هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
ولی من وقتی بابام داداشمو دعوا میکنه جیگرم براش کباب میشه بیشتر اوقاتم داداشمو قایم میکنم بابام پیداش نکنه
-
_ Reza _
خیلی ممنونم لطف کردی -
میخام از ی عکس دیگه بچگیم رونمایی کنم بگین این بچه زدن داره؟
-
Akito
شکر مچکر مرسی
ی سواللل
Jujutso kaisen خوبه؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟
(آخرین سریال انیمهم برمیگرده به کوزت)
Anzw 18 اممم... حقیقتش خودم ندیدم
به دو دلیل
۱-هنوز حتی مانگا(چیزی که از روش انیمه میسازن) هم تموم نشده، پس انیمه یه چندسالی مونده تا تموم شه
۲-خیلی اورریتده، یعنی بیش از حد بهش توجه شده
البته از اونجایی که شما خیلی غرق در دنیای انیمه نیستین(خداروشکر)، اگه با کامل نبودن داستان مشکلی ندارید و انیمه های اکشن و بزن بزن با مبارزه های جذاب رو میپنسدید، بشدتتتتت پیشنهاد میکنم🫵
-
ولی من وقتی بابام داداشمو دعوا میکنه جیگرم براش کباب میشه بیشتر اوقاتم داداشمو قایم میکنم بابام پیداش نکنه
Blue28 بابای من هیچوقت آبجیم رو دعوا نکرد
یا خودم تنها دعوا میشدم
یا دوتایی باهم دعوا میشدیم -
چه جالب
منم یکی دوبار اومدم با آبجیم دعوا کنم
یهو دیدم عه این چرا داره گریه میکنه
تا به خودم اومدم دیدم بابام با ابرو های اخم کرده پشت سرم وایساده بعد از یه عالمه فریاد، یهو یه چک اومد تو صورتم:/
یبار هم یه توپ رو خیلی آروم پرت کردم سمتش ولی نمیدونم چرا یهو جیغ زد گریه کرد، به محض اینکه بابام اومد منو دعوا کرد، گریه خواهرم تموم شد و انگار نه انگار که مثلا یه قاتل بالا سرش بوده:/
داشت فیلم بازی ویکرد:/
دیگه بعد از اینا بود که فهمیدم آبجیم نیروی پشتیبانی قوی ای داره و بیخیالش شدم -
@AmirBarsam
-
Blue28 بابای من هیچوقت آبجیم رو دعوا نکرد
یا خودم تنها دعوا میشدم
یا دوتایی باهم دعوا میشدیم -
Anzw 18 اممم... حقیقتش خودم ندیدم
به دو دلیل
۱-هنوز حتی مانگا(چیزی که از روش انیمه میسازن) هم تموم نشده، پس انیمه یه چندسالی مونده تا تموم شه
۲-خیلی اورریتده، یعنی بیش از حد بهش توجه شده
البته از اونجایی که شما خیلی غرق در دنیای انیمه نیستین(خداروشکر)، اگه با کامل نبودن داستان مشکلی ندارید و انیمه های اکشن و بزن بزن با مبارزه های جذاب رو میپنسدید، بشدتتتتت پیشنهاد میکنم🫵
-
Anzw 18 خواهش میکنم
-
Akito داداش منم میگه شما دخترا دوتا سلاح دارین یا خودتونو لوس میکنین آدم دلش نمیاد کاری کنه یا صدا میزنید باباااا🥲
-
به ی تغییر نیاز دارم
-
Akito داداش منم میگه شما دخترا دوتا سلاح دارین یا خودتونو لوس میکنین آدم دلش نمیاد کاری کنه یا صدا میزنید باباااا🥲
Blue28 به خدا که حق میگه