هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseinyنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
ولی حالا که دقت میکنم
یه روز «بهترین؟»
یه روز «پِسَری»
یه روزم «مردِ تنهای شب»
دوم شخص جمعِ مفردِ مرکبِ سوم شخصِ مُرَخَّم
تکلیف ما رو روشن کنین لطفا -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیدوارم حالتون خوب شه
-
هعییی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به پیش روی من تا چشم یاری میکند، دریاست
چراغ ساحل آسودگیها در افق پیداست
در این ساحل که من افتادهام خاموش
غمم دریا ، دلم تنهاست
وجودم بسته در زنجیر خونین تعلقهاست! -
بابونــــهنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
به من گفت بیا اینجا بعد خودش رفت
Ainoor -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 گیجون خیرع قالسین
و همچنین شما
پ.ن: راستش اینو از اینترت کپی کردم و امیدوارم معنی دیگه ای بجز شب بخیر نده -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 شبت قشنگ آیناز
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جدی هروقت یکی اینجا ناراحته از اعماق قلبم ناراحت میشم
نمیدونم چطوری بگم -
پرستو بابایی
بوسسسس به تو نسی بوسسسس -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی اگه دوست داری بذاری و بهترت میکنه، پس بذار
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی هر چه میخواهد دل تنگت بذار
مرسی بچه ها مرسییی
-
پرستو بابایی هر چه میخواهد دل تنگت بذار
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اگه دوست داری بذاری و بهترت میکنه، پس بذار
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
می دونم -
بابونــــهreplied to آقایِ همساده on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 میده بابا
به ازای هر روز ندادن ۱۵ درصد سود بکش روش -
پرستو بابایی گل فرمایش می کنی
پست 82521 از 146622