هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _
بله واقعا
خیلی حق میگه(نه لزوما باب میلمون یا انرژی مثبت. حتی بعضی شعار های کتب انگیزشی رو نقض میکنه با حرف هاش)
البته ناگفته نماند؛ کتابی هست که نمیشه مثل داستان خوندش . و بایستی آرام و با تفکر خوندش.
و حتما نیاز نیست از اول شروع بشه. عنوان های مختلف داره(بیشتر در حد ۲_۳ صفحه)
جزء دسته کتب روانشناسی و فلسفیه
بخشی از کتاب:ما انتظار داریم کسی باشد، چیزی و یا نیرویی فراتر از ما تا به ما پرواز را بیاموزد، پرواز از فراز دردها و رنج ها. حقیقت این است که قصۀ پرواز یک قصۀ قدیمی شکست خورده است. پرواز هیچ گاه برای ما نبوده و نخواهد بود. پرواز داستان پرندگان است. ما آدم هایی هستیم که بر روی پاهایمان راه می رویم و دنیا را با دست هایمان لمس می کنیم. داستان ما، دیدن و حس کردن و لمس کردن است. با همین بدن و همین ذهن!
-
غوصه دارم
-
خداروشکر که دغدغه ام درس و قبولی کنکوره یه ترم رفتم دانشگاه اینقد حاشیه داشت که دلم برا این دغدغه ها تنگ شده بود آرامشششش ( استاد شیفو )
-
این پست پاک شده!
-
خداروشکر که دغدغه ام درس و قبولی کنکوره یه ترم رفتم دانشگاه اینقد حاشیه داشت که دلم برا این دغدغه ها تنگ شده بود آرامشششش ( استاد شیفو )
-
هوففف
-
خدایا این بچه های جزوه نویس جوری جزوه رو نوشتن که من برای ویراستاری رسما باید جزوشونو کلا از اول بکوبم و از نو بنویسم
-
Anzw 18 قربونت برم که، بخاطر تو عکس گرفتم اصلن
-
Anzw 18 آرهه :>>>
-
ای کاش بابام زودتر پیگیر مودم جدید خریدن بشه
بسته های همراه خیلی گرون تر از وای فاین -
-
من خودم ختم روزگارم کلی حاشیه و اعصاب خرابی داشتم الان یاد گرفتم همه چیزو کنار بزارم و فقط آرامش داشته باشم
در اصل توبه کردم چیزی که قراره آرامشو ازم بگیره سمتش نرم