هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@هویججج
حتمااا️
یک بارونی هم اومده باشه هوا هم سرد باشه -
یادمه کلاس ششم رو تموم کردم رفتم چند بار دنبال داییم کار و وقتی بهم پول داد رفتم جنگا خریدم
بعد از گذشت 7 سال از اون روزا امروز بازی کردم باهاش و کیف داد -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist آره ببین یچی بگم بهت.من اگر بهم بگن یچیتو میتونی عوض کنی احتمال ۹۹ درصد صدام باشه.با اینحال یروز تصمیم گرفتم یپذیرم شاید صدام اونقدام بد نیست.خب دنیا به ادمای صدا ناخوب هم احتیاج داره و فککنم مشخصهمثلن چنتا تاپیکو وویس گرفتم جواب دادم
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بده
جوابو که حتما واسه آگاهی شخصی پرسیدم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
انقد همیشه تستی امتحان دادیم دانشگاه
که این ترم اخر تئوری مدیریت گفت نه من تشریحی میگیرم جزوه ام نداد گفت رفرنس بخونید
مردددددد اخه برای یه واحدی که هیچوقت به کارم نمیاد؟
ماهم رفتین اینور اونور مباحث و جزوه پیدا کردیم
بعد من یادمه اصلا سوال یه چیز دیگه پرسیده بود من پنج خط پر راجب چیزی که خودم دوست داشتم توضیح دادم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist خب فککنم به آگاهی لازم رسیدی
-
آقای شاملو، خجالت نمیکشی ایجو در مورد استاد شجریان نظر میدی؟؟ شرمت نمیا؟؟
بعد استاد چجو جوابته داد؟؟
اصن طرز صحبت کردن سطح شعور دو طرفه نشان داد. طرز صحبت کردن استاد و طرز صحبت کردن شاملو..
استاد چیزی نگف ولی مه میگم، اصن تو کیای مردک که در مورد موسیقی حرف بزنی؟؟ تو در حدی نیستی بخوای در مورد شجریان حرف بزنی! بگو استاد شجریان دهنت عادت کنه
-
این پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 مُرده حرص نخور
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️
به استراحت نیاز هست
تا این سردرد اروم بشه -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
... به قبرش بباره
49986/136764