-
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
علي كرامت) ) «2» -152 گزينه ي
در بي مهرگاني نظير هيدر (كيسه تنان) دستگاه گردش خون وجود ندارد و در حشرات،
تنفس مستقل از دستگاه گردش خون است كه در هيچ يك شبكه ي مويرگي كامل ديده
( 74 و 75 ، نمي شود. (گردش مواد) (زيست شناسي و آزمايشگاه 1، صفحه هاي 68
این سوالش درسته؟چون که کیسه تنان مویرگ ندارن کلا ولی ملخ داره اما کامل نیسش!اونطوری باشه سوالش غلطه فک کنم :|درسته دیگه من همینو درست زدم
-
Dr.Saraaareplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
صحبت از ساعت مطالعه شد اینجا ساکت شد ههه
من چون مدرسه میرم .. 6-7 اینا میشه
-
علي كرامت) ) «2» -152 گزينه ي
در بي مهرگاني نظير هيدر (كيسه تنان) دستگاه گردش خون وجود ندارد و در حشرات،
تنفس مستقل از دستگاه گردش خون است كه در هيچ يك شبكه ي مويرگي كامل ديده
( 74 و 75 ، نمي شود. (گردش مواد) (زيست شناسي و آزمايشگاه 1، صفحه هاي 68
این سوالش درسته؟چون که کیسه تنان مویرگ ندارن کلا ولی ملخ داره اما کامل نیسش!اونطوری باشه سوالش غلطه فک کنم :| -
Amirbernosireplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
البته فک کنم 4 روز بودش که شده بودش 16!اون موقع رو دور بودم حسابی!مانعی نداشتم!
-
صحبت از ساعت مطالعه شد اینجا ساکت شد ههه
-
Amirbernosireplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان نهایت ساعت مطالعه شما چقدره و ایا تونستید چند روز شت سر هم اینکارو کنید؟؟؟
من که اگه مشکل پیش نیاد میخونم :)چون از یادگرفتن لذت میبرم!
دکتر پاسخ سوال من نبود این...جواب بده طفره نرو متن پررنگ
این چن روزه و البته قبل از آبان مسمتر میانگینش 12 تا 14 بوده
-
astmn5975uhfkepreplied to Amirbernosi on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان نهایت ساعت مطالعه شما چقدره و ایا تونستید چند روز شت سر هم اینکارو کنید؟؟؟
دکتر پاسخ سوال من نبود این...جواب بده طفره نرو متن پررنگ
-
Amirbernosireplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
astmn5975uhfkepreplied to Amirbernosi on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
من بی سند حرف نمیزنم. -
-
Amirbernosireplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی هیچ وقت خودتونو باکسی مقایسه نکنین!از کسی الگو بگیرین اما مقایسه نه!ایکم هم واقع بین باشیم!مطمنا منی که تو دروسی مثل ریاضی ضعیفم نمیتونم فقط با درصد بالای زیست رتبه شم!!!رتبه شدن برنامه چند ساله میخوادش!
من برم به درسم برسمبرخلاف نظر دوستمون رتبه شدن برنامه شش ماهه تا یکساله میخواد.اما مهم تر از همه جدیت و مستمر بودن در مطالعه است. نکته اینکه نباید به دید زندانی بودن نگاه کرد.
ینی میشه ؟
-
astmn5975uhfkepreplied to Amirbernosi on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده
ولی هیچ وقت خودتونو باکسی مقایسه نکنین!از کسی الگو بگیرین اما مقایسه نه!ایکم هم واقع بین باشیم!مطمنا منی که تو دروسی مثل ریاضی ضعیفم نمیتونم فقط با درصد بالای زیست رتبه شم!!!رتبه شدن برنامه چند ساله میخوادش!
من برم به درسم برسمبرخلاف نظر دوستمون رتبه شدن برنامه شش ماهه تا یکساله میخواد.اما مهم تر از همه جدیت و مستمر بودن در مطالعه است. نکته اینکه نباید به دید زندانی بودن نگاه کرد.
-
من برم به درسم برسم -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirbernosi on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
دکتر از آقا رضا چه خبر؟
چند وقتیه سر نمیزنه
خیلی مشغول درسه؟میخونه دیگه!ینی بهتره بگم خرخونی میکنه حسابی
آفریین
امسال دیگه تابلوه رتبه برتر میشه
باید بین تک رقمی دو رقمیا دنبالش بگردیم
موفق باشه ^_^ -
Amirbernosireplied to sky daughter on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
دکتر از آقا رضا چه خبر؟
چند وقتیه سر نمیزنه
خیلی مشغول درسه؟میخونه دیگه!ینی بهتره بگم خرخونی میکنه حسابی
-
Dr.Saraaareplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa شما چی؟
من بعد آزمونا میگم 8 هزار! آخر هفته ی اول میشه 7! سه شنبه هفته ی دوم میشه 6! پنج شنبه عصرا میگم زیر 5 نشم صلوات :|
همون بالای 6 خوبه دیگه!
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirbernosi on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
دکتر از آقا رضا چه خبر؟
چند وقتیه سر نمیزنه
خیلی مشغول درسه؟ -
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من برای آزمونای بعد دی میتونم یکاری کنم
چ کاری کنین؟
انشالله بالا 6000 :)!اگه خدا بخوادش بعدش بریم به سمت 7000!البته کاریست بس دشوار از 5000 رسیدن به 7000!
آهسته و پیوسته من همیشه امید دارم!حتی دقیقه آخر سر چلسه هم امید دارم
-
astmn5975uhfkepreplied to Dr.Saraaa on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
پست 80521 از 107093