهدانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهبابای مبینا نعمت زاده گفته
دخترم پیشنهاد ده میلیون دلاری قطر رو رد کرده.
حاجی اگ میخوای دروغ بگی بگو ولی حداقل ی رقمی بگو بگنجه، وینسسیوس تو رئال مادرید ده ملیون دلار نمیگیره. = )الان اینو تلگرام دیدم
دیدین گفتم داره تعهدید میکن؟
پ.ن : پستی که ریپلای کردم رو بخونید
-
بابای مبینا نعمت زاده گفته
دخترم پیشنهاد ده میلیون دلاری قطر رو رد کرده.
حاجی اگ میخوای دروغ بگی بگو ولی حداقل ی رقمی بگو بگنجه، وینسسیوس تو رئال مادرید ده ملیون دلار نمیگیره. = )الان اینو تلگرام دیدم
دیدین گفتم داره تعهدید میکن؟
پ.ن : پستی که ریپلای کردم رو بخونید
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاینا رو نذار باز الان آقای موسوی میاد اعصابش خورد میشه
-
Akito ممنونمم چشات خوب میبینه🥲
چی بگم کلا نقاشیو خیلی دوست دارم.. همیشه هم خوب نمیشه الان دقیقا قبل اینکه این نقاشیو بکشم میدونی دقیقا پشت برگش چی کشیده بودم؟اینو
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این بنده خدا قرار بود این بشه:
-
@mr-vinyzo اتفاقا باید هیت بگیره تا متوجه بشه از سر جو چیزیو نگه...:/
رفتار غلط، غلطه
برای یه آدم عاقل، رفتار نا عاقلانه سزاواره هیته -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاستعداد :
-
به بهه حالتون چطوره
خوش برگشتید
جهاد همه جوره هر کاری بتونه می کنه
ماشین هر مدل بخوایید️
️
️
️
اولا قرار با همون ماشین برید جلو سر در دانشگاه بستنی فالوده شیرازی بخوریدااا️
️
️
ان شاء الله همیشه سلامت باشید
️
ولی بعد سال ها چون مرگ حق ه
و شما عاشق دانشگاه شیرازی وصیت تون بر زمین نباید بمونه
️
شوخی میکنم ان شاء الله همون دانشگاه رشته ای که دوست داریدنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjahad_121 جهاااد چش ماایی اینو بدون من با خیال راحت میمیرم چون میدونم وصایای منو ب درستی اجرا میکنی
-
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
حالا چرا شونه هاش انقدر پهنه؟ -
استعداد :
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 زهرا دلبندم تو اون ابرنگ عجق وجق چ استعدادی دیدییی؟
-
Michael Vey
حالا چرا شونه هاش انقدر پهنه؟نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدههویججج دستاش بازه شونه هاش پهن نیست
-
Zahra2020 زهرا دلبندم تو اون ابرنگ عجق وجق چ استعدادی دیدییی؟
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهب قول آقالویی خب حالا