-
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan نه همچین فکری نکردم
ولی 1 فیلم برا دل از عزا در آوردن کم نیست؟:| الان مثه دوست من ميشه وسط هير و وير دوران جمع بندي واسه بار 10 ام يه سريال 90 قسمتي رو ميبينه :|
-
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa پس تخته سياه پيشنهاد نميشه؟
اها راستی گیاهی تخته سیاه رو بخونه
ولی کتاب جامعش رو نخوندم.نمیدونم چجوریهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa پس تخته سياه پيشنهاد نميشه؟
اها راستی گیاهی تخته سیاه رو بخونه
ولی کتاب جامعش رو نخوندم.نمیدونم چجوریهحالا تهش بايد ببينم چي داره چي نداره يه روز باهاش برم كتاباشو بخريم
-
بچه ها سلام . يه كمك اورژانسي لازم دارم . من اين تركيبات شيمي مثل تلوئن اسپرين و كلي هاي ديگه كه گوشه كنار كتاب هاي شيمي هست رو هي يادم چجوري اينا رو جمع كنم ؟؟ اين تست هاي قلمچي هم كلا داغونم كرده ٣٠ درصد زدم اين ازمون
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmr.mirzaii در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها سلام . يه كمك اورژانسي لازم دارم . من اين تركيبات شيمي مثل تلوئن اسپرين و كلي هاي ديگه كه گوشه كنار كتاب هاي شيمي هست رو هي يادم چجوري اينا رو جمع كنم ؟؟ اين تست هاي قلمچي هم كلا داغونم كرده ٣٠ درصد زدم اين ازمون
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای چشااام
خدافظ دوستان :hand: -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Dr.Saraaa ممنون و خداحافظ
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مشکلم این ریاضیه :|
گیج شدم :| -
مرد 320 کیلویی ماه عسل !!! !!!
-
گیج شدم :|mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
گیج شدم :|دو تا درس مجاز هستي كه كلاس بري اگه ميبيني مشكل داري باهاش برو كلاس
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا فك كنم سوال پسيدما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه وضعشه
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmr.mirzaii در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوست عزیز بهتره تاپیک باز کنید و دانش آموزان رو تگ کنید تا تعداد بیننده بیشتر باشه.
-
mr.mirzaii تگ كردن دوستان رو اگر كسي بلد بود جواب ميدن
-
mr.mirzaii تگ كردن دوستان رو اگر كسي بلد بود جواب ميدن
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط mr.mirzaii انجام شدهMahsa Ss
خواستم از اونايي كه انالاينن و تو اين تايپك هستن بپرسم -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من به دلیل اینکه شیمی سخته و منم مشکلات زیاد دارم کلاس های حضوری استاد آقاجانی رو میرم. ریاضی هم به گمونم باید برم.
-
Mahsa Ss
خواستم از اونايي كه انالاينن و تو اين تايپك هستن بپرسمنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmr.mirzaii در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mahsa Ss
خواستم از اونايي كه اناينن و تو اين تايپك هستن بپرسمبله و 1000 تا پیام هست سوال شما گم میشه. ولی اگه تاپیک بزنید سوال رو بپرسید و تگ کنید بیشتر اعضا میبینن.
-
گیج شدم :|نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
گیج شدم :|زیست رو که قطعا کلاس بردار به نظر من اگه واسه مشکل نیست
در کنارش هم اگه بین دروس اختصاصی چیزی رو ضعیف هستی کلاس برو,تا جایی که میشه کلاس کم بردار ولی اگه برداشتی با بهترین و حرفه ای معلم ها باشه,چون غیر از این هم پولت هدر میره هم چیزی یاد نمیگیری -
در کنارش هم اگه بین دروس اختصاصی چیزی رو ضعیف هستی کلاس برو,تا جایی که میشه کلاس کم بردار ولی اگه برداشتی با بهترین و حرفه ای معلم ها باشه,چون غیر از این هم پولت هدر میره هم چیزی یاد نمیگیرینوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
در کنارش هم اگه بین دروس اختصاصی چیزی رو ضعیف هستی کلاس برو,تا جایی که میشه کلاس کم بردار ولی اگه برداشتی با بهترین و حرفه ای معلم ها باشه,چون غیر از این هم پولت هدر میره هم چیزی یاد نمیگیریزیست رو برادرم و استاد رحیمی هست مشکلی ندارم. ترسم از ریاضیه.
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام دوستان من تازه ب جمعتون اضافه شدم و خیلی خوشحالم از این بابت. من بنا ب دلایلی بعد سومم نتونستم ادامه بدم در واقع الان پیشم و نخوندم . پارسال باید کنکور میدادم ک نشد امسال هم ک نمیشه چون هنوز چهارممو نخوندم. انشالله از مهر میخوام شروع کنم مدرسه شبانه روزی بزرگسالان ثبت نام کنم و پیشمو هم بخونم و البته تو این ۳ ماهه تابستون میخوام پایمو جمع بندی کنم تا از مهر فقط پیشو بخونم و تست زنی. من ی دختر لجبازیم ک اگر بخوام بااااید بشه. الانم لج کردم تا موفق شم. دارم ب داروسازی شهید بهشتی فکر میکنم ولی مشکلات پیش رومم زیاده . دعام کنید ک بتونم نتیجه بگیرم.
** -
آفایون خواهران یکی سوال فیزیک ما هم رو حل کنه خیلی ممنون میشم