-
meysam خیـــــــــــــلی ممنون داداش
Mashlab313 سلامت باشید.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دکتر مهندسای الایی
دووووووستان یه سوال -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من وقتی تست زیست بزنم هر فصلی تست زدن وتحلیلش میشه 4 5ساعت به 6ساعت هم رسیده......خیلی وقتمو میگیره شما هم همینطورید???
منبع تستم آی کیو هست -
من وقتی تست زیست بزنم هر فصلی تست زدن وتحلیلش میشه 4 5ساعت به 6ساعت هم رسیده......خیلی وقتمو میگیره شما هم همینطورید???
منبع تستم آی کیو هست@dr.yassi اشتباه ترین منبع تست ممکن آی کیو ست.مهم سخت بودن تستا نیست.مهم استاندارد بودنش.هر کی تست سخت میزنه قوی تر نیست تو کنکور.الان شما خیلی اشتباه میکنی تست تالیفی میزنی.شما الان فقط باید تست های کنکور سراسری سالهای قبلو بزنی و کامل روشون تمرکز بذاری.اگه از من می شنوید دیگه با آی کیو کار نکینین.اینا حرف من نیست.اینا حرفای یکی از معروف ترین و بهترین معلم زیست های ایرانه.
-
@dr.yassi اشتباه ترین منبع تست ممکن آی کیو ست.مهم سخت بودن تستا نیست.مهم استاندارد بودنش.هر کی تست سخت میزنه قوی تر نیست تو کنکور.الان شما خیلی اشتباه میکنی تست تالیفی میزنی.شما الان فقط باید تست های کنکور سراسری سالهای قبلو بزنی و کامل روشون تمرکز بذاری.اگه از من می شنوید دیگه با آی کیو کار نکینین.اینا حرف من نیست.اینا حرفای یکی از معروف ترین و بهترین معلم زیست های ایرانه.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmeysam در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr.yassi اشتباه ترین منبع تست ممکن آی کیو ست.مهم سخت بودن تستا نیست.مهم استاندارد بودنش.هر کی تست سخت میزنه قوی تر نیست تو کنکور.الان شما خیلی اشتباه میکنی تست تالیفی میزنی.شما الان فقط باید تست های کنکور سراسری سالهای قبلو بزنی و کامل روشون تمرکز بذاری.اگه از من می شنوید دیگه با آی کیو کار نکینین.اینا حرف من نیست.اینا حرفای یکی از معروف ترین و بهترین معلم زیست های ایرانه.
meysam در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من تست گاج رو زدم کامل اما هیچ نکته ای دستگیرم نشد خیلی معموله یعنی سطح متوسط وآسونه.....
اما آی کیو چالشیه .....هرچی اطلاعات بدست اوردین رو به چالش میکشه که چه چیزی دستگیرتون شده....هیچ یک ازمنابع استاندارد نیست حتی کنکورهای آزمایشی.....وسخت برا ای کیو معنی نداره بنظرم یه سوالای استنتاجی ومفهومیه ویه دید دیگه ای هست......سوالات کنکور رو هرسه روز یه بار میزنم....نمیخوام ازالان کارکنم که بعدا برا سنجش خودم به درصد کاذب برسم -
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام.من نبودم جام خالی بود نه؟؟؟
باید برم .
خداحافظ -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام.من نبودم جام خالی بود نه؟؟؟
باید برم .
خداحافظنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام.من نبودم جام خالی بود نه؟؟؟
باید برم .
خداحافظسلام، خداحافظ
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط sata انجام شده
سلام
بچه ها ببخشید میخواستم بدونم شیمی امسال آقای آقاجانی تکمیل میشه ویدیو هاش یا نه کسی خبر نداره
بعد ببخشید کسی هست که همایشهای آنلاینو بره؟؟
شرایطش چیه دقیقن
بنظرتون مفیده برای کسی که خونده ولی تست نزده میتونه کمک کنه
اگه ترم 2رو بعضی از مباحثشو نخونده باشیم چی
ممنون میشم راهنماییم کنید -
یه بنده خدایی رو دیدم که در لفافه ضد اسلام حرف میزنه ولی تو حرفاش همش میگه ان شا الله .خدا اینو شفا بده گناه داره
-
یه بنده خدایی رو دیدم که در لفافه ضد اسلام حرف میزنه ولی تو حرفاش همش میگه ان شا الله .خدا اینو شفا بده گناه داره
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اینجاس?!
منو که نمیگی?!
آخه من فک کنم انشاالله رو زیاد میگم -
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اینجاس?!
منو که نمیگی?!
آخه من فک کنم انشاالله رو زیاد میگمبهاره انشاء الله زیاد میگی ضد اسلامم هستی؟ البته فضولی نباشه هاااااااااا.
-
سلام
بچه ها ببخشید میخواستم بدونم شیمی امسال آقای آقاجانی تکمیل میشه ویدیو هاش یا نه کسی خبر نداره
شرایطش چیه دقیقن
ممنون میشم راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
شرایطش چیه دقیقن
ممنون میشم راهنماییم کنیدسلام واسه همچین سوالایی تاپیک بزنی خیلی بهتره و زودتر جوابتو میگیری
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره انشاء الله زیاد میگی ضد اسلامم هستی؟ البته فضولی نباشه هاااااااااا.
کجا گفتم ضد اسلامم?!
-
کجا گفتم ضد اسلامم?!
بهاره آخه سهبا گفت یه بنده خدایی ضد اسلامه و همش میگه ایشالا.بعد شما گفتی نکنه منو میگی.این ینی شما ضد اسلامی و میگی انشا ءالله.
-
کجا گفتم ضد اسلامم?!
بهاره البته اگه اشتباه متوجه نشده باشم.
-
بهاره آخه سهبا گفت یه بنده خدایی ضد اسلامه و همش میگه ایشالا.بعد شما گفتی نکنه منو میگی.این ینی شما ضد اسلامی و میگی انشا ءالله.
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهmeysam در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه دیگه ایشون گفتن حرفاش ضد اسلامه نگفت خودش ضداسلامه که
...البته مِن باب مزاح گفتم که شاید منظورش من باشم
تا جایی که میدونم حرفام شاید اسلامی نباشه ولی غیر اسلامی هم نیس -
نه دیگه ایشون گفتن حرفاش ضد اسلامه نگفت خودش ضداسلامه که
...البته مِن باب مزاح گفتم که شاید منظورش من باشم
تا جایی که میدونم حرفام شاید اسلامی نباشه ولی غیر اسلامی هم نیسبهاره نه ضد اسلامی و نه اسلامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که جبهه شما رو نفهمیدم ولی باشه. -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره نه ضد اسلامی و نه اسلامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که جبهه شما رو نفهمیدم ولی باشه.مگه جنگه که جبهه بگیریم?!
-
بهاره نه ضد اسلامی و نه اسلامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که جبهه شما رو نفهمیدم ولی باشه.مگه جنگه که جبهه بگیریم?!
بهاره هههههههههههههههههههههه.نه خواهرم.جبهه اعتقادیه.منظور از جبهه اینه که تو کدوم گروهی نه جنگ.