هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
آقای دولتشاه لایک نکن فقط
اگه چیزی میدونید ممنون میشم بگید _ Reza _
-
Zahra2020
ای بدبدختی ،بیا خوبی کن -
Zahra2020
ای بدبدختی ،بیا خوبی کندانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرم درد میگیره چیزی رو نفهمم
-
چقدر دلم برای بحث های زیست تنگ شد یهو:))
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگ گیر سه پیچ میدم تا بفهممش بالاخره
-
چقدر دلم برای بحث های زیست تنگ شد یهو:))
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآخ آخ گفتی ((((:
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین احتمالا منظورش از اینکه خارج نمیشه این بوده ۱۲۰۰ تای باقی مونده کاملا خارج نمیشه چون اگر خارج بشه شش ها رو هم میخوابن
-
ببین احتمالا منظورش از اینکه خارج نمیشه این بوده ۱۲۰۰ تای باقی مونده کاملا خارج نمیشه چون اگر خارج بشه شش ها رو هم میخوابن
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
باز داره میگه ۱۲۰۰ باقی مونده
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 احتمالا که نه قطعا
-
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
باز داره میگه ۱۲۰۰ باقی مونده
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شدهوای وای وای Blue28 ... مگ هوای باقی مونده ۱۲۰۰ تا نیست ؟
نسترن من تو رو میکشم خیالت راحت
-
وای وای وای Blue28 ... مگ هوای باقی مونده ۱۲۰۰ تا نیست ؟
نسترن من تو رو میکشم خیالت راحت
Zahra2020
باش منتظر باش -
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همش دلم میخواد غر بزنم
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فحش های ناموسی ب این زندگی
-
سوالتون رو میتونم بدونم؟
ببخشید نمیتونم تگ کنم کسی رو نمیدونم چرا اینطور شده -
@Hamid-s
یه سوال زیسته -
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد برم خودمو تو دریا غرق کنم
-
میتونید بفرمایید؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
یا همون اول شیرینی ه رو بخور
یا صبر کن دوتا شه با هم بخور
دیگه ناخونک نزن
وسط واسه ادم ضعیف هاست