هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@jahad-20
چجوری میتونن به یه دانش آموز تجربی اطلاعات به درد بخوری منتقل کنن؟
آموزشاشون صرفا برای اینه که یکی به نتیجه برسه که در رشته های مرتبط با پژوهشگاه رویان تحصیل بکنه یا جنبه آموزشی هم داره؟ -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Aqua_
سلام خوبم خداروشکر شما خوبید ؟
ببخشید همون کاربر نیستی که اخراج شدی ؟
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد کیف داد این تستای معادله درجه دو ایکیو
اصلا گوشت شد به تنم -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Aqua_
آها پس سوءتفاهم بود
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا قدیمی ها نیستن ؟!
-
نسترن
-
سارا
-
موسوی
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دولتشاهی
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@jahad-20
چجوری میتونن به یه دانش آموز تجربی اطلاعات به درد بخوری منتقل کنن؟
آموزشاشون صرفا برای اینه که یکی به نتیجه برسه که در رشته های مرتبط با پژوهشگاه رویان تحصیل بکنه یا جنبه آموزشی هم داره؟نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist من شرکت نکردم نمیدونم
خیلی اتفااااااقی تو سایت دیدم
دوره های مختلفی دارن حتی دوره های برای کتاب زیست شناسی بچه های تجربی دهم یازدهم دوازدهم
مجازی دارن
دوره های چند روزه حضوری هم دارن
فکر میکنم دوره ها هم جنبه ی اموزشی داره که یه چیزی یاد بگیری چون گواهی هم میدن هم کمک کننده به دانش آموزان برای انتخاب های بعدی شون -
@f-nalist من شرکت نکردم نمیدونم
خیلی اتفااااااقی تو سایت دیدم
دوره های مختلفی دارن حتی دوره های برای کتاب زیست شناسی بچه های تجربی دهم یازدهم دوازدهم
مجازی دارن
دوره های چند روزه حضوری هم دارن
فکر میکنم دوره ها هم جنبه ی اموزشی داره که یه چیزی یاد بگیری چون گواهی هم میدن هم کمک کننده به دانش آموزان برای انتخاب های بعدی شون@jahad-20
ممنونم ازتون -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیجی کجاست 🥹
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
سلام خوبین آقای یوسفی ؟
-
Zahra2020
سلام ممنونم خانم کاظمی
شما خوبین؟ خوش میگذره؟ -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی یهویی یکی از دوستان که زیاد هم با هم صمیمی نیستیم زنگ زد گفت چند قدم با ضریح امام رضا فاصله دارم تو از ذهنم گذشتی صحبت کن:)))
قربونت بشم من امام رضا که خواستی بگی من همه جوره حواسم بهت هست حتی وسط تصمیمی که گیج شدی براش :))) -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist خواهش میکنم
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
خوبم خداروشکر
بچه ها کجان
بدجوری دلم تنگ شده واسه بچه های انجمن 🥲🥹