هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 مه؟؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 نه بابااا
داداشمو میگفتم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo اتفاقا باید هیت بگیره تا متوجه بشه از سر جو چیزیو نگه...:/
یه روز یه نفر که تو اهل بازار به عنوان دلقک و آدم مزخرفی شناخته میشد، رفت جلو ملا نصرالدین یه متلکی گفت و حرف زشتی زد و ملا خندید بهش پول داد
این یارو هم دید عه چه باحال
یکم بعد رفت جلو یه نفر دیگه همین حرفارو زد، یارو پادشاه بود و فرداش اعدامش کردن
رفتار غلط، غلطه
طرف ۱۸ رو رد کرده پس یه آدم عاقل و بالغه
برای یه آدم عاقل، رفتار نا عاقلانه سزاواره هیته -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیگم بهش فوش بدیم و این حرفا
ولی جای انتقاد داره -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
میفتم یاد وقتی که علیرضا قربانی زنش فوت کرد و بعدش کنسرت گذاشت و چون ناراحت بود صداش زیاد اوکی نبود و خیلی انتقادها گرفت و انتقادها هم درس بودن کاملا!
علیرضا قربانی درجه یکککه ولیییی باید وقتی نمیتانه، اجرا نکنه! زنم فوت کرده و فلان شد و بهمان نداریم!
کسی که در هر حرفهای میره بالا و میره جز حرفهای ها باید بدانه که کجا چه میگه و کجا چه رفتاری مکنه! ایکه طرف ۱۹ سالشه و طرف باباش پیشش نبود و خالش بغلش نبود نشد حرف! طرف جز حرفهای هاس باید بدانه داره چه میگع و چه مخواد!مهران مدیری گفت بچه بودم رفتم خانه یکی عه بزرگان برا تست. زمستان بود برف بود کفشام کثیف بود. تا وسط راهرو رفتم، صدام کرد گفت گمشو بیرون سال دیه همین موقع بیا، عع چرا مه که هنوز اصن چیزی نگفتم!! لازم نی چیزی بگی هنرمندی که انقد شعور نداره وقتی میره خانه مردم کفش برفیشه بتکانه بعد بره تو بدرد نمخوره!
بله ایجوریاس
-
میخواستم آهنگ لاله تی ام بکس رو بذارم روش ولی بخاطر این چند روز نمیشه
-
Akito ممنونمم چشات خوب میبینه🥲
چی بگم کلا نقاشیو خیلی دوست دارم.. همیشه هم خوب نمیشه الان دقیقا قبل اینکه این نقاشیو بکشم میدونی دقیقا پشت برگش چی کشیده بودم؟اینو
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
بابای مبینا نعمت زاده گفته
دخترم پیشنهاد ده میلیون دلاری قطر رو رد کرده.
حاجی اگ میخوای دروغ بگی بگو ولی حداقل ی رقمی بگو بگنجه، وینسسیوس تو رئال مادرید ده ملیون دلار نمیگیره. = )الان اینو تلگرام دیدم
دیدین گفتم داره تعهدید میکن؟
پ.ن : پستی که ریپلای کردم رو بخونید
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینا رو نذار باز الان آقای موسوی میاد اعصابش خورد میشه
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito ممنونمم چشات خوب میبینه🥲
چی بگم کلا نقاشیو خیلی دوست دارم.. همیشه هم خوب نمیشه الان دقیقا قبل اینکه این نقاشیو بکشم میدونی دقیقا پشت برگش چی کشیده بودم؟اینو
این بنده خدا قرار بود این بشه:
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استعداد :
-
jahad_121 جهاااد چش ماایی اینو بدون من با خیال راحت میمیرم چون میدونم وصایای منو ب درستی اجرا میکنی
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
حالا چرا شونه هاش انقدر پهنه؟ -
Zahra2020 زهرا دلبندم تو اون ابرنگ عجق وجق چ استعدادی دیدییی؟
-
هویججج دستاش بازه شونه هاش پهن نیست
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب قول آقالویی خب حالا
33849/154770