هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بچها اگه سهمیه ۵ یا ۲۵ داشته باشید اعمال میکنید ؟ یا وژدانتون اجازه نمیده اینکارو کنید ... ممنون میشم جواب بدید :))
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بابونــــه یکی از روزهای بعد کنکور فامیلامون رو دیدم
داشت همینجوری تعریف میکرد ، از خاطرات میگفت بعد نمیدونم من حساس شدم یا اون بامنظور میگفت ، همش میگفت یادش بخیر ع راستی تو نبودی و کلا داخل تمام خاطرات تفریحیش نبودم :))
حتی خانواده میرفتن مهمونی مسافرت رفتن هر جا میرفتن من نبودم
نمیگم من مثل اون آدمایی بودم که خیلی جدی میخوندن و خسته و ناامید نمیشدن بودم ولی مثل آدمای بیخیال هم نبودم که کار خاصی بخوام کنم ، در کل نه از درس نخوندن لذت بردم و نه اینکه الان راضی ام
نمیدونم منم واقعا صد خودمو نذاشتم ، موضوع این بود تفریح هم نمیکردم اگه بهش تلف کردن بگم خیلی بهتر میخوره :))نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-ek بله متوجهم
شرایطی مشابه شرایط شما داشتم
با این حال ناراحت نیستم و امیدوارم همه چیز بهتر بشه -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرنیا اون روح خفته درونتو بیدار کن زننن چتهههه
مثل افسرده ها ی گوشه نشستی هیچ غلطی نمیکنی
ن فیلمی ن سریالی ن کتابی ن نقاشیی ن گیتاری ن خوش نویسیی ن گواهینامه ای ن هیچ کوفت و درد و زهر ماری
ای خداا آدِم باششش بِچِه -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر چن دیگ این حرفا اثر نداره
ادم نمیشم -
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نظر خودمم بگم ...
اعمال سهمیه حالا چه سواد کافی داشته باشی یا نه بنظرم ته نامردیه اتفاقا اونی ک درس میخونه داره میبینه بقیه چطور دارن برای رسیدن به رشته ایکس تلاش میکنن و اگه بدون توجه به اینا و فقط بخاطر اینکه بقیه هم اینکارو میکنن و قانونه و حقمه اینکارو کنه یه آدم خودخواه هست چ بخواد چ نخواد ... اون صندلیای دانشگاه حق الناسن و بنظرم کل دوران تحصیل و در آینده درآمد یه سهمیه ای حرامه :))
خودم تا الان با این دید بهش نگاه نکرده بودم و شاید تصمیمم یه چیز دیگ بود ولی الان با دونستن این چیزا قطعا سهمیه داشتم اعمال نمیکردم در هر شرایطی ... -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعععی
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیدوارم...
بعد از کلی کلنجار ذهنی، با این قضیه کنار اومدم وحالا حس بهتری دارم،امیدوارم تهش به چیز بیهوده ای ختم نشه...
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 درود بر تو
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اول ماه ک شد قطعا با دوستم میرم دور دور خفن
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
اما قبل از اون
نیاز دارم ک مامانمو راضی کنم
تا از قائمشهر تنهایی پاشم برم ساری یا بابل مثلا سینما فیلم ببینم
واقعا نیاز دارم یکم کارای تنهایی انجام بدم تا لوس و وابسته و بی دست و پا بار نیام -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
قطعا قبول نمیکنه
اما باید بکنه گگگگ -
نظر خودمم بگم ...
اعمال سهمیه حالا چه سواد کافی داشته باشی یا نه بنظرم ته نامردیه اتفاقا اونی ک درس میخونه داره میبینه بقیه چطور دارن برای رسیدن به رشته ایکس تلاش میکنن و اگه بدون توجه به اینا و فقط بخاطر اینکه بقیه هم اینکارو میکنن و قانونه و حقمه اینکارو کنه یه آدم خودخواه هست چ بخواد چ نخواد ... اون صندلیای دانشگاه حق الناسن و بنظرم کل دوران تحصیل و در آینده درآمد یه سهمیه ای حرامه :))
خودم تا الان با این دید بهش نگاه نکرده بودم و شاید تصمیمم یه چیز دیگ بود ولی الان با دونستن این چیزا قطعا سهمیه داشتم اعمال نمیکردم در هر شرایطی ... -
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 اره من از جنبه کنکور بررسیش کردم ... بقیشم همینه
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 +++
-
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
آره بابا
۸ ام بود مال ماعههه مال منم
من تکمیلی هم انجام دادمنه من همه اونایی که گفتنو برداشته بودم
چند واحدی؟
۲۰
نه من تکمیلی شرکت کردم آزمایشگاه برسه اونم نرسید
عه من 22 ام -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب دوستم ک همیشه پیشم گریه میکنه که رلش ترکش کرده و منتظر عذرخواهیش و یا کارماشه بگم ک طرف ن تنها ب هیچ جاش نیست بلکه الان اتفاقا حسابی شاد و سر حاله و اصلا بهت فکرم نمیکنه، یا زوده؟
️
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
+شهریه رایگان -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با من قدم بزن، من هوای تو رو نفس میکشم