Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ام اس

حل نشده
    20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    613 بازدیدها
    حسین مسلمیح
    @felli انشا الله موفق باشی
  • نکات تصویری از فصل دوم زیست دهم

10
    1
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @anzw-18 سلام عزیزم، خواهش میکنم❤️ آها همونطور که یه دوست عزیزی گفتن خودت تست بزنی و یک نکته رو بفهمی بیشتر تو ذهنت میمونه و میفهمی طراح بیشتر رو کدوم قسمت متمرکزه، خودتم لذت میبری و....
  • سوال

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    alen alanA
    @helen-owl @سینا-0 ممنون دوستان
  • زیست دهم ، تست خیلی سبز

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    430 بازدیدها
    heydar taherinejadH
    @yazdan-gonabadi سلام نمیدونم ولی فک کنم نه همراه یه سلول خاصه اما شایدم میتونه تمایز یافته بافت پارانشیم باشه
  • زیست11

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    Amir Hossein Rahtalab 0A
    @setareh-asghari سلام خب ببین رفیق قضیه رو از توی شکل ها میشه فهمید. توی چشم. هر گیرنده ی نور توی چشم یه یاخته ی کامل هست. اما توی بینی گیرنده های بو فقط دارینه های یاخته عصبی هستن. یا توی مجاری نیم دایره ای فقط مژک ها هستن که با تکون خوردن پیام رو حس میکنن. باقی قسمت های یاخته این توانایی رو ندارن. مثلاً توی همون یاخته ی گیرنده حس بویایی جسم یاخته ای هیچ وقت در معرض مولکول قرار نمیگیره و نمیتونه. نمیدونم برا شما اگه خط جانبی ماهی هنوز تو کتاب ها هست دقت کنی میبینی که کل یاخته در معرض تکان ها قرار نمیگیره.
  • کیفیت تدریس استاد اسدی؟

کنکور تجربی @دانش آموزان @زیست
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @reza-estendi من هم تایتان رو دارم هم تفتان درسنامه تایتان رو ندیدم ولی حل تستاشون عالییی بود تفتانم درسنامشو دیدم خیلی توصیه میکنم بهتون به من یه دید جدید از زیست دادن نکات باحال و پر تکرار و تدریس فوق العاده دارن
  • زیست

منتقل شده راه ابریشم زیست
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    R
    @mahdi-motallebi fسلام ببین خیلی دور از جوان مردی این سوال بدن اگر بدن میشه گفت قند خون میره بالا و بعد انسولین تو خون میره بالا و بعد تنفس یاخته ای میره بالا و بعد کربن دی اکسید تولید شده با اثر بر گیرنده خودش در ساقه مغز تعداد ضربان قلب افزایش یافته وحجم خون در لحظه افزایش یافته ور نهایت فشار خون میره بالا
  • تنفس۱

حل نشده زیست-دهم
    13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    314 بازدیدها
    Setareh AsghariS
    @mitra-ism-rahmani 🌹
  • زیست دهم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    mohammad mostafaviM
    دیواره پسین باعث مرگ یاخته نمیشه اگه که ترکیبات لیگنینی به دیواره پسین اضافه بشه ( چوبی بشه ) یاخته میمیره
  • دستگاه گوارش

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    R
    @danial-gharishvandi ببین دوست عزیز ماده مخاطی همون موسین خودمونه که آب فراوانی جذب میکنه و مانع خراشیدگی لوله گوارش میشه مایع مخاطی از خود یاخته های مخاطی ترشح میشود و جزو خط دفاعی اول به حساب میاد و دارای آنزیم لیزوزیم هستش
  • جزوه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Sadra ShahidiS
    @yeganeh-fallah https://alaatv.com/product/225 :backhand_index_pointing_up_medium_skin_tone: :backhand_index_pointing_up_medium_skin_tone: :backhand_index_pointing_up_medium_skin_tone: از اینجا میتونید خریداری و دانلود کنید
  • کلیه💎

منتقل شده حل شده
    22
    1
    4 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    744 بازدیدها
    Sara AghaeS
    @yegane-dehqan سلام ببینید این تصویر نشون میده که قطعا نباید وابران بالا باشه و اوران پایین باشه یا برعکسدرواقع باید از روی قطر تشخیص بدین کدوم کدومه
  • پلاست

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    R
    ممنون از کمکتون🙏
  • لایه های لوله گوارش

حل شده
    34
    2 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    947 بازدیدها
    D
    @monirs سلام خیلی لطف کردید متشکرم
  • مونومر لیپید

حل شده
    17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    C
    @atena-abolhasani نه خب سوال ماله شما بود:grinning_face_with_sweat: :beating_heart:
  • تنفس شش ها

13
    5 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    Anzw 18A
    @زهرا-بنده-خدا متشکرم
  • ابهاماتی از کلیه...

حل شده زیست-دهم زیست ۱۰
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    S
    @Dr-Aryan @Amir-Bernousi خیلی ممنونم که وقت گذاشتید😁🌹
  • یک سوال از فصل ۴ زیست دهم

@همیار @زیست دهم @تجربی @تجربیا @تست
    7
    1
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    567 بازدیدها
    Mahdis JafaryM
    @مصطفي-عباسیان مرسی
  • لایه های لوله گوارش

حل شده
    24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @nazanin-nobakht همونه دیگه شکله میتونید شکل رو ربط بدید به دستگاه گوارش
  • Xxy وxyy

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    Matilda2M
    سلام باید بدونید که این اتفاق که می افته بخاطر جدا نشدن تتراد ها از همه پس باید ببینم کجا تتراد از هم جدا میشه که این اتفاق می افته که همون جور که دوستان گفتن در انافاز