هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چهار کیلومتر گریه داره؟
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny نه این اگه تو تلگرام بود
خنده زیاد محبوب میشد
-
هوووففف
-
Blue28 طرف اومده یه دور چرخیده عاشق یکی از دخترا شده فرداش مامانشم آورده میگه مقنعه طرف زرشکی بوده
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینهنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
با کی کار داری تو؟! -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا یکم زیاد کرده پیاز داغشو
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam
هاع. آز اون لاحاظ.
از ایناس -
کاش میشد برای چن دقیقه یا چن روز مُرد
-
@AmirBarsam
با کی کار داری تو؟!نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny صبح بحث همین بود که کدوم دخترا رو پسند کرده
همشونم یه دور دید ولی هی میگفت نه این نیست
حالا انگار ما اونی که مدنظر این بوده رو گروگان گرفتیم -
@AmirBarsam
هاع. آز اون لاحاظ.
از ایناسنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny آره
-
واقعا اشکم داره در میاد الان
-
@danial-hosseiny صبح بحث همین بود که کدوم دخترا رو پسند کرده
همشونم یه دور دید ولی هی میگفت نه این نیست
حالا انگار ما اونی که مدنظر این بوده رو گروگان گرفتیمنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
درمورد چی حرف میزنی؟! -
‹ زن گریههای روز و شبش فرق میکند،
سردردهای بیسببش فرق میکند...
گر چه اسیر کشمکش سیب و گندم است
اما برای عشق تبش فرق میکند.. -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قصهی عشقت باز تو صدامه
یه شب مستی باز سر رامه
یه نفس بیشتر فاصلمون نیست
چه تب و تابی باز تو شبامه -
الان تولد سیلیسه؟
-
Blue28 طرف اومده یه دور چرخیده عاشق یکی از دخترا شده فرداش مامانشم آورده میگه مقنعه طرف زرشکی بوده
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینهنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینهدیروز یکی اومده داروخونه چشمش یکی از دخترا رو گرفته و بقیه ماجرا
@danial-hosseiny -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لعبتی، هزار ماشالا
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینهدیروز یکی اومده داروخونه چشمش یکی از دخترا رو گرفته و بقیه ماجرا
@danial-hosseinyنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
منم یه بار رفتم فروشگاه پیش دوستم.
یه خانومی اومده بود میگفت پسرم اومده اینجا گفته از یکی خوشم اومده. من به دلم افتاده شما رو گفته
حالا دوست منم هی میگفت نه از کجا معلوم اینهمه دختر اینجا هست، اونم میگفت نه من حس میکنم شما رو گفته -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما هم همینو گفتیم ولی فکر کردن یکی دیگه از دخترا که از قضا مدنظر اینا بوده رو گروگان گرفتیم
-
@AmirBarsam
منم یه بار رفتم فروشگاه پیش دوستم.
یه خانومی اومده بود میگفت پسرم اومده اینجا گفته از یکی خوشم اومده. من به دلم افتاده شما رو گفته
حالا دوست منم هی میگفت نه از کجا معلوم اینهمه دختر اینجا هست، اونم میگفت نه من حس میکنم شما رو گفتهنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
آخه آدم میمونه چی بگه
باید بهش میگفتیم بیاد همه جا رو بگرده ببینه چیز دیگه ای پیدا میکنه یا نه