هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
انقد همیشه تستی امتحان دادیم دانشگاه
که این ترم اخر تئوری مدیریت گفت نه من تشریحی میگیرم جزوه ام نداد گفت رفرنس بخونید
مردددددد اخه برای یه واحدی که هیچوقت به کارم نمیاد؟
ماهم رفتین اینور اونور مباحث و جزوه پیدا کردیم
بعد من یادمه اصلا سوال یه چیز دیگه پرسیده بود من پنج خط پر راجب چیزی که خودم دوست داشتم توضیح دادم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist خب فککنم به آگاهی لازم رسیدی
-
آقای شاملو، خجالت نمیکشی ایجو در مورد استاد شجریان نظر میدی؟؟ شرمت نمیا؟؟
بعد استاد چجو جوابته داد؟؟
اصن طرز صحبت کردن سطح شعور دو طرفه نشان داد. طرز صحبت کردن استاد و طرز صحبت کردن شاملو..
استاد چیزی نگف ولی مه میگم، اصن تو کیای مردک که در مورد موسیقی حرف بزنی؟؟ تو در حدی نیستی بخوای در مورد شجریان حرف بزنی! بگو استاد شجریان دهنت عادت کنه
-
این پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 مُرده حرص نخور
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️
به استراحت نیاز هست
تا این سردرد اروم بشه -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
... به قبرش بباره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 سه حرفه؟
-
واقعا میشه از خاطرات دانشگاه کتاب درآورد
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عا
-
من همیشه سر اناتومی و فیزیولوژی مغز سوالم این بوده چرا مغزم کاری که خودش داره انجام میده رو نمیخواد به حافظم یاد بده؟
چرا انقد خسیسی تو؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهش میگم چیزشو دراوردی بس که قهر بودی سر این مورد بیخود
میگه چیزشو تو دراوردی بس که ایگنور کردی این موضوعو
عزیز من فدات بشم معلومه ایگنور میکنم وقتی قرار باشه ادامه بدم و دعواشه تهش -
Matin Mousavi 1 چ شده؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کردی من اعصاب نداشتمو از جوب اوردم؟
49993/140554