-
ایران خودش یه سری کماندو های ویژه کار کشته و به شدت با تجربه و ورزیده داره به اسم CSP,این گروه خیلییی خفنن یعنی به تمام جزییات اسلحه ها و تیر اندازی باهاشون مسلط هستن,تک تیر انداز هایی دارن که در حال دویدن و بدون زوم شلیک میکنن
CSP=Counter Strike playersنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ایران خودش یه سری کماندو های ویژه کار کشته و به شدت با تجربه و ورزیده داره به اسم CSP,این گروه خیلییی خفنن یعنی به تمام جزییات اسلحه ها و تیر اندازی باهاشون مسلط هستن,تک تیر انداز هایی دارن که در حال دویدن و بدون زوم شلیک میکنن
CSP=Counter Strike playersFast میزنن
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیچاره ها همه تو مجلس وایسادن ..نمیتونن برن بیرون
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تیم رهایی گروگان سپاه با نفوذ به میان تروریستها در داخل مجلس،موفق شدند یکی از ۴ تروریست را به هلاکت برسانند. /تسنیم
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهاجمان ۴ نفر هستند که در طبقه چهارم ساختمان دفتر نمایندگان محاصره شده اند و گلوله هایشان روبه پایان است
گفته می شود جلیقه انتحاری هم همراه خود دارند و احتمالا با پایان تیرهایشان خود را منفجر کنند/مهر
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شبکه خبر زنده صحن مجلسو نشون داد دارن عادی به کارشون ادامه میدند.
-
شبکه خبر زنده صحن مجلسو نشون داد دارن عادی به کارشون ادامه میدند.
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan کجا عادی؟ من دارم میبینم دیگه همه وایسادن ....هی راه میرن اینور اونور....
-
mohammadhassan کجا عادی؟ من دارم میبینم دیگه همه وایسادن ....هی راه میرن اینور اونور....
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan کجا عادی؟ من دارم میبینم دیگه همه وایسادن ....هی راه میرن اینور اونور....
بله دیدم درست میگید
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan بیچاره ها ...چقد ترسیدن
معلوم نیس حالا چی میشه
-
Reza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه این اصطلاحات آشنا نیستن بقیه خواستم به زبون عامه بگم
-
معلوم نیس حالا چی میشه
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
معلوم نیس حالا چی میشه
مهماتشون تموم میشه خودشونو میترکونن یا میریزن میگیرننشون
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
-
معلوم نیس حالا چی میشه
مهماتشون تموم میشه خودشونو میترکونن یا میریزن میگیرننشون
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خیلی تعجب میکنم اخه اطلاعات ایران خیلی قویه ....باورم نمیشه اینطور شده ....
قبلا تو مترو هم شناسایی کردن گرفتنشون با بمب...ولی الان که به مجلس رسیدن ..خیلی عجیبه... -
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیرنویس کرده عوامل یک تیم تروریستی قبل انجام عملیات دستگیر..شدن
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه چند تا حمله دیگه بوده امروز دفعش کردن
وزارت اطلاعات گفته:/
-
تازه چند تا حمله دیگه بوده امروز دفعش کردن
وزارت اطلاعات گفته:/
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اطلاعات قویه سریع میگیرنشون ....
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی حمله میکنن همه به یه نقطه حمله نمیکنن,وسعت عملیاتشون خیلی زیاده,دیگه باید علم غیب داشته باشی همرو خنثی کنی بالاخره یکیش از دستت در میره
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Reza-Tah داداش بیا بریم من مگنوم برمیدارم تو ام مگسی بردار. یکی ام میاریم قابلمه دستش بگیره بقیه پشتش برن
-
وقتی حمله میکنن همه به یه نقطه حمله نمیکنن,وسعت عملیاتشون خیلی زیاده,دیگه باید علم غیب داشته باشی همرو خنثی کنی بالاخره یکیش از دستت در میره
-
@Reza-Tah داداش بیا بریم من مگنوم برمیدارم تو ام مگسی بردار. یکی ام میاریم قابلمه دستش بگیره بقیه پشتش برن
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بریم بریم,
fire in the hole
-
بریم بریم,
fire in the hole
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Reza.Tah داداش بیا بریم من مگنوم برمیدارم تو ام مگسی بردار. یکی ام میاریم قابلمه دستش بگیره بقیه پشتش برن
بریم بریم,
fire in the hole