-
iman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23 هرچی باشم صدبرابرشما میدونم ک هیچی نیستید
همه چی اشکاره.همه میبینن شما چی هستین!!
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to parastou on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده
@parastu23 ......
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to parastou on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده
@parastu23 ........
-
mohammadhassan مثلا اخراج بچه هایی ک اعتراض دارن ؟ ما ک کلا از خدامونه دیگ نیایم اینجا
خب نیا .پس چرا الان اینجایی؟؟؟
-
mohammadhassanreplied to iman 1 on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan مثلا اخراج بچه هایی ک اعتراض دارن ؟ ما ک کلا از خدامونه دیگ نیایم اینجا
اعتراض راه داره نه اینکه بیان بگن دفعه دیگه فلانی اینجا باشه نامسوش جلو چشمه.
اگه از خداتونه پس نباید بیاید اینجا. -
royaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
منم با حرف شما موافقم
امتیاز بنده هم ب شما هیچ ربطی ندارهاوکی رویا جان.
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده
mohammadhassan .....
-
@parastu23 شما فعلا پاس کنید امتحانو حرف کنکور نزنید
شما اول کنکورتونو بدین ی رشته خوب قبول شین بعد مردمو راهنمایی کنید!!خودتون که چیزی نیستین مردم راهنمایی میکنین؟؟!!
-
JAVADM328.Greplied to mohammadhassan on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بسه دیگه آقا . آلا دو سه ساله بدون هیچ منتی فیلم میزاره.
حالا امسال اومده یه سری خدمات اضافه مثل بررسی آزمون رو پولی کرده خب چیکار کنه ؟ از هزینه های زیاد این موسسه چیزی میدونید ؟ با اون کسایی هستم که شاکی هستن؟ شما تا حالا یه سایت خشک و خالی هم نداشتید ببینید هزینه داره چه برسه به تشکیلات و دم و دستگاه.
بسه دیگه بابا، شورش دراومده.نشستید پای PC همینجوری دانلود میکنید میبینید فکرمیکنید الان اجی مجی شده فیلم اومده بیرون ؟ هیچی سردرنمیارید لطفا حرف نزنید.
اجی مجی شده خدا هدایتت کنه...منو خندوندی
-
خواهش میکنم تمومش کنید تا قبل از اینکه تمومش کنن. تمومش کنن بد میشه خودتون تمومش کنید.
-
JAVADM328.Greplied to Vezra on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط JAVADM328.G انجام شده
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کافیه لطفا خواهش میکنم ازتون
امضاتونو بردارین....امروز متوجه شدیم که هست
خودتون فکر کنم گرفته باشید چی گفتم -
@parastu23
منم با حرف شما موافقم
امتیاز بنده هم ب شما هیچ ربطی نداره -
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to parastou on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده
@parastu23 .....
-
mohammadhassanreplied to mohammadhassan on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا امسال اومده یه سری خدمات اضافه مثل بررسی آزمون رو پولی کرده خب چیکار کنه ؟ از هزینه های زیاد این موسسه چیزی میدونید ؟ با اون کسایی هستم که شاکی هستن؟ شما تا حالا یه سایت خشک و خالی هم نداشتید ببینید هزینه داره چه برسه به تشکیلات و دم و دستگاه.
بسه دیگه بابا، شورش دراومده.نشستید پای PC همینجوری دانلود میکنید میبینید فکرمیکنید الان اجی مجی شده فیلم اومده بیرون ؟ هیچی سردرنمیارید لطفا حرف نزنید.
-
@parastu23 شما کلا اینجا بمون تا عمرداری . امتحانتو نیفتی مراقب باش . بعدن بفکرکنکورتون باشید .
اولا به شما ربطی نداره.شما اگر ادم عاقلی هستین خودتون به فکر کنکور خودتون بودین!!
ثانیا دوباره میگم زندگی شخصی مردم بهش ما اصلا ربطی نداره! -
بسه دیگه بابا، شورش دراومده. -
کافیه لطفا خواهش میکنم ازتون
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan ممنون:| ما كه كلا مسكوت بوديم ادامش هم مسكوت ميمونيم
من ادمین باشم همین الان بن میکنم نمیزارم بمونه .
عمو والا بخدا ایشون به همه میپرن ....ما هم واجبات امر به معروف ونهی از خزعبلات گویی کردیم......
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to parastou on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده
@parastu23 ..........
-
JAVADM328.Greplied to mohammadhassan on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan ممنون:| ما كه كلا مسكوت بوديم ادامش هم مسكوت ميمونيم
من ادمین باشم همین الان بن میکنم نمیزارم بمونه .
اولین فرصت محد اقا رو ادمین کنه اقا سهراب.تا گاز انبری عمل کردن انجمن بهتر بشه
پست 23121 از 107093