هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حالا باز اگر پایه باشید توی تلگرام راحتتره تا انجمن.
-
هیچی پس
خیلی خیلی نمی دونستم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
که از مرگ غافل شود تا بمیرد️
-
اینجا فکر کنم فقط بچه ها جرعت حقیقت بازی کردند یک تاپیک بود
-
danial hosseinyreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
جرئت حقیقتو میشه تایپ کرد. مافیا رو نمیشه. -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
مافیا حضوری نیازه که رفتار ها همه چی سنجیده بشه بشه تشخیص داد کی شهروند کی مافیاو.. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to AmirBarsam on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam لطف داری️️
-
خیلی وقتم هست بازی نکردم 🥲
آخرین بار شبی بود که با بچههای دانشگاه دور هم بودین، هیچکدوم بلد نبودن و یهو گفتن یادمون بدین بازی کنیم. تا صبح بازی کردیم 🥲 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 قبلا دیدم ولی ایندفعه از اونجا نرفتیم
همون گردنه؟ خیلی وحشتناک پیچ تو پیچه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه موافقماا ولی چجوری بازی کنیمم اینجا؟
مثلا پیوی بگیم نقش ها رو
ولی دفاع و حرف ها رو تودلی -
خب پس هیچی
-
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 فک کنم ۴ تا داره
منم فقط یکشو دیدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to نقطه on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
خب پیوی گاد میشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخی برگشتممم=)
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر خوابیدم...
برقا هم برا بار دوم رفته -
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه
میتونم اپلیکیشن بهت معرفی کنم بری بازی کنی.نه اپ نه
میخواستم با بچههای انجمن باشه
نمیدونستمم چجوره بازیش... -
من نیازم تو رو هر روز دیدنه
از لبت "دوست دارم" شنیدنه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسر عموم هم چسبیده بهم و هرکاری داره ۳۰۰ بار اسمم صدا میکنه به هرجایی از بدنم که دستش برسه دست میزنه:/
چند ساعت بیشتر نیست اومدیم ولی داره روانی ام میکنه
52623/139068