هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی جو بد میشه
پس..
ترجیحا نمیزارم((:🤍 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat برو خدا پشت و پناهت
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی دوست دارم تا فردا از این متن ها بزارم(:
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 ممنونم با اینکه ترک تبریز نیستی تلاش میکنی بهم ترکی تبریز یاد بدی، واقعا ممنونم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جملات زیبایی میگم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to danial hosseiny on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny کامرد... مراقب خودت باش...
-
@_maya هنوز پولمو نداده
-
danial hosseinyreplied to Akito on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
سخته ولی ممکن.
میشه ریسک کنیم بذاریمش روی ضریب سهبرابر کار رو شروع کنیم. اینم میشه. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 خب پس اسمش بذارین «یاشاسین آذربایجان»
اینجوری من میتونم بگم یاشاسین یاشاسین آذربایجان -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کشور تاسیس کنین به نام آذربایجان
یه ذره اسمش آشنا نیست برات؟!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم یه کشور تاسیس کنین به نام آذربایجان
چون من ترکیم خوب نیست و فقط یاشاسین آذربایجان بلدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر من این روزها کافکا رو درک می کنم
وقتی تو یکی از نامه هاش می نويسه:
«خوب نیستم، با تلاشی که الان می کنم که به
زندگی بچسبم، می تونستم اهرام مصر رو بسازم»
پست 82541 از 146622