Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • خلاصه گیاهی دهم

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    Faez FateminiaF
    @Anzw-18 خواهش میکنم موفق باشی🌹🙂
  • حرکات لوله گوارش

حل شده زیست ۱۰ زیست-دهم تجربي دهم تجربی
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    Ilia Smailpor 110I
    @حسین-نعمتی ممنون
  • سیستم دفعی کرم خاکی🐛🐛

حل شده
    8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @sania-Andiravan این آزمون ، مشابه پارساله ، یعنی مربوط به چاپ قبلیه . معمولا باید این سوالات رو که تو چاپ جدید نیستند ، جایگزین کنم ولی انگار همونو آوردن
  • پیراپوست

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Anzw-18 🩸بافت پوششی در برگ (چه جوان چه مسن) : روپوست 🩸بافت پوششی در ساقه و ریشه: اگه جوان باشه : روپوست اگه مسن باشه : پیراپوست خب پیراپوست چیه ؟ چوب پنبه + بن لادن چوب پنبه ساز(مریستم پسین) + نرم آکنه مریستم پسین فقط در درختان و آن هم در دولپه ای ها وجود داره و باعث رشد قطری (رشد عرضی ) درختان میشه. پس بعضی درختان که تک لپه ای هستند ، مریستم پسین ندارند. پس پیراپوست تشکیل نمیشه. 🩸خیر ، در اندام های جوان فقط روپوست داریم
  • سوال از گیاهی دهم

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Anzw-18 خواهش میکنم
  • ورود مواد به لوله های مالپیگی

حل شده
    23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Mr. WickM
    @Farhan-Honar 👌🏼🙏🏼
  • بزاق😶

64
    8 رای ها
    64 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    OpalO
    @Sara_R در بزاق😶 گفته است: @Kosar-Mortazavi ممنون کوثرجان زحمت کشیدی🌸🌸 نه من چیزیو قطعیت نذاشتم🤕 حتی خودمم به یکی از بچه ها گفتم ۹۰ درصد اونجوری تو ذهنم نگه میدارم ۱۰ درصدش اونطوری سلام آره اون پستتو دیدم. به تو نگفتم کلی گفتم چون من از خارج کتاب مطلب آوردم گفتم شاید بچه هایی که بعدا میخونن اشتباه بشن.
  • لوله مالپیگی

حل شده
    27
    2 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    Sara_RS
    @Mr-Wick 🌸🌸
  • بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور)

حل شده
    49
    2 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    S
    @Farhan-Honar در بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور) گفته است: @sarvin-Piri سلام.به سوال این بود که آیا سلیاک بیماری خودایمنی است یا خیر(در سطح کتاب) که نتیجه‌ش شد خیر. همینطوره نه؟ سلیاک یه بیماری گوارشی و وراثتی هستش که در اثر حساسیت به پروتئین گلوتن ایجاد میشه .وقتی که فرد مبتلا،گلوتن دریافت میکندسیستم ایمنیش فعال میشه و به سلول های روده حمله میکنه در نتیجه سلیاک یه بیماری خودایمنیه و مزمن .
  • شکستی استخوان

حل شده
    31
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    565 بازدیدها
    S
    @Maryam-Nateqi در شکستی استخوان گفته است: @sarvin-Piri در شکستی استخوان گفته است: @maryam-nateqi در شکستی استخوان گفته است: سلام ص 40 و41 کتاب گفته استخوان های بدن به پیوسته دچار شکستگی های میکروسکوپی میشن که نتیجه حرکات معمول بدن هستن، شکستگی های دیگر هم در اثر ضربه یا برخورد در ادامه گفته در این حالت ( منظورش کدوم حالته؟؟)یاخته های نزدیک به محل شکستگی، یاخته های جدید استخوانی می‌سازند و پس از چند هفته بهبود پیدا میکنه. @تجربیا سلام دوست عزیز اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین . سلام نه جواب قانع کننده ای از اون‌موقع نگرفتم اینکه گفتین کدوم حالت منظورش حالت دوم بوده
  • درسنامه زیست دهم فصل ۷

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    زیست دهم-چاپ1400-ف7-دبیرخانه(3).pdf سلام دوستان این پی دی اف درسنامه فصل ۷ زیست دهم هستش امیدوارم به کارتون بیاد
  • گل🌻

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    محدثه بیگلرخانیم
    اولی فکر کنم تغییر رشتمان میشه بعد تغییردیواره
  • تقسیم

حل شده
    28
    3 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    Sara_RS
    @Mehrsa-14 💙💙
  • فصل ایمنی

حل شده @تجربیا
    16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    639 بازدیدها
    S
    @محدثه-شعبانی در فصل ایمنی گفته است: @sarvin-Piri پس این خارج از کتابه بله
  • زیست دهم

حل شده
    37
    2 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    S
    @Ahmadreza-Amanzadeh در زیست دهم گفته است: سلامی دوباره همه گیاهان واکوئول دارند؟؟ لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • زیست 1

حل شده
    8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    L
    @سید-حسین-حسینی-0 ممنونم
  • زیست دهم

حل شده
    66
    3 رای ها
    66 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @Mr-Wick ممنون🙏🏻
  • فن کشت بافت

10
    1
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @Kosar-Mortazavi والا راستش کتاب که نه توضیحش خیلی محدود بود. تو پاسخنامه کتاب تست دوبار عین این جمله تکرار شده بود
  • تست موج آزمون

47
    1
    1 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Farhan HonarF
    @mob-bom مطمئن نیستم ....)
  • مرور گفتار سوم فصل 6

125
    7 رای ها
    125 دیدگاه‌ها