-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
The most powerful motivational speeches I’ve ever heard in my life came from people who told me I couldn’t do something… You know why? Because when they told me I couldn’t do it, I was bounded and DETERMINED to show them I could! Tell me I can’t do it! I will prove you wrong, I will show you!” I WILL PROVE YOU because I believe in me
-
sata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تا کجا ادامه بدم امتحان
نگاه مادر و پدرم
خواهرو برادرم
اقوام
معلم هام
مدیر معاون
تاکجا باید
پیش بره
این بی آبروییاووووووووووووووووه اینا که فقط واس تو نیس
فک نکن اان اوضاع ما گل و بلبل تر از توعااطفه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تا کجا ادامه بدم امتحان
نگاه مادر و پدرم
خواهرو برادرم
اقوام
معلم هام
مدیر معاون
تاکجا باید
پیش بره
این بی آبروییاووووووووووووووووه اینا که فقط واس تو نیس
فک نکن اان اوضاع ما گل و بلبل تر از توراس میگه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 الان بايد خوشحال باشم يا ناراحت؟
-
Mahsa Ss باید ذوق مرگ بشی ..اصلا میدونی دکتر فرهنگ کیه؟
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
javad0140 الان بايد خوشحال باشم يا ناراحت؟
خنثی بودن بهتره
-
کسایی ک تلگرام دارن حتما اینو ببینن
https://t.me/CoolCast/225 -
The most powerful motivational speeches I’ve ever heard in my life came from people who told me I couldn’t do something… You know why? Because when they told me I couldn’t do it, I was bounded and DETERMINED to show them I could! Tell me I can’t do it! I will prove you wrong, I will show you!” I WILL PROVE YOU because I believe in me
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarmin313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بعضي ها اينطوري نيستن:( يه سريا لج ميكنن و به موفقيت ميرسن يه سرياا نياز به تشويق دارن تا خودشونو باور كنن
-
armin313 عالی عالی عالی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 فك كنم
نميدونم
در حال حاضر ميدونم كه مغزم ارور داده
من ديگه كتابخونه نميرممممممممممممممممممممممممممممم -
javad0140 فك كنم
نميدونم
در حال حاضر ميدونم كه مغزم ارور داده
من ديگه كتابخونه نميرمممممممممممممممممممممممممممممMahsa Ss شانس اوردم تجربی نیستم
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 من همينطور!
-
Mahsa Ss رشته ات چیه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 رياضي استم!:)
-
Mahsa Ss سلامتی همه ریاضیا
142 هزار نفریم
-
Mahsa Ss وای خدایا باورم نمیشه امروز به 21 ینفر پیام دادم هر 21 نفر تجربی بودن اصلا ناامید شدم..... فکر میکردم خودم فقط رشته ام ریاضیه اینجا
-
جدیدا ریاضیا همه جا رو گرفتن
قبلنا همشون تجربی بودن -
athena قشنگ کیف میکنیدا
-
پرچم ریاضیا بالاست