هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 میدونی وقتی پرسپولیس تو آسیا میبازه چرا خوشحال میشم؟
اون دوبازی که رفتند فینال لیگ قهرمانان هر چیییی شبکه صدا و سیما بود داشتند از اون بازی ها حرف میزدن بعد سال 2007 که سپاهان رفت فینال لیگ قهرمانان، من که بچه بودم ولی بزرگترهامون میگن هیچ شبکهای جز اصفهان اون بازی رو پخش نکردنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam الان این وسط پرسپولیس مقصر بود؟
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قیمه ها رو نریزیم تو ماست ها
ورزش اسمش روشه
اون قهرمان های ورزشی چیزی کمتر از اونا ندارن
قهرمان های ورزشی برا کل یه ملت قهرمان محسوب میشن ولی اگه تو جامعه بگردیم میبینیم که اونایی که شما ازش حرف میزنید فقط برا یه عدهی مخصوصی قهرمان محسوب میشن -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اون دوبازی که رفتند فینال لیگ قهرمانان هر چیییی شبکه صدا و سیما بود داشتند از اون بازی ها حرف میزدن بعد سال 2007 که سپاهان رفت فینال لیگ قهرمانان، من که بچه بودم ولی بزرگترهامون میگن هیچ شبکهای جز اصفهان اون بازی رو پخش نکرد@AmirBarsam آخرین فینال اسیایی که استقلال باخت تو ورزشگاه پرسپولیسیا داشتن تیم حریفو تشویق میکردن:)))
-
یه سری چیزا خط قرمزه
اگه از اونا پا عقب بذاری، طرف مقابل یه قدم میاد جلو
این رو که برداشتی، دو روز دیگه مثلا قبل شروع بازی میگه اون نماد خلیج فارس رو از فلان جا بردار چون من میگم خلیج عربی. خلیج فارس رو قبول ندارم
روی چیزایی که برای مملکت اهمیت داره غیرت داشته باشیم. همین جوری ندیم بره -
اون دوبازی که رفتند فینال لیگ قهرمانان هر چیییی شبکه صدا و سیما بود داشتند از اون بازی ها حرف میزدن بعد سال 2007 که سپاهان رفت فینال لیگ قهرمانان، من که بچه بودم ولی بزرگترهامون میگن هیچ شبکهای جز اصفهان اون بازی رو پخش نکرد@AmirBarsam میدونی من چرا خوشحال میشم؟چون با ناحقی رفته
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek ولی دارم فکر میکنم اونایی که این کد رشته ها رو وارد میکنن دقیقا چی تو ذهنشون میگذره
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قانون قانونه
اگه هر کدوم از ما هم بخوایم یه قانونی رو نقض کنیم بعدم توجیه کنیم سنگ رو سنگ بند نمیشه
ای اف سی گفته هیچ تندیس و مجسمه ای از افراد سیاسی نذارین
میتونستند عکس بذارن -
-
Blue28
جدی هیچوقت سپاهان رو جزو تیم های ایرانی محسوب نمیکنن
ببین این زیرنویس پارسال شبکه خبره فک کنم@AmirBarsam 🫠🫠🫠🫠
-
@mahdi-ek ولی دارم فکر میکنم اونایی که این کد رشته ها رو وارد میکنن دقیقا چی تو ذهنشون میگذره
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-ek خیلی ها بخاطر علاقه میزنن
جدای از این
یکی از دبیران کنکور میگفتن یکی رو میشناسن که مهندسی شیلات رو زده و الان یکی از بزرگترین صادر کننده های ماهی و میگو و.... هست و درآمد بسیار بسیار خوبی داره
مهم علاقه هست
حالا ممکنه رشته خیلی خوب و مهم به نظر نرسه -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که نمیکنم نذاریم
آقا گذاشتن تندیس افراد سیاسی ممنوعه
خب بنر یا عکس میذاشتن
پارسال چی شد؟
مایی که تو اون ورزشگاه بودیم و با کلی ذوق و شوق رفته بودیم چه ضدحالی خوردیم؟
بعد حالا این به کنار
کل مسئولان اجرایی باشگاه و ورزشگاه هیچ کاری نمیتونن بکنن، امام جمعه اصفهان باید بیاد اجازه بده تندیس برداشته بشه
واقعا تو ایران هیچی سر جاش نیست -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Aqua_ نه ولی پرسپولیس سوگلی محسوب میشه
-
دارنده اولین جام شرافت
-
من که نمیکنم نذاریم
آقا گذاشتن تندیس افراد سیاسی ممنوعه
خب بنر یا عکس میذاشتن
پارسال چی شد؟
مایی که تو اون ورزشگاه بودیم و با کلی ذوق و شوق رفته بودیم چه ضدحالی خوردیم؟
بعد حالا این به کنار
کل مسئولان اجرایی باشگاه و ورزشگاه هیچ کاری نمیتونن بکنن، امام جمعه اصفهان باید بیاد اجازه بده تندیس برداشته بشه
واقعا تو ایران هیچی سر جاش نیست@AmirBarsam رفته بودی؟
-
@mahdi-ek خیلی ها بخاطر علاقه میزنن
جدای از این
یکی از دبیران کنکور میگفتن یکی رو میشناسن که مهندسی شیلات رو زده و الان یکی از بزرگترین صادر کننده های ماهی و میگو و.... هست و درآمد بسیار بسیار خوبی داره
مهم علاقه هست
حالا ممکنه رشته خیلی خوب و مهم به نظر نرسهنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبابونــــه نه آخه میدونی
من اگه خودم بچه شمال و جنوب نباشم
مهندسی شیلات برام رشته خوبی نمیشه
حالا اینم از زیر شاخه های مهندسی کشاورزیه
بستگی به محیط زندگی دارن بیشتر -
@AmirBarsam خب یقه صدا و سیما رو باید گرفت نه پرسپولیس که