شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
-
این پست پاک شده!
-
-
Reyhaneh golmohamadi تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Reyhaneh golmohamadi تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Reyhaneh golmohamadi تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Reyhaneh golmohamadi تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Maryam Nateqireplied to Reyhaneh golmohamadi on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
Reyhaneh golmohamadi
دقیقا -
-
مطمئنم یکی رو پله هایِ ترقی من
صابون مالیده
هی لیز میخورم میرم سر جای قبلی
.
-
این پست پاک شده!
-
-
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اتاقی که درش رو به مانیتور کامپیوتر باز
بشه از نوار غزه نا امن تره -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
⸀˼
مسافرت رفتن با خانواده
مثل مرگ مغزی میمونه
زندهای ولی هیچ غلطی نمیتونی بکنی -
امروز ناهار قیمه داشتیم.
خواهرم:آخ جووووووون قیمه
مامانم با آهی جگرسوز:من از قیمه متنفررررررررررررم
خواهرم:پس چرا درست میکنی؟
من با لحنی احساسی:چون ما دوست داریم.
مامانم:نه خیر.واسه اینکه نمیدونم دیگه چه کوفتی باید بریم تو اون شکم های صاب مرده تون :| کارد بخوره به اون خندق بلا :////یعنی قدرت تخریب عملیات تروریستی هم این قدر نبود.
-
دیدین بعضیا به ماسک میگن ماکس
مامان بزرگم اینجوری میگه حالا اینو ول کنید
پسر عمم رو چیکار کنم که کلاس هشتمه و 13 سال سن داره اون به ماسک میگه ماکس
یکی بهم بگه چطوری بزنمش که مرگ طبیعی جلوه بده
-
گوشی بابام رو گرفتم یخورده حافظهشو خالی کنم سَبک بشه حالا هر مشکلی تو گوشیش پیش میاد میگه تقصیر توعه چند وقت پیش حقوقشو نمیریختن اساماس نمیومد میگفت اینم تو گند زدی توش
-
خوش به حالتون یه خودکشی نمادین میکنین بعد خانوادتون میذارن هر غلطی دلتون خواست بکنین
بابای من اگه بفهمه خودکشی کردم و زنده موندم خودش با ساطور گردنمو از تنم جدا میکنه:/
6040/11724