هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کار ندارم خدایا...
ازتم هیچی نمیخوام ...
باهاتم قهر نیستم
ولی خداییش به خدایی خودت قبول کن باید از دستت دلخور باشم دیگه ....
اخه مرد حسابی منو تو با هم برو بیایی داشتیم یه روزگاری داشتیم اینطوری بامن تا میکنی ؟؟
اصلا دلت میاد ؟؟
از اینایی نیستم که بگم ای خدایا من از تو روی برمیگردونم چون فلان کارو نکردی ولی خوب هی هیچی نمیگم دلیل نمیشه توم هی مارو سیا کنی
بدم قبول .بنده ی بدی بودم واست قبول ولی دیگه مردددد بد ترین بنده هات که نبودم که با من اینجوری میکنی...
ای میگن تو کریمی تو رحیمی و.. اصلا درست همه ی اینا هست اما بزار قبول کنم این چندوقت مارو تو هیدن فولدرت گذاشتی یادتم رفته سر بزنی...
اصلا هم نمیخوام به من لطف کنی این همه خواستم تهش شده این . هم به اندازه ای که هستم بهم بده بیشترم نمیخوام ...دلیل نمیشه چون بدم ازم برداری که ...
خلاصه سرتو درد نیارم دیگه زیاد وقتی نداریم اینسری دیگه سرت منت نکنم که ای چیکار کردم برات چیکار نکردم برات اگه سفیدم نمیکنی سیاهمم نکن ...شبت بخیر...#تودلی
-
استرس که میگیرم اون کاری که باید بکنمو انجام نمیدم
باید درسمو میخوندم ولی استرس گرفتم و نخوندم
فردام امتحان دارم
خیلی برام مهم نیست ولی خب یه نمره ۱۸ ایی میخوام ازش🥲🥲🥲 -
زندگیم زیادی غم انگیزه
-
دانشجو های عزیزززززز الان که فکر کنم امتحاناتتون افتاده شهریور و اکثرا خونه هاتون هستین، چیزی اگه درست کردین(هر چیزی!) خیلی خوشحال می شم اینجا باهامون به اشتراک بذارید. اگه وقت توضیح مختصر دادنش رو هم داشته باشید که خیلی عالی می شه و اگه نه هم که هیچی
من که خیلییی مشتاقم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-پیراپزشکی
دانشجویان-پزشکی
دانش-آموزان-آلاءکاش اینو دیروز میدیدم .
شیرینی پخته بودم ! -
-
ی ساعته نشستم به اینجا زل زدم ک چی
-
دلم از همه دنیا پره
-