شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻮﻕِﺩﻳﭙﻠﻤشو ﺗﻮ ﺭﺷﺘﻪ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﭘﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﺍﻫﻠﻲ
ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﻏﻴﺮﺍﻧﺘﻔﺎﻋﻲ ﻭ ﻏﻴﺮﺣﻀﻮﺭﻱ ﻋﻠﻤﻲﮐﺎﺭﺑﺮﺩﻱ
ﺗﻮ ﻗﺮﻳﻪﻱ ﻣﺴﻠﻢﺁﺑﺎﺩ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﺑﻊ ﻳﺎﻗﻮﺕﺷﻬﺮ ﺳﻔﻠﻲ ﻣَﻤَﺴﻨﻲ ﺑﻪﺯﻭﺭ
ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﻣﺸﺮﻭﻃﻲ ﻭﺩﻭ ﺟﻠﺴﻪ ﺗﺸﮑﻴﻞﺷﻮﺭﺍ
ﻭﻧﺎﻣﻪ ﺍﺯﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﻣﺴﺠﺪﺷﻮﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ(ﻧﻔﺴﻢ ﮔﺮﻓﺖ)
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﻴﮕﻪ:ﺍﺯﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺑﺎﻳﺪﺭﻓﺖ ،ﺳﻘﻒ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻭﺍﺳﻪﻣﻦﮐﻮﺗﺎﺱ!
ﺧﻮﺏ ﻋﺰﻳﺰﻡ ….!!خخخخاین پست پاک شده! -
اولین بار که تو عمرم تقلب کردم سال اول ابتدایی سر امتحان ریاضی بود :دی
پیس پیس (من خطاب به جلوییم)
گردی عدد 9 سمت چپشه یا راستش ؟
جلوییم : چپ
من : چپ کدوم طرفه ؟این پست پاک شده! -
یه بار زنگ زدم خونه ی دوستم گفتم علی هست؟
مامانش گفت با رضا صابری بیرونه
گفتم رضا صابری که منم
گفت مگه پیشت نیست؟ گفتم اها آره اینجاست :|این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Mousavi %(#ff0000)[اسپم] نکنین
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن سر یخچال که میرم با پارچ آب میخورم!
اونم از سمتی که دستۀ پارچه!
تزمم اینه که کسی عقلش نمیرسه
از این سمت بخوره دهنیش کنه
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Alireza Mousavi %(#ff0000)[اسپم] نکنین
Amir ali Nikfard ضد اسپم فقط خودت
-
زندگی یه دانشجوی پزشکی از همونجا سمی میشه که وقتی میفهمن پزشکی قبول شدی با هزاران منطق بی منطق تلاش میکنن تورو ترغیب کنن تو رشته ای تخصص بگیری که خودشون بیمار اون رشته تخصصی هستن.
-
زندگی یه دانشجوی پزشکی از همونجا سمی میشه که وقتی میفهمن پزشکی قبول شدی با هزاران منطق بی منطق تلاش میکنن تورو ترغیب کنن تو رشته ای تخصص بگیری که خودشون بیمار اون رشته تخصصی هستن.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شدهبخشی از زندگی دانشجو پزشکی دانشگاه آزاد:
سر ختم بابا بزرگش می خواد به عنوان نوه بزرگ تر حرفی بزنه می گه: "آقا جون خیلی سختی کشید از اونجایی که دانشجوی پزشکیم از رو رنگ صورتش تشخیص دادم." -
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۴۰۱، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۴۰۱، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
مخصوصا افرادی که تاکید محکمی دارن که تخصص رو دندون بگیری 🥲
-
@Zahra-HD در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
چیچک در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
@Zahra-HD در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده