شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم ویل اسمیت دوست نداره آدم برفی درست کنه
f47607132d6439aa901f03cc5af748a1.mp4 -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مغزم ساعت ۳ صبح
:
6d280b76d9efb081a7636897a04d68d0.mp4 -
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- سلام، باکتری کجاست؟
- کلاس ۲۰۲
- داداش تو کرم داری؟
- نه داداش من انگل دارم
از جمله مکالمات رشته های علوم پایه :)))
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرروز به جای درس خوندن میشینم محاسبه میکنم که اگر امروز هم درس نخونم، فرداها باید چند صفحه بخونم.
- یورص
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
+دیگه به دخترم پیام نده
-دخترت؟
دخترمووون
میدونی بهم میگه ددی -
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مراحل خریدکردن خانوما: 1- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم 2- پوشیدنش ک ضررنداره 3- انگاربرای من ساختنش 4- حالا ی بار ک صدبار نمیشه 5- اقا اینوحساب کنید
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ﺩﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻔﻮﻥ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﻦ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻔﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﺑﺸﻢ ﻧﻤﯿﺸﻪ . . . ﺩﮐﻤﺸﻮ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺩﺭ ﺣﯿﺎﻁ ﺑﺎﺯ میشه...
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آتیئسم ها( خداناباورهای سرزمینم) دینی صفحه چندین؟
-
بچه که بودم یه بار معلم قرآن گفت: مجسمه هایی که تو خونتون دارین حکم بُت رو دارن، منم از رو بچگی تا رسیدم خونه همه رو شکستم و چکش رو گذاشتم کنار یه مجسمه که باقی مونده بود.مامانم اومد دید گفت اینجا چی شده؟ گفتم از مجسمه بزرگ بپرس..
جوری کتکم زد صدای غاز وحشی میدادم
-
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی از بچگی سه چرخهام شد دوچرخه فهمیدم که آدم گاهی با کم شدنها بزرگ میشه... پس اگه نمرهت کم شد فدای سرت، تو شخصیتت داره بزرگ میشه !
فعلا با همین خودتونو دلداری بدید تا ببینم بعدش چی میشه
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده